Donaties goede doelen 2020
0
0
1
8
5

Confereren in de KAS

Inspiratie Confereren in de KAS

Ben jij alweer bezig met het organiseren van een meeting in het najaar? Denk dan eens aan een locatie met een kas. Een kas is heerlijk. Het is er ook in het najaar lekker warm en licht. Helemaal tref je het met een kas op hoogte, met een dakterras met uitzicht. Laat je inspireren door deze locaties met meerwaarde(n) én een kas.

Het Glazen Huis in Klarenbeek

Groen, groener, groenst. De wegen die naar Het Glazen Huis slingeren zijn zo landelijk, tegen de tijd dat je er aankomt heb je alle stadse stress achter je gelaten. De kas is historisch en ronduit romantisch. Maar er is meer: je hebt de keuze uit zes subzalen die van alle gemakken zijn voorzien. Ze hebben ieder een eigen sfeer en charme. De Tuinkamer kan worden ingericht met een grote ronde tafel, waar je wel met 35 personen aan kunt vergaderen.

Mediamatic in Amsterdam

Deze locatie ligt haast naast Amsterdam Centraal Station aan een pad dat haast niemand kent. Als je niet weet waar de locatie ligt, vind je deze niet. Aan het ouderwetse gebouw waar vroeger over de bruggen en kades van Amsterdam werd gewaakt door de gemeentelijke afdeling die hier was gehuisvest is enkele jaren geleden een kas gebouwd. De Kas grenst aan het Ij, met ernaast een terras voor zomerse dagen. In de Kas kun je het hele jaar eten, bijeenkomsten houden en feestjes vieren. Mediamatic is een locatie die vooral om zintuigelijke kunst draait. Ruiken, voelen, horen, zien en proeven maar! Zo wordt de vegetarische bitterbal geserveerd van kookkunstenaar Chef Thor.  

KAS Meeting - eventlocatie

Een wat gedateerd kantoor, dat lijkt KAS Meeting - eventlocatie aan de buitenkant. Eenmaal binnen blijkt het een circulair feest. Maar de verrassing staat op het dak: de KAS staat garant voor het hele jaar warm, licht en stijlvol confereren op hoogte. Naast de Kas heeft KAS Meeting - eventlocatie een congresruimte die geschikt is tot 200 personen. Deze beschikt over het unieke videoprojectiesysteem ‘Moods on demand’. Dit is een videowand van maar liefst 50 vierkante meter, wat echt een WOW effect heeft. In totaal zijn er 10 break-out rooms beschikbaar bij KAS Meeting - eventlocatie, wat het een geweldige locatie maakt voor grotere bijeenkomsten met veel workshops.

Hoogtij

Van hoog op ‘t IJ kijken, dat verklaart de naam van Hoogtij en het is ook precies het unique selling point van deze plek. De Kas is nieuw gebouwd op het dak van dit lekkere hoge kantoorgebouw in Amsterdam Noord, waar je tegenwoordig makkelijk komt met de Noord Zuid lijn of de Veerpont vanaf CS. Naast de kas is er een heerlijk dakterras voor zonnige dagen. De locatie heeft de lekkere vibe van hip and happening en het uitzicht is fabuleus. Als toegift kun je over een spannende trap de hoogte in om in een kleine oranje ruimte die de vorm heeft van een boei, hoog boven de stad een bijzonder moment te beleven. Heb jij een bijeenkomst die om een hoogtepunt vraagt? Dan is dit ‘the place to be’.

Meer nieuws

Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.