Donaties goede doelen
0
1
1
5
1

Meer waarde(n)

'Meer waarden' = locaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen
 

Je zoekt een écht bijzondere locatie voor jouw evenement of bijeenkomst. Met sfeer en op een bijzondere plek, met kwaliteit van dienstverlening. Maar je vindt het ook fijn dat de locatie van je event méér doet dan alleen geld verdienen. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed. Locatiesmetmeerwaarde.nl heeft voor jou sfeervolle top locaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) verzameld. 

Door via ons informatie bij evenementenlocaties aan te vragen, steun je goede doelen
Samen maken we zo de wereld met elk evenement een beetje mooier. Jij geeft jouw event meer betekenis.

Een Locatie met Meerwaarde(n) word je niet zo maar. Lees hier onze criteria.

Cultuur
Met meer waarden voor cultuur bedoelen we dat de locatie een maatschappelijke en/of culturele functie heeft voor de omgeving. Bijvoorbeeld (inter)culturele ontmoetingen organiseert of mensen uit alle lagen van de samenleving verbindt in een wijk of stad. Of gevestigd is in cultureel erfgoed, dat zonder events niet kan bestaan.


Mens
Meer waarden voor 'mens' betekent sociaal ondernemerschap, waarbij ruimte wordt geboden aan stagiaires, jongeren in leerwerk trajecten of mensen die moeite hebben (weer) op de arbeidsmarkt te komen, bijvoorbeeld met een arbeidsbeperking. 
Natuur
Meer waarden voor natuur wil zeggen dat de locatie extra duurzaam werkt (bijvoorbeeld CO2-neutraal is) of bijzonder aandacht heeft voor milieu en natuur.Deze inspirerende en sfeervolle toplocaties vind je op deze website. Bekijk ze allemaal en vraag gelijk informatie aan. 

 

Naar alle locaties