Donaties goede doelen
0
1
9
2
8

Amsterdam B.Amsterdam

Locatie met meerwaarde B.Amsterdam in Amsterdam
Mens

B.Amsterdam is meer dan een creatieve combinatie van de juiste gebruikers, het is een ondernemers ecosysteem met alles wat je nodig hebt om een bedrijf te kunnen laten groeien. De start-ups en bedrijven die B-Amsterdam huisvest zijn de verpersoonlijking van de nieuwe, duurzame samenleving van de toekomst. 

B.Amsterdam dicht het gat dat voor afgestudeerde HBO- en WO afgestudeerden uit Amsterdam West blijkt te bestaan tussen studie en werk. In de Startup School Amsterdam worden ze razendsnel geschoold in de nieuwste ICT skills. Vervolgens gaan ze aan het werk bij een van de bedrijven die B.Amsterdam huisvest. Zo hebben al 300 jongeren die geen voet tussen de deur kregen bij grote werkgevers door gebrek aan ervaring, een baan gevonden.

'Bij ons gaat de duurzame ontwikkeling altijd door'

Alles kan in dit ruige en ruime -voormalig- kantoorpand. Het bevat zo veel ruimtes dat we ze nauwelijks allemaal kunnen noemen. Richt ze in zoals je wilt of maak gebruik van de toegankelijke vintage-start-up-grow sfeer. Wat dat is? Dat laat zich moeilijk in woorden vatten. Het heeft het meeste weg van een organische creatieve meltingpot.

Wil jij iets organiseren waarbij inspiratie en vernieuwing centraal staat, dan is dit de plek! Er zijn heel verschillende ruimtes te huur: heel groot (de voormalige typemachinehal), congreszalen in alle soorten en maten en breakout-ruimtes voor workshops. 

B.Amsterdam bloeit en laat bloeien. Zelfs tot op het dak: hier vind je het restaurant, dakterras en een urban moestuin. Hoewel dat laatste op z'n minst een understatement is: eigenlijk is het een compleet landschap bovenop het kantoorpand, inclusief een waterbassin, twee jeu de boule banen en 90 kubieke meter grond. In het restaurant, met verrassend mooi uitzicht over Amsterdam-West, wordt natuurlijk van eigen dak gegeten.

B.Amsterdam is gevestigd in het voormalige kantoor van IBM. De grote zwarte kubus is ingeklemd tussen de A4 en de A10 en was eigenlijk voorbestemd om een 'gewoon'kantoor te worden. Het liep gelukkig anders. B.Amsterdam is nu een dynamische werkplek voor de creatieve industrie, freelancers, start-ups, corporates, onderwijsinstellingen & accelerators.

Je vindt er 3.400 m2 aan evenementruimte. In het hart van ondernemersplatform B. bevinden zich twee lounges. Barista’s schenken hier de koffie en de authentieke banken zorgen dat de lounge een unieke uitstraling heeft. Dit is de plek waar wordt gelunched, maar door zijn unieke uitstraling ook perfect voor presentatie, netwerkborrels en brainstormsessies. 

Doordat jij hier een Locatie met Meerwaarde(n) vindt, 
kunnen wij goede doelen steunen

Vraag direct informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Na het versturen van het formulier ontvang je direct het telefoonnummer van de locatie.
B.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in AmsterdamB.Amsterdam in Amsterdam


Adresgegevens

B.Amsterdam
Johan Huizingalaan 763a
1066VH Amsterdam

Provincie Noord-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

The Wiechert: 1000 personen
The Mark: 375 personen
The Tim: 200 personen
The Richard: 140 personen
The Mohammed: 120 personen
the Henry, the Elon & the Susan: 80 personen
The Barn: 80 personen
The Chris: 70 personen
The Lounge: 300 personen
The Nolan: 45 personen
The Arianna: 40 personen
The George (cinema): 40 personen
The Ophrah: 25 personen
The Freddy: 20 personen
Meetingunits (8): 8 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Van € 2500,00 per dagdeel voor de allergrootste zaal tot € 500,00 voor een zaal tot 120 personen. Lunch vanaf € 6,50 per persoon.