Donaties goede doelen
0
2
1
1
1

Starnmeer Buitenwerkplaats

Locatie met meerwaarde Buitenwerkplaats in Starnmeer
CultuurNatuur

Buitenwerkplaats wil kunstenaars, architecten, schrijvers en componisten letterlijk en figuurlijk de ruimte geven om ideeën op te doen en uit te werken. Daarom stellen zij hun ruimtes in de weekends beschikbaar voor creatieven, tegen een gereduceerd tarief. Daarnaast organiseren ze -vaak met die artiesten- voorstellingen en workshop. De indrukwekkende landelijkheid van de omgeving omlijst dit niet alleen.  Buitenwerkplaats draagt op alle mogelijke manieren bij aan ecologisch evenwicht. Hier geen keurmerken, maar duurzaam denken tot in de details. Te zien, te voelen en te proeven.
Een prachtige locatie met meerwaarde op het gebied van cultuur en natuur!

 

'Kunstzinnig talent stimuleren in een inspirerende omgeving'

Vlakbij Amsterdam, lijkt het alsof je een andere dimensie betreedt als je bij Buitenwerkplaats aankomt. De verbouwde stolpboerderij van het bevlogen architectenpaar dat de locatie runt, is volledig omringd door weilanden. Het duo realiseerde een droom: een plek om te werken en creativiteit te laten stromen in een vrije en duurzame setting.  

Dat is meer dan gelukt. Niet alleen is Buitenwerkplaats architectonisch gezien een mooie en inspirerende plek, je voelt je er ook direct thuis. En tegelijkertijd er even helemaal uit. Hier geen koele zakelijkheid, wel gastvrijheid, persoonlijke aandacht en authenticiteit. Een locatie met vergezichten, die ruimte geeft aan nieuwe inzichten. Perfect voor teambuilding, strategische sessies of andere bijeenkomsten waarbij de creativiteit moet stromen.
 
In de Stolp zijn vier werkruimtes van verschillende grootte, rondom een grote huislijke woonkeuken. Ook zijn er zes gastenkamers en drie badkamers. Op het terrein is een heerlijke tuin met groente en fruit, een werkplaats voor kunstenaars en een gebouw, de Stal, waar de maaltijden bereid en genuttigd worden. In de prachtige kookstudio worden de heerlijkste gerechten van dagverse producten gemaakt, ook voor het diner kun je rekenen op een feestelijk gedekte dis. 

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund
Buitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in StarnmeerBuitenwerkplaats in Starnmeer


Adresgegevens

Buitenwerkplaats
Starnmeerdijk 6
1488AG Starnmeer

Provincie Noord-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Loft: 50 personen
Spijkerboor: 12 personen
Leeghwater: 6 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur van € 110,00 tot € 700,00 euro per dag. Dagarrangement incl. lunch vanaf € 24,50 p.p.