Donaties goede doelen
0
2
9
2
3

Soest Boerderij het Gagelgat

Locatie met meerwaarde Boerderij het Gagelgat in Soest
MensCultuurNatuur

Het Gagelgat IS het goede doel. De boerderij hoort bij De Paardenkamp, een rusthuis voor bejaarde paarden. De oude boerderij is compleet gerenoveerd en is nu een -gratis toegankelijke- interactieve belevenis die verhaalt over het boerenleven van vroeger. De boerderij biedt werk aan diverse groepen met afstand tot de arbeidsmarkt. De opbrengsten van de verhuur komen ten goede aan De Paardenkamp. 

Je kunt De Paardenkamp extra steunen. Het is een Stichting en daarom opgenomen als goed doel van Locaties met Meerwaarde(n). Boek je deze locatie, dan kun je een het geld dat hierbij vrij komt terug doneren aan De Paardenkamp (dit is niet verplicht, je mag het ook schenken aan een van onze andere goede doelen). 

'Paarden genieten van hun oude dag en verhalen komen tot leven'

Een bijzondere plek voor de wat kleinere bijeenkomsten, dat is Boerderij het Gagelgat. In het midden van het land gelegen, tussen Amersfoort en Soest. Ben je op zoek naar eens wat anders dan anders, de sfeer van vervlogen tijden en een zowel trendy als landelijke uitstraling, dan moet je hier zijn.

Vernieuwbouwde potstal

Het Gagelgat is een oude boerderij met erf en opstallen. De Potstal is in 2015 compleet nieuw herbouwd tot een ruimte die zich uitstekend leent voor het organiseren van kleine events en bijeenkomsten. Voorzien van alle moderne gemakken en met een hippe bar en trendy inrichting. Tegelijkertijd heeft de locatie een warme uitstraling, die past bij het boerderijgevoel.

Grootste eettafel van Nederland

De grote zaal biedt ruimte aan 70 personen (theateropstelling). Voor staande bijeenkomsten is er, indien je de zolder erbij betrekt, ruimte voor 120 personen. De Potstal beschikt over de grootste eettafel van Nederland. Aan deze origineel handgemaakte tafel (van oude fabrieksstellen en een onderstel uit een gymzaal) kun je met 54 mensen tegelijkertijd dineren. Naast de Potstal en de zolder zijn er nog diverse subruimtes. In de zomer kun je ook het erf gebruiken voor je event. 

Interactieve rondleiding en workshops

De originele boerderij (een Rijksmonument uit 1712) is compleet gerenoveerd. Je kunt er een leuke interactieve rondleiding volgen. Maar je kunt de ruimtes in de boerderij ook betrekken bij je evenement. Geef bijvoorbeeld een workshop in 'De Heerd', de 'nette kamer', waar de boer altijd hoog bezoek ontving. Met prachtig uitzicht over de velden en in het decor van de unieke 19e eeuwse tegelwand. Of gebruik 'Het Bordes', de oude gereedschapsvliering boven de Deel.

Gagelgat: paarden aaien 

Vanuit een aantal ruimtes heb je uitzicht over de stallen. Daar huizen een aantal van de bejaarde paarden van de Paardenkamp, het goede doel waar het Gagelgat aan is verbonden. Aaien mag! 

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

 

Waarom boek je Het Gagelgat?

  • sfeer van vervlogen tijden in een modern jasje
  • een heerlijke buitenlocatie, echt eens wat anders
  • van alle moderne gemakken voorzien
  • de grootste eettafel van Nederland - geschikt voor diners tot 54 p.
  • gratis interactieve rondleiding
  • je steunt de Paardenkamp en helpt zo paarden aan een mooie oude dag

Foto's: Laurens Arenas & Ilona van Egdom
Boerderij het Gagelgat in SoestBoerderij het Gagelgat in SoestBoerderij het Gagelgat in SoestBoerderij het Gagelgat in SoestBoerderij het Gagelgat in SoestBoerderij het Gagelgat in SoestBoerderij het Gagelgat in SoestBoerderij het Gagelgat in SoestBoerderij het Gagelgat in SoestBoerderij het Gagelgat in SoestBoerderij het Gagelgat in SoestBoerderij het Gagelgat in SoestBoerderij het Gagelgat in Soest


Adresgegevens

Boerderij het Gagelgat
Birkstraat 107
3768HD Soest

Provincie Utrecht

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Potstal : 70 personen
Appelzolder: 20 personen
De Heerd: 20 personen
Het Bordes: 40 personen
De Deel (alleen in de zomer): 50 personen
De Hooiberg (alleen in de zomer): 50 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur Potstal € 280,00 per dagdeel, vergaderarrangement vanaf € 6,00 per persoon

Bijzonderheden

Het Gagelgat is via Locaties met Meerwaarde(n) alleen beschikbaar voor doordeweekse dagen (alleen zakelijke bijeenkomsten).