Donaties goede doelen
0
2
3
0
4

Kamerik Boerderij de Boerinn

Locatie met meerwaarde Boerderij de Boerinn in Kamerik
Mens

De Boerinn is een boerderij die niet draait om dieren, maar om mensen. Er is een grote diversiteit aan dieren, om naar te kijken en om te aaien. Productiedieren heeft de Boerinn niet meer. Het hosten van activiteiten en events is hoofdactiviteit.

Op het terrein van De Boerinn werken acht medewerkers van Abrona, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij werken bij De Boerinn aan groenonderhoud en onderhoud van meubels. Voor de medewerkers is het werken hier een groeitraject waarin zij van alles leren. Voor sommigen is ook meewerken in de horeca mogelijk. 

'Op deze boerderij draait het om mensen'

Wanneer je de oprijlaan oprijdt merk je het al: frisse lucht, groene polders en een prachtig uitzicht. Je bent weg uit de drukte, de stadse hectiek. Je bent op een échte boerderij, eentje waar de kenmerken van het platteland en het boerenleven hoog in het vaandel staan. Informeel, ontspannen en gastvrij. Een inspirerende omgeving voor een congres, heisessie of vergadering.

De missie van de Boerinn is om mensen de ontspanning en ruimte te laten ervaren die hoort bij een authentieke boerenomgeving. De ruimtes zijn landelijk én modern tegelijk. Neem bijvoorbeeld het nieuwe Karnhuis, met ruimte voor wel tweehonderd personen. Een prachtige plek voor presentaties en congressen. De zes meter hoge glazen deuren zorgen voor natuurlijk licht en geven de ruimte een extra dimensie. 

Of de kleine Hooiberghut, waar je kunt vergaderen midden in het weiland met een prachtig uitzicht over de polders. Zo zijn er nog veel meer ruimtes. Van groot tot klein en alles er tussenin. Voor grote en kleine gezelschappen. 

Boerderij de Boerinn is niet meer in bedrijf, maar dieren vind je er volop. Ook kun je jouw zakelijke sessie afwisselen met leuke 'boeren' activiteiten. Wat dacht je van teambuilding door het drijven van schapen? Of laat de boer zelf vertellen hoe de Boerinn groeide van 40 koeien naar 40.000 gasten. Een inspirerend verhaal van de boer zelf over lef, visie en durf.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund

Waarom boek je De Boerinn?

  • Meeten met boerengezelligheid
  • Je bent er echt even uit, in het groen en tussen de dieren
  • Door jouw bijeenkomst hebben de medewerkers van Albrona een werkplek
  • Professionele, sfeervolle locatie Boerderij de Boerinn in KamerikBoerderij de Boerinn in KamerikBoerderij de Boerinn in KamerikBoerderij de Boerinn in KamerikBoerderij de Boerinn in KamerikBoerderij de Boerinn in KamerikBoerderij de Boerinn in KamerikBoerderij de Boerinn in KamerikBoerderij de Boerinn in Kamerik


Adresgegevens

Boerderij de Boerinn
Mijzijde 6
3471GM Kamerik

Provincie Utrecht

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Zomerhuis: 90 personen
Grondlegger: 40 personen
Hoeve: 30 personen
Tussenbeie: 45 personen
Hogerop: 60 personen
Karnhuis: 250 personen
Hooizolder: 20 personen
Grechthuis: 90 personen
Hooiberghutten: 8 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur Karnhuis € 850,00 per dagdeel, kleinste zaal € 50,00 per dagdeel, vergaderarrangement vanaf € 26 euro per persoon