Donaties goede doelen 2022
0
0
0
2
3

Driebergen-Rijsenburg Antropia

Locatie met meerwaarde Antropia in Driebergen-Rijsenburg
MensNatuur

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) zit in de genen van Antropia. De locatie is koploper als het gaat om duurzaamheid. Er worden uitsluitend biologische en biologisch-dynamische (streek)gerechten geserveerd. 

Het medewerkersbestand is een afspiegeling van de maatschappij; jong, oud, man, vrouw, allochtoon, autochtoon…al dan niet met een hulpvraag of beperking.

'Onze missie is dat mensen zich verbinden'

Antropia is corona-proof. Lees hier de maatregelen en mogelijkheden.

Antropia ligt op Landgoed de Reehorst, pal naast het treinstation en zeer centraal in Nederland. Het is een heerlijke plek om te vertoeven en om elkaar te ontmoeten.

Op deze bijzondere evenementenlocatie vind je veel verschillende zalen voor je bijeenkomst.

Fantastisch uitzicht 

De congreszaal is bij uitstek geschikt voor groepen tot 300 personen en is gemakkelijk te combineren met de foyer en omliggende subzalen. Deze zaal biedt een prachtig uitzicht over het gehele landgoed.

Rijke historie van Antropia

De tuinzalen bevinden zich naast het hertenkamp en zijn geschikt voor groepen tot 80 personen. Opmerkelijk is dat de tuinzalen barakken zijn die destijds gebruikt zijn bij de Deltawerken op Neeltje Jans. De Orangerie ligt verscholen op het landgoed en is ideaal voor heisessies en groepen tot 22 personen. Alle vergaderzalen hebben natuurlijk daglicht en bieden uitzicht over het prachtige Landgoed de Reehorst. 

Lekker buiten 

Het eten is er verrukkelijk. De koks werken uitsluitend met biologische en biologisch-dynamische producten. Je kunt van dit verse eten genieten in het vernieuwde restaurant, op het mooie landgoedterras, in een vergaderzaal of ergens tussen de bomen op het landgoed. 

Ruime keus in activiteiten

Bij Antropia kun je tussendoor uitwaaien op het prachtige Landgoed de Reehorst. Of deelnemen aan allerlei leuke buitenactiviteiten zoals een workshop Teambuilding met roofvogels, een les Smeden in een authentieke Smidse of een Bijenworkshop onder leiding van een heuse imker.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Antropia?

  • uitstekend te bereiken per trein en met de auto
  • duurzaamheid events organiseren is hier zo ongeveer bedacht
  • ligt in prachtig groen landgoed, mooi terras
  • er wordt gekookt met producten met het EKO-keurmerk
  • goede prijs-/kwaliteitverhouding


Antropia locatie met meerwaarde mens natuurAntropia locatie met meerwaarde duurzaam mens biologischAntropia locatie met meerwaarde duurzaam mens eventAntropia locatie met meerwaarde duurzaam mens subzaalAntropia locatie met meerwaarde duurzaam groen landgoedAntropia locatie met meerwaarde duurzaam landgoed tuin natuurAntropia locatie met meerwaarde duurzaam mens biologisch etenAntropia locatie met meerwaarde duurzaam verwarmd terras groenAntropia locatie met meerwaarde duurzaam mens evenementAntropia locatie met meerwaarde duurzaam landgoed tuinAntropia locatie met meerwaarde duurzaam verwarmd terrasAntropia locatie met meerwaarde mens natuur restaurantAntropia locatie met meerwaarde mvo verwarmd terras groen


Greenkey locatie

Adresgegevens

Antropia
Landgoed De Reehorst, Hoofdstraat 8
3972LA Driebergen-Rijsenburg

Provincie Utrecht

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Orangerie: 22
Directiekamer: 8
Tourmalijn: 25 (normaal) / 7 (bij 1,5m)
Agaat: 25 (normaal) / 7 (bij 1,5m)
Pyriet: 25 (normaal) / 7 (bij 1,5m)
Chrysocolla: 25 (normaal) / 7 (bij 1,5m)
Amethist: 40 (normaal) / 14 (bij 1,5m)
Opaal: 40 (normaal) / 14 (bij 1,5m)
Restaurant: 300 (normaal) / 68 (bij 1,5m)
Ionazaal: 300 (normaal) / 68 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Compleet arrangement (zalen, techniek & catering) voor € 69,50 p.p

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja