Donaties goede doelen 2020
0
0
6
1
6

Starnmeer Buitenwerkplaats

Locatie met meerwaarde Buitenwerkplaats in Starnmeer
CultuurNatuur

Cultuur

Buitenwerkplaats wil kunstenaars, architecten, schrijvers en componisten letterlijk en figuurlijk de ruimte geven om ideeën op te doen en uit te werken. Daarom stellen zij hun ruimtes in de weekends beschikbaar voor creatieven, tegen een gereduceerd tarief. Daarnaast organiseren ze -vaak met die artiesten- voorstellingen en workshop.

Duuzaam en ecologisch

De indrukwekkende landelijkheid van de omgeving omlijst dit niet alleen.  Buitenwerkplaats draagt op alle mogelijke manieren bij aan ecologisch evenwicht. Hier geen keurmerken, maar duurzaam denken tot in de details. Te zien, te voelen en te proeven.

Een prachtige locatie met meerwaarde op het gebied van cultuur en natuur!

 

'Kunstzinnig talent stimuleren in een inspirerende omgeving'

Vlakbij Amsterdam, lijkt het alsof je een andere dimensie betreedt als je bij Buitenwerkplaats aankomt. De verbouwde stolpboerderij van het bevlogen architectenpaar dat de locatie runt, is volledig omringd door weilanden. Het duo realiseerde een droom: een plek om te werken en creativiteit te laten stromen in een vrije en duurzame setting.  

Inspirerend thuisgevoel

Dat is meer dan gelukt. Niet alleen is Buitenwerkplaats architectonisch gezien een mooie en inspirerende plek, je voelt je er ook direct thuis. En tegelijkertijd er even helemaal uit. Hier geen koele zakelijkheid, wel gastvrijheid, persoonlijke aandacht en authenticiteit. Een locatie met vergezichten, die ruimte geeft aan nieuwe inzichten. Perfect voor teambuilding, strategische sessies of andere bijeenkomsten waarbij de creativiteit moet stromen.

Duurzame zonnedakpan panelen

Buitenwerkplaats is een van de eerste locaties in Nederland dat een compleet dak heeft van zonnepaneel dakpannen, een heel bijzonder gezicht. In de Stolp zijn vier werkruimtes van verschillende grootte, rondom een grote huislijke woonkeuken. Ook zijn er zes gastenkamers en drie badkamers. Op de zolder kun je met een grotere groep terecht en geniet je van het weidse uitzicht.

Eten uit eigen tuin bij Buitenwerkplaats

Op het terrein is een heerlijke tuin met groente en fruit op basis van permacultuur. Er is een werkplaats voor kunstenaars en een gebouw, de Stal, waar de maaltijden bereid en genuttigd worden. In de prachtige kookstudio worden de heerlijkste gerechten van dagverse producten gemaakt, ook voor het diner kun je rekenen op een feestelijk gedekte dis. 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom kies je voor Buitenwerkplaats?

  • Dichtbij Amsterdam en de randstad, maar toch landelijk
  • Het fantastische, weidse uitzicht op de weilanden
  • De creatieve en duurzame flow die je er voelt
  • Jij en je gezelschap woren in de watten gelegd op gastronomisch gebied
  • Het bijzondere duurzame zonnedak


Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel3Buitenwerkplaats_vergaderruimte_loft_2Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel17Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel18Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel19Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel20Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel21Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel22Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel1Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel2Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel11Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel4Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer locatie plattelandBuitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel16Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel5Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel14Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel6Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel7Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel9Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel10Buitenwerkplaats duurzaam dak dakpannen als zonnepanelen 3Buitenwerkplaats duurzaam dak dakpannen als zonnepanelen detailBuitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel12Buitenwerkplaats amsterdam starnmeer duurzaam cultureel15


Adresgegevens

Buitenwerkplaats
Starnmeerdijk 6
1488AG Starnmeer

Provincie Noord-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Loft: 50 personen
Spijkerboor: 12 personen
Leeghwater: 6 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur van € 110,00 tot € 700,00 euro per dag. Dagarrangement incl. lunch vanaf € 24,50 p.p.

Rolstoeltoegankelijk

Ja