Donaties goede doelen
0
1
7
3
0

Resto van Harte

Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving. De aansluiting met de samenleving verliezen kan iedereen overkomen. Resto VanHarte wil de eenzaamheid en het sociaal isolement waartoe dit kan leiden onder de aandacht brengen en actief bestrijden. Dit doen ze door samen te koken en eten en vooral zelf een bijdrage te leveren aan een leefbare gemeenschap. Mensen uit alle lagen van de bevolking worden met elkaar verbonden. Resto VanHarte richt zich primair maar niet uitsluitend op mensen met een smalle beurs.

Je vind de Resto's door heel Nederland. Daar verzorgen we één of twee avonden per week een gezond en betaalbaar driegangendiner, meestal in een school of buurthuis met een professionele keuken. Binnen enkele uren tovert het Restoteam deze ruimte om tot een gezellig buurtrestaurant. Onder leiding van een professionele kok start de keukenploeg de voorbereidingen. Vrijwilligers doen in de buurt boodschappen, bouwen het podium op voor de muzikant of spreker van vanavond en dekken de tafels. Rond etenstijd schuiven de gasten aan.

Bij Resto Van Harte is iedereen welkom en bieden we mensen volop de kansen om zich te ontwikkelen. Onze speciale aandacht gaat uit naar mensen die graag willen doorstromen naar de reguliere arbeidsmarkt of hun eigen Resto-activiteiten willen gaan ontplooien. We stellen hen in de gelegenheid om de kennis en werkervaring die ze hiervoor nodig hebben op te doen in de Resto’s, onder deskundige begeleiding van de Restoteams.

Resto VanHarte is mogelijk dankzij de hulp van vrijwilligers en donateurs en de samenwerking met bedrijven, fondsen en overheden. Bedrijven steunen ons niet alleen financieel, maar ook door medewerkers in de gelegenheid te stellen mee te draaien in de Resto’s en hier activiteiten voor de gasten te organiseren.

Je ontvangt een donatiecode wanneer je een Locatie met Meerwaarde(n) hebt geboekt (na je event). Donatiecode invullen

 

 

naar alle goede doelen

Buurtrestaurants tegen sociaal isolement

Logo Resto van Harte Extra afbeelding van Resto van Harte Extra afbeelding van Resto van Harte

naar alle goede doelen