Donaties goede doelen
0
1
7
3
0

Diploma's voor leerlingen Colour Kitchen

12 juni 2016 Afbeelding Diploma's voor leerlingen Colour Kitchen

Bij The Colour Kichen vieren ze regelmatig een feestje als hun leerlingen hun diploma in ontvangst nemen. The Colour Kitchen geeft (jonge) mensen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt, door ze op te leiden voor een baan in de horeca. Afgelopen maand waren dat er weer 10.

En ook al gebeurt zo'n diplomering regelmatig, het blijft bijzonder! Een aantal van de geslaagden heeft inmiddels een betaalde baan gevonden of een vervolg opleiding, de rest is druk met solliciteren en ze hebben allemaal vreselijk veel zin in de toekomst. Bijvoorbeeld Lesley, die als kok bij The Colour Kitchen zijn mbo-opleiding op niveau 2 heeft afgerond. Geen werkdag is hetzelfde voor hem, hij werkt op het moment bij Mitros in Utrecht, en hij heeft het ontzettend naar zijn zin: ‘Ik hou van die afwisseling en het is lekker onvoorspelbaar. Zo wordt het werk nooit saai.’

Op Facebook plaatsten ze er een mooi filmpje over. 

Geef ook jouw evenement meer betekenis door bij te dragen aan de opleiding van een nieuwe groep leerlingen. Boek The Colour Kitchen bij ons met 5% korting!

Terug naar het overzicht