Donaties goede doelen 2022
0
0
3
1
3

Utrecht ANNE

Locatie met meerwaarde ANNE in Utrecht
MensNatuur

Alle Nederlanders Nieuwe Energie, dat is de ambitie waar ANNE uit is ontstaan. In de loop van de tijd heeft de locatie haar aandacht verbreed naar alle 17 Sustainable Development Goals, dus niet alleen die voor de energietransitie.

ANNE draagt een bijzonder warm hart toe aan SDG nummer 18, de doelstelling die later is toegevoegd op initiatief van visionair en architect Thomas Rau. Het is de SDG die gaat over jouw mindset ten opzichte van mens en planeet.

Thomas Rau zegt het zo: “De vraag die er ligt is een heel complexe vraag, en ANNE is het oefencentrum om deze vraag te beantwoorden.” Bij elke bijeenkomst die plaatsvindt bij ANNE wordt je bijdrage aan een betere wereld concreter en sterker. ANNE helpt je daarbij. 

'Wat doe jij?'

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de voorwaarden.

 

Anne is corona-proof. Bekijk het filmpje (de eerste) met de maatregelen.

 

Midden in Utrecht, naast de Jaarbeurs en op een steenworp afstand van Utrecht CS, ligt ANNE. Een klein en kleurig gebouw met een dakterras. Een toffe, eigenzinnige plek tussen de hoogbouw in het stationsgebied. Bij impact hub ANNE kun je terecht om te werken, te vergaderen en voor evenementen. 

De Sustainable Development Goals in actie

Alles wat bij ANNE plaatsvindt, wordt door de locatie in het frame van de 18 Sustainable Development Goals (SDG’s) geplaatst. Direct bij binnenkomst zie je de doelen op houten bordjes afgebeeld. Alles wat de locatie zelf organiseert maar ook alles wat jij bij ANNE komt organiseren, wordt vertaald naar deze doelen. Op de houten bordjes met de doelen worden steeds nieuwe papiertjes gehangen waarop staat wie die dag wat komt doen in het kader van deze SDG. Zo wordt werken aan een duurzame wereld lekker concreet. ANNE voedt met dit soort tastbare vertalingen van duurzame ambities je vergadering of evenement met aanstekelijke energie.

Global Goal-rooftop

De grootste zaal van ANNE is Ruimzicht. De naam verwijst niet alleen naar het ruimte uitzicht over het Jaarbeursterrein, maar ook naar het naastgelegen ANNE’s Global Goal-rooftop. Dit dakterras is dan misschien niet het grootste dat Utrecht rijk is, maar geeft samen met de zaalfaciliteit voor 70 personen wel een bijzondere sfeer aan je event. 

Ervaar duurzame energie

Naast Ruimzicht zijn er nog een aantal prettige en superleuk duurzaam ingerichte vergaderzalen. Wil je bijvoorbeeld eens ervaren hoe het is om onder de zon-achtige warmtestraling van infrarood panelen te vergaderen, dan ben je bij ANNE aan het juiste adres. Ook de circulaire inrichting is inspirerend. Overal in het gebouw zie je duurzame oplossingen, die je op ideeën brengen. Er zijn door het hele gebouw ‘babbelboxen’ geplaatst voor bilateraaltjes. Deze gerecycelde bioscoopzitjes nodigen je deelnemers uit tot groene gesprekken.

Lunchen doe je bij ANNE vegetarisch.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je ANNE?

  • superleuke duurzame en eigenzinnige locatie
  • circulaire en inspirerende inrichting
  • op steenworp afstand van Utrecht CS
  • jouw vergadering en evenement in het licht van de 18 SDG's
  • voegt aanstekelijke energie toe aan je evenement


Anne in utrecht event en vergaderlocaties waar ze volop bezig zijn met de sdgs_2 1Anne in utrecht event en vergaderlocaties waar ze volop bezig zijn met de sdgs_4 1Anne in utrecht event en vergaderlocaties waar ze volop bezig zijn met de sdgs_10 1Anne in utrecht event en vergaderlocaties waar ze volop bezig zijn met de sdgs_8 1Anne in utrecht event en vergaderlocaties waar ze volop bezig zijn met de sdgs_5 1Anne in utrecht event en vergaderlocaties waar ze volop bezig zijn met de sdgs_12 1Anne in utrecht event en vergaderlocaties waar ze volop bezig zijn met de sdgs_3 1Anne in utrecht event en vergaderlocaties waar ze volop bezig zijn met de sdgs_6 1Anne in utrecht event en vergaderlocaties waar ze volop bezig zijn met de sdgs_7 1Anne in utrecht event en vergaderlocaties waar ze volop bezig zijn met de sdgs_9 1Anne in utrecht event en vergaderlocaties waar ze volop bezig zijn met de sdgs_14 1Anne in utrecht event en vergaderlocaties waar ze volop bezig zijn met de sdgs_11 1Anne in utrecht event en vergaderlocaties waar ze volop bezig zijn met de sdgs 1Anne in utrecht event en vergaderlocaties waar ze volop bezig zijn met de sdgs_13 1

Adresgegevens

ANNE
Veemarktplein 41
3521BD Utrecht

Provincie Utrecht

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Ruimzicht: 70
De Spiegel: 20
De Bubbel: 16
De Cockpit: 16
De Voorkamer: 8
De Opkamer: 6
De Babbelboxen: 4

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur Ruimzicht: €450 per dagdeel, Spiegelzaal €300. Lunch al vanaf 10 euro per persoon.

Bijzonderheden

Anne gaat haar deuren sluiten in Utrecht. Je kunt nog tot medio juni 2022 reserveren.

Opladen elektrische auto

Nee