Donaties goede doelen 2020
0
0
7
6
0

Den Haag Café Utopie

Locatie met meerwaarde Café Utopie in Den Haag
Natuur

Grand café Utopie is een initiatief van Utopie Advocaten, een idealistisch advocatenkantoor in Den Haag. De winst die Utopie maakt, wordt gebruikt om maatschappelijke evenementen mogelijk te maken. Denk aan culturele activiteiten of bijeenkomsten waarbij duurzaamheid en natuur centraal staan, of verbinding met de samenleving. Boek je deze locatie, dan draag je hier dus direct aan bij.

Utopie vindt duurzaamheid belangrijk en daarom staan alleen biologische en plantaardige producten op het menu. Ook wordt de plek verwarmd door lemen warmtemuren met warmtepomp. Het is ingericht met zoveel mogelijke duurzame materialen.

'Wij geven ruimte aan idealen'

Net buiten het centrum van Den Haag vind je Grand café Utopie. Utopie is opgericht door een idealistisch advocatenkantoor. Als een inspirerende plek waar je iets kunt organiseren, presenteren of om gewoon gezellig bij elkaar te komen.

Ze willen met deze mooie ontmoetingsplek een bijdrage leveren aan een eerlijkere samenleving. De meeste bijeenkomsten hebben dan ook een duurzaam, cultureel of sociaal karakter. Dat geeft het café een hele fijne sfeer.

Een klein congres of vergaderen bij café Utopie

Een deel van het café kan worden afgesloten met een geluiddichte wand. De zaal die dan ontstaat, kun je door een aparte ingang bereiken. Maar je kunt natuurlijk ook het gezellige café betrekken bij je bijeenkomst. Dan is er plek voor 90 personen. Het café is ook heel geschikt om als vergaderruimte te gebruiken.  

Heel geschikt voor presentaties

Er zijn allerlei faciliteiten aanwezig (licht, geluid, beamer) en er kan een klein podium worden gebouwd. Voor (product)presentaties of bijvoorbeeld boeklanceringen is het een hele geschikte plek. Café Utopie kan ook voor duurzame catering zorgen voor je bijeenkomst, deze is altijd biologisch en plantaardig.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Grand café Utopie?

  • Omdat je bijeenkomst een sociaal, duurzaam of cultureel karakter heeft
  • Je wil graag bijdragen aan een eerlijkere samenleving
  • Je een ‘anders dan anders’ locatie zoekt in Den Haag
  • Een centraal gelegen locatie in de Hofstad, makkelijk bereikbaar met het OV


Den haag cafe utopie cafe voor idealen publiekDen haag cafe utopie cafe voor idealen concertDen haag cafe utopie cafe voor idealen vergaderenDen haag cafe utopie cafe voor idealen de barDen haag cafe utopie cafe voor idealen menukaartDen haag cafe utopie cafe voor idealen presentatieDen haag cafe utopie cafe voor idealen avond buitenDen haag cafe utopie cafe voor idealen tegen dierproeven

Adresgegevens

Café Utopie
Waldeck Pyrmontkade 116
2518JR Den Haag

Provincie Zuid-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Café en zaal geschakeld: 90 personen
Café: 50 personen
Zaal: 40 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Utopie houdt met haar tarieven rekening met de draagkracht van een aanvrager.

Bijzonderheden

Café Utopie heeft een ander tarief voor maatschappelijke instellingen. In dat geval boek je rechtstreeks, je ontvangt geen donatiecode voor het goede doel.

Rolstoeltoegankelijk

Ja