Donaties goede doelen
0
2
1
6
7

Culemborg Andries eten & drinken

Locatie met meerwaarde Andries eten & drinken in Culemborg
Mens

Eethuis Andries is opgericht om goede doelen te steunen. Alle winst gaat naar Stichting Andries. Deze is vernoemd naar Andries Botha, een kunstenaar en mensenrechten activist die woont, en werkt in Durban (Zuid Afrika).

Hij is betrokken bij allerlei maatschappelijke projecten voor jonge mensen in Zuid-Afrika. Andries Botha heeft de “Human Elephant Foundation” opgericht voor een betere, respectvolle wereld. Andries Botha zet zich in voor een aantal goede doelen via de Stichting Andries.

Je kunt de Stichting Andries  nog extra steunen. De Stichting is opgenomen als goed doel van Locaties met Meerwaarde(n). Boek je deze locatie, dan kun je het geld dat hierbij vrij komt doneren aan het fonds (dit is niet verplicht, je mag het ook schenken aan een van onze andere goede doelen). 

'We steunen projecten in Zuid-Afrika'

Wat verscholen in het historische centrum van Culemborg vind je Andries Eten & Drinken, een warm ingericht restaurantje, waar voor iedereen de deur open staat. Je kunt er heerlijk een hapje eten, maar ook vergaderen en een klein informeel event organiseren. Alle winst is bestemd voor goede doelen in Zuid-Afrika.

Sfeervolle locatie die intimiteit biedt

Andries leent zich heel goed voor een boekpresentatie bijvoorbeeld of iets cultureels. Er staat een piano waar op gespeeld mag worden en er is een klein podium. De inrichting is geïnspireerd door Zuid-Afrika. In de winter staat de houtkachel aan.

Leefkeuken als huiselijke vergaderruimte
Belendend aan het restaurant is een smaakvol ingerichte leefkeuken die als huiselijke vergaderruimte dient. Je kunt er met ongeveer 12 mensen ongestoord vergaderen, aangezien je koffie, thee en water onder handbereik hebt. 

Fairtrade en streekgebonden eten bij Andries
De ingrediënten voor de lekkere (op Zuid-Afrika geörienteerde) gerechten haalt Andries uit de omgeving en ze kopen zo veel mogelijk biologisch en fairtrade in. Eenvoudig eten, zonder teveel franje maar wel met oog voor smaak. Genieten van lekker eten en drinken en onverwachte ontmoetingen staan hier centraal.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund

Waarom boek je Andries Eten & Drinken?

  • centraal in het land
  • prachtige ligging in het centrum van Culemborg
  • goed bereikbaar met de trein
  • sfeervolle ruimte in historisch pand
  • huiselijk vergaderen in de keuken
  • het eten is net anders en bijzonder lekker
  • je steunt projecten in Zuid-AfrikaAndries eten & drinken in CulemborgAndries eten & drinken in CulemborgAndries eten & drinken in CulemborgAndries eten & drinken in CulemborgAndries eten & drinken in CulemborgAndries eten & drinken in CulemborgAndries eten & drinken in Culemborg

Adresgegevens

Andries eten & drinken
Buiten Molenstraat 7
4101CJ Culemborg

Provincie Gelderland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Restaurant: 80 personen
Vergadertafel: 12 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Een zeer schappelijke geprijsd restaurantje, vanaf € 10,00 heb je al iets lekkers op je bord.