Donaties goede doelen
0
1
7
3
0

Heerlijk eten en uitzicht over heel Amsterdam

30 maart 2017 Afbeelding Heerlijk eten en uitzicht over heel Amsterdam

Bij sommige van onze locaties zit de meerwaarde niet alleen in de ruimtes waar je evenementen kunt organiseren, maar ook in alle andere dingen die je er kunt doen. Zoals eten, op een van de leukste dakterrassen van Amsterdam.

We boeken en bezoeken zelf ook regelmatig bijeenkomsten op een van onze locaties. Zo snuiven we sfeer op, leren we onze locaties steeds beter kennen en kunnen we klantboekers beter adviseren. Vandaag vergaderen we bij B Amsterdam in Amsterdam Nieuw West.

B Amsterdam maakte van een oud IBM gebouw een broedplaats voor kleine ondernemers, een soort ecosysteem. Misschien is een oud kantoorgebouw in West niet de eerste plaats waar je aan denkt als je je een charmant dakterras voorstelt. Maar let op, er is zelfs een totaal landschap ontworpen bovenop het kantoorpand, inclusief een waterbassin, twee jeu de boule banen en 90 kubieke meter grond. De grond is volgeplant met een lading gewassen. Aan de rand van het water vind je een stuk muntweide met wel acht verschillende muntsmaken. Daarnaast ligt een mediterrane kruidentuin. Rond de oude trabant die hier staat vind je een heel stuk grond met groenten als sla, paksoi en prei, die ook in de winter goed doorkomen. Ook staan er op het dak twee perenbomen, druivenstruiken en tien soorten bessenstruiken. Om het af te maken: je kunt hier fantastisch eten met uitzicht over heel Amsterdam.

Esther was er in het najaar, om afspraken te maken over de deelname van B aan Locaties met Meerwaarde. Op deze mooie voorjaarsdag gaan we er vergaderen over onze strategie om beter vindbaar te worden op internet. Daarbij gaan we even kijken hoe het groen erbij staat op het dak. En een hapje eten bij Het Bureau natuurlijk, het restaurant dat daar op het dak de sterren van de hemel kookt.

>> Naar de locatie B-Amsterdam

Terug naar het overzicht