Donaties goede doelen
0
1
7
3
0

Joyce de Ruiter

“Jij gaat niet van waarde zijn voor deze maatschappij”

Dit zal je maar gezegd worden door je arts... het overkwam Joyce, ze was toen zeventien jaar oud en stond voor de vraag: ‘wat wil ik met mijn toekomst, welke studie wil ik volgen?’

Joyce heeft het Ushersyndroom, een ziekte waardoor ze langzaam doof én blind wordt. Ze wilde visual marketing gaan studeren. Volgens de arts kon ze die studie wel vergeten: “De naam alleen al”. Ze had op dat moment een keuze: wegzakken in een slachtofferrol of kijken naar de mogelijkheden en daar het maximale uithalen. En dat bleek en blijkt verrassend meer dan je zelf ook maar in de verste verte voor mogelijk houdt.

Joyce ziet het Ushersyndroom niet alleen als een beperking want het heeft haar ook unieke talenten gegeven. En deze talenten paste ze toe tijdens haar werk in de sales, HR, evenementenorganisatie, incentive- en verandermanagement. Nu is ze spreker en inspirator, vanuit haar eigen bedrijf. Ze is volledig arbeidsongeschikt verklaard maar wil zelfstandig in haar inkomen voorzien zonder uitkering van het UWV. 

‘Ik hoef niet te kunnen zien om een visie te hebben,
ik hoef niet te kunnen horen om gehoord te worden’

Iedereen is bekend met tegenslagen in het leven. Juist deze levenservaring vormt je karakter, maakt je uniek en verdient het om gezien te worden! Als spreker inspireert Joyce mensen hun unieke talenten te ontdekken vanuit de tegenslagen in hun leven en deze te benutten in hun werk.

Een aangrijpend en motiverend verhaal waarbij ze persoonlijke levenslessen combineert met haar visie en diverse Salestheorieën. Doordat zij zich vooraf in haar doelgroep verdiept is ieder verhaal maatwerk. Na haar lezing met workshopelement beschikt iedereen over een kaart met hun persoonlijke unique selling point waar ze zich eerder nog niet van bewust waren.

Hoofdthema’s in haar verhaal zijn: authenticiteit, samenwerken, hulp vragen, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en verandering. 

 

informatie/offerte aanvragen

Spreker & inspirator

Logo Joyce de Ruiter Extra afbeelding van Joyce de Ruiter Extra afbeelding van Joyce de Ruiter

naar alle goede doelen