Donaties goede doelen
0
1
7
3
0

Nog meer geld naar goede doelen

13 juni 2017 Afbeelding Nog meer geld naar goede doelen

Vanaf vandaag doen we het een klein beetje anders.... maar toch ook weer niet!

PERSBERICHT

Vanaf heden geeft Locaties met Meerwaarde(n) nog meer geld aan goede doelen. Eerst konden boekers kiezen tussen een korting op hun eindfactuur of een schenking aan een goed doel. Nu is alleen het laatste nog mogelijk. Wel mogen klanten meebeslissen aan welk doel de schenking van Locaties met Meerwaarde(n) wordt besteed.
 
Locaties met Meerwaarde(n) zijn toplocaties voor events en bijeenkomsten die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zij bieden naast uitstekende dienstverlening ook een inspirerende omgeving, omdat ze iets bijzonders doen voor mensen of op het gebied van cultuur of natuur.
 
Door het afschaffen van de korting wil de website zich nog duidelijker profileren als sociaal concept: voor organisaties die meer betekenis willen geven aan hun events: “De korting was voor sommige boekers verwarrend of lastig uitvoerbaar. Dit is duidelijker en past ook beter bij ons. Door voor een Locatie met Meerwaarde(n) te kiezen, ben je bewust bezig en steun je óók nog goede doelen”, aldus Esther en Mirjam (oprichters).
 
Verder blijft het concept ongewijzigd: je vindt een MVO-locatie op locatiesmetmeerwaarde.nl en vraagt via deze website informatie aan. Daarna heb je rechtstreeks contact met de locatie en maak je alle afspraken. Komt het tot een boeking, dan komt er een bedrag vrij voor het goede doel.

Terug naar het overzicht