Donaties goede doelen
0
2
1
1
1

Driebergen Antropia

Locatie met meerwaarde Antropia in Driebergen
MensNatuur

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo) zit in de genen van Antropia. De locatie is koploper als het gaat om duurzaamheid. Er worden uitsluitend biologische en biologisch-dynamische (streek)gerechten geserveerd. 

Het medewerkersbestand is een afspiegeling van de maatschappij; jong, oud, man, vrouw, allochtoon, autochtoon…al dan niet met een hulpvraag of beperking.

'Onze missie is dat mensen zich verbinden'

Antropia ligt op Landgoed de Reehorst, pal naast het treinstation en zeer centraal in Nederland. Het is een heerlijke plek om te vertoeven en om elkaar te ontmoeten.

Op deze bijzondere evenementenlocatie vind je veel verschillende zalen voor je bijeenkomst.

Fantastisch uitzicht 
De congreszaal is bij uitstek geschikt voor groepen tot 300 personen en is gemakkelijk te combineren met de foyer en omliggende subzalen. Deze zaal biedt een prachtig uitzicht over het gehele landgoed.
De tuinzalen bevinden zich naast het hertenkamp en zijn geschikt voor groepen tot 80 personen. Opmerkelijk is dat de tuinzalen barakken zijn die destijds gebruikt zijn bij de Deltawerken op Neeltje Jans. De Orangerie ligt verscholen op het landgoed en is ideaal voor heisessies en groepen tot 22 personen. Alle vergaderzalen hebben natuurlijk daglicht en bieden uitzicht over het prachtige Landgoed de Reehorst. 

Lekker buiten 
Het eten is er verrukkelijk. De koks werken uitsluitend met biologische en biologisch-dynamische producten. Je kunt van dit verse eten genieten in het vernieuwde restaurant, op het mooie landgoedterras, in een vergaderzaal of ergens tussen de bomen op het landgoed. 

Bij Antropia kun je tussendoor uitwaaien op het prachtige Landgoed de Reehorst. Of deelnemen aan allerlei leuke buitenactiviteiten zoals een workshop Teambuilding met roofvogels, een les Smeden in een authentieke Smidse of een Bijenworkshop onder leiding van een heuse imker.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund
Antropia in DriebergenAntropia in DriebergenAntropia in DriebergenAntropia in DriebergenAntropia in DriebergenAntropia in DriebergenAntropia in DriebergenAntropia in DriebergenAntropia in DriebergenAntropia in DriebergenAntropia in DriebergenAntropia in DriebergenAntropia in Driebergen


Adresgegevens

Antropia
Landgoed De Reehorst, Hoofdstraat 8
3972LA Driebergen

Provincie Utrecht

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Ionazaal: 300 personen
Restaurant: 300 personen
Opaal: 40 personen
Amethist: 40 personen
Chrysocolla: 25 personen
Pyriet: 25 personen
Agaat: 25 personen
Tourmalijn: 25 personen
Ammoniet: 10 personen
Directiekamer: 8 personen
Orangerie: 22 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Compleet arrangement (zalen, techniek & catering) voor € 67,50 p.p