Donaties goede doelen 2020
0
0
2
6
8

Amsterdam Amsterdome

Locatie met meerwaarde Amsterdome in Amsterdam
Natuur

Amsterdome ken je misschien nog wel als het Nationaal Luchtvaart Museum bij Schiphol. Toen het museum verhuisde, werd de koepel overbodig en opgeslagen in 29 zeecontainers. Het had niet veel gescheeld of alle koepeldelen waren op de sloop beland.

Gelukkig kreeg de iconische koepel een nieuw leven als de Amsterdome. Een kunststukje waarvoor ruim 1.100 panelen opnieuw in elkaar gepuzzeld zijn. Nooit eerder is op zo'n schaal een koepel herbouwd met de oorspronkelijke materialen. Hiermee is het een van de eerste grote circulaire evenementenlocaties van Nederland.

Ook binnen is duurzaamheid troef in deze gasloze evenementenlocatie. Wist je bijvoorbeeld dat gasten zitten op stoelen die gemaakt zijn van oude koelkasten? Dat de dome op temperatuur gebracht wordt met aardwarmte? En dat de stroom van de schermen waar video’s of presentatie draaien, afkomstig is van de zon? 

Kortom, met recht een locatie met meer waarden voor natuur!


De Amsterdome heeft een verhaal dat tot de verbeelding spreekt. Het is een van de eerste locaties die compleet is opgebouwd met eerder gebruikte materialen: die van het voormalig Luchtvaartmuseum.

En dat niet alleen: ook binnen is het een duurzaam hoogstandje. Alles wat je ziet is circulair. Stoelen van oude koelkasten en gebruikt hout. Een bar van zeecontainers waarin de dome jarenlang lag opgeslagen. Lampen van Station Brussel. Gecombineerd met het industriële interieur geeft dat de locatie een unieke sfeer.

Van kick-off tot congres

De dome zelf biedt je een wereld aan mogelijkheden, met een plenaire zaal, flexibele subruimtes en alle technische faciliteiten voor events. In de indrukwekkende koepel is de plenaire congreszaal, met een hoogte van circa 10 meter en een 17 meter breed curved scherm. De perfecte plek voor een keynotesessie of een congresdebat.

Stijlvolle subruimtes

Tijdens het congres uit elkaar gaan in verschillende groepen? Dat kan! Gasten vinden snel hun weg naar één van de stijlvolle subruimtes. Bovenop de plenaire zaal bevinden zich alle horecafaciliteiten waar heerlijke culinaire hapjes of broodjes staan te wachten tijdens het congres. Terwijl gasten hiervan genieten, hebben ze een inspirerend uitzicht op de binnenkant van de herbouwde koepel.

Amsterdome heeft alles in huis wat je nodig hebt voor een geslaagd event. Van techniek tot event-equipment. Nog een voordeel: hierdoor zijn minder transportbewegingen nodig, beter voor het milieu. Amsterdome is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer: het ligt vlakbij station Amsterdam Sloterdijk.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Amsterdome?

  • Een unieke locatie met een verhaal dat tot de verbeelding spreekt
  • Het is een circulaire locatie, met een sfeervol industrieel interieur
  • Voor de state-of-the-art bewegende ledverlichting en high-end audioapparatuur.
  • De locatie heeft wel 16 flexibele subruimtes
  • De locatie is gemakkelijk te bereiken en parkeren op loopafstand


Amsterdome in amsterdam het oude aviodome een circulaire eventlocatie 1Amsterdome in amsterdam het oude aviodome een circulaire eventlocatie_2 1Amsterdome in amsterdam het oude aviodome een circulaire eventlocatie_3 1Amsterdome in amsterdam het oude aviodome een circulaire eventlocatie_4 1Amsterdome in amsterdam het oude aviodome een circulaire eventlocatie_5 1Amsterdome in amsterdam het oude aviodome een circulaire eventlocatie_6 1Amsterdome in amsterdam het oude aviodome een circulaire eventlocatie_7 1


Adresgegevens

Amsterdome
Seineweg 2
1043BG Amsterdam

Provincie Noord-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Plenaire zaal: 1000 (normaal) / 350 (bij 1,5m)
Subruimte 1: 100 (normaal) / 30 (bij 1,5m)
Subruimte 2: 100 (normaal) / 33 (bij 1,5m)
Subruimte 3: 40 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Subruimte 5: 8 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Subruimte 6: 100 (normaal) / 40 (bij 1,5m)
Subruimte 7: 100 (normaal) / 40 (bij 1,5m)
Subruimte 8: 40 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Subruimte 9: 10 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
Subruimte 10: 8 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Subruimte 11: 122 (normaal) / 40 (bij 1,5m)
Subruimte 13: 122 (normaal) / 40 (bij 1,5m)
Subruimte 15: 300 (normaal) / 100 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Prijs is op aanvraag.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee