Donaties goede doelen
0
1
7
2
9

5% Korting

Vind je een locatie via onze website, dan krijg je 5% korting op je boeking. Hoe kan dat?


Dat vertellen we graag. Alle websites waar je locaties kunt zoeken en boeken, vragen hiervoor een vergoeding. Locaties met Meerwaarde(n) geeft een deel daarvan terug aan de klant die de locatie boekt. Onze marges zijn hierdoor klein, maar wij vinden het genoeg. 

De korting wordt berekend over het totaalbedrag exclusief BTW van de eindfactuur. Deze geldt niet wanneer je in de afgelopen twee jaar al eens een event bij de locatie van je keuze hebt georganiseerd. De 5% berekenen we over alle diensten die je voor je event afneemt bij de locatie, mits deze op de eindfactuur zijn vermeld. 

Soms krijg je voor afgenomen diensten een aanvullende factuur, bijvoorbeeld omdat de locatie werkt met externe partijen. In dat geval geldt de korting alleen over de eindfactuur waar de zaalhuur op staat vermeld. Op de website van Locaties met meerwaarde(n) staat duidelijk vermeld wanneer er bij een locatie diensten zoals catering, techniek of inhuur apart worden gefactureerd en buiten de 5% korting vallen. Zie ook onze algemene voorwaarden.

De 5% korting kun je doneren aan één van onze goede doelen. Maar je kunt er ook voor kiezen deze zelf te houden en/of te schenken aan een door jou zelf gekozen doel. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier.

Zo krijgt jouw event nog meer betekenis!
 

 

Naar alle locaties