Donaties goede doelen
0
3
1
1
2

Congreshotel Belmont geeft goed gevoel

Nieuw op de website Congreshotel Belmont geeft goed gevoel

50|50 Hotel Belmont is een congreshotel met een bijzondere missie. Het hotel maakt deel uit van het Leger des Heils. Jaarlijks werken hier rond de honderd mensen onder begeleiding aan hun terugkeer op de arbeidsmarkt.

Een echte ‘mens’ locatie dus, met veel sfeer en warmte. Wij zijn dan ook heel blij dat ze nu ook te vinden zijn bij Locaties met Meerwaarde(n).

Het sympathieke congreshotel 50|50 hotel Belmont vind je midden in de bossen van Ede. Het heeft een groot eigen terrein;  natuur, rust en ruimte dus. Maar niet alleen dat, het hotel blinkt ook uit in persoonlijke aandacht en gastvrijheid. Organiseer jij hier een bijeenkomst, dan wordt alles tot in de puntjes én op maat geregeld. De brasserie en het restaurant serveren eigengemaakt gebak, en de keuken maakt gebruik van veel verse seizoensproducten. Er is een ruime keuze aan vegetarische gerechten. Het hotel is alcoholvrij.

De multifunctionele zalen van 50|50 hotel Belmont

Of het nu gaat om een groot (internationaal) congres voor 350 mensen of een vergadering of brainstormsessie in klein gezelschap, bij 50|50 hotel Belmont vind je hiervoor een geschikte ruimte. Er zijn 10 multifunctionele zalen en een ruime congreshal met een groot podium en professionele verlichting. Ze hebben hier veel ervaring met het faciliteren van meerdaagse bijeenkomsten. Je gasten slapen heerlijk in de mooie hotelkamers, met uitzicht op het bos.

>> Meer lezen of vrijblijvend informatie aanvragen

Meer uitgelichte artikelen

Reacties

Schrijf een reactie

Zal niet zichtbaar op website zijn.

Bedankt voor je reactie

Je reactie is geplaatst.