DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
7
7
1
Natuur

C-Bèta heeft een permanente circulaire expositie. De exposanten leveren allemaal een bijdrage aan de circulaire economie. Samen werken ze aan een eigen circulaire programmering en initiatieven om de circulaire economie op te schalen.

C-Bèta ligt op het nieuw te realiseren bedrijventerrein Schiphol Trade Park (STP). Schiphol Trade Park heeft de ambitie het meest duurzame en innovatieve business park van Europa te zijn.

Het pand is ingericht met circulair materiaal, infrarood warmtepanelen en circulaire meubels. C-Bèta heeft The Farm Kitchen als huiscateraar. Door schouder aan schouder met lokale boeren samen te werken, verkort The Farm Kitchen de toeleveringsketen, verminderen ze de CO2-uitstoot en afval (met als doel afvalvrij te worden).

Dé plek voor circulaire innovatie.
Hoofddorp

C-Bèta

Locatie met meerwaarde C-Bèta in Hoofddorp
C beta circulaire impacthub voor bijeenkomsten en meetings meerwaarde voor natuur_7 1C beta circulaire impacthub voor bijeenkomsten en meetings meerwaarde voor natuur_5 1C beta circulaire impacthub voor bijeenkomsten en meetings meerwaarde voor natuur 1C beta circulaire impacthub voor bijeenkomsten en meetings meerwaarde voor natuur_3 1C beta circulaire impacthub voor bijeenkomsten en meetings meerwaarde voor natuur_4 1C beta circulaire impacthub voor bijeenkomsten en meetings meerwaarde voor natuur_6 1C beta circulaire impacthub voor bijeenkomsten en meetings meerwaarde voor natuur_2 1

Waarom boek je C-Bèta

  • Je wordt geïnspireerd door de laatste innovaties op het gebied van circulaire economie.
  • De circulaire inrichting en het mooie interieur met de kassen.
  • Exposities over duurzaamheid en de circulaire economie.
  • Er zijn heel veel mogelijkheden voor verschillende soorten bijeenkomsten.
  • De centrale ligging in de Randstad.

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde C-Bèta in Hoofddorp

C-Bèta is een circulaire event,- ontmoetings en experimenteer plek. Bij C-Bèta word je geïnspireerd door de laatste innovaties op het gebied van circulaire economie. Voor professionals die zich bezighouden met circulaire innovatie is C-Bèta dé plek om samen te werken en kennis uit te wisselen.

De kassen van C-Bèta 

De locatie is gevestigd in een eeuwenoude boerderij, waarin een grote en een kleine kas zijn geplaatst. Die maken de -overwegend ciculaire- inrichting extra speciaal en bieden tal van mogelijkheden voor verschillende soorten bijeenkomsten.

Er is ruimte voor grote groepen, maar ook voldoende plek voor verschillende breakout sessies. 

De expozaal is geschikt voor grote groepen. Het is een prachtige ruimte die gebruikt kan worden voor presentaties, workshops, feestelijke evenementen, etc.  Ook is het mogelijk met verschillende groepen te werken in deze ruimte.

Goed bereikbaar en veel ruimte

De gerenoveerde boerderij staat midden in de polder, maar toch op een steenworp afstand van Amsterdam en Schiphol. Er is een enorm terrein om de hoeve, waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Teambuildingactiviteiten, buiten vergaderen, picknicken of een break-out-sessie organiseren; het kan allemaal.  

Adresgegevens

C-Bèta Dreamstreet 10 2133L Hoofddorp Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit C-Bèta

(theateropstelling)
Kleine kas: 20 (normaal) / 6 (bij 1,5m)
Grote kas: 50 (normaal) / 15 (bij 1,5m)
Grote zaal: 150 (normaal) / 50 (bij 1,5m)

Prijsindicatie C-Bèta

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Grote zaal €1400,00, kleine kas 575,-. Lunch vanaf € 10,00 per persoon.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Ja