DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
4
3
8

Johannes Bosco Stichting

De Joannes Bosco Stichting is er voor jongeren. De stichting ondersteunt projecten in Brabant die jongeren tot 18 jaar een stapje verder helpen.

Kleinschalige projecten voor jongeren

Ze kiezen daarbij bewust voor (kleinschalige) projecten die gericht zijn op de ontwikkeling van jongeren in een minder gemakkelijke situatie. Het doel is bij te dragen aan een duurzaam verschil met oog op de toekomst. De Joannes Bosco Stichting streeft naar het steunen van minimaal 3 projecten per jaar die eens in de drie jaar kunnen wisselen om plaats te maken voor nieuwe projecten en een aantal kleine projecten per jaar.

Doneren aan de Johannes Bosco Stichting

De Joannes Bosco Stichting is verbonden aan twee Locaties met Meerwaarde(n): Eigentijdserf in Westelbeers en Landgoed Huize Bergen in Vught.

Dit jaar ondersteunt de Joannes Bosco Stichting o.a. de volgende projecten: IMC Weekendschool Tilburg, Playing for Success Eindhoven en Stichting Leergeld Vught.

>> naar de website van de Johannes Bosco Stichting

Wil je ook een donatiecode ontvangen? Boek dan een Locatie met Meerwaarde(n). Bij elke boeking komt er een bedrag vrij om te doneren. Lees hier hoe dat werkt.  

* Je ontvangt een donatiecode wanneer je een Locatie met Meerwaarde(n) hebt geboekt (na je event).

Voor kwetsbare jongeren

Logo Johannes Bosco Stichting Johannes Bosco Stichting Johannes Bosco Stichting