Donaties goede doelen
0
2
1
4
8

Utrecht Colour Kitchen Oudegracht

Locatie met meerwaarde Colour Kitchen Oudegracht in Utrecht
Mens

The Colour Kitchen geeft mensen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt, door ze op te leiden voor een baan in de horeca. Dat doen ze goed, want maar liefst 60% van hun leerlingen stroomt door naar een vervolgopleiding of baan.

Een locatie met meerwaarden voor mens!

'Samen maken we het verschil'

Wil je een sfeervolle locatie voor je vergadering, teambuildingdag of workshop? Dan is The Colour Kitchen in hartje Utrecht precies wat je zoekt. Gelegen aan de Oudegracht, op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Locatie met een hart
The Colour Kitchen is een horeca concept met een groot maatschappelijk hart. Naast de grotere locatie in Zuilen, presenteren we je graag ook deze centraal gelegen plek. Ideaal voor de kleinere events met een ongedwongen sfeer waar uitstekende catering niet mag ontbreken. 

Inspirerend vergaderen
Restaurant, bar en (vergader)zaal zijn trendy en warm ingericht. De maaltijden worden bereid met lokale en duurzame ingrediënten. Van een verse broodjeslunch met kom soep tot uitgebreid diner met bijpassende wijnen voor 2 tot 150 personen. Ook een ambachtelijk buffet of walking dinner behoort tot de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund

Waarom boek je Colour Kitchen Oudegracht?

  • inspirerende locatie met sfeervolle ligging 
  • op loopafstand van Utrecht CS
  • trendy en warme inrichting
  • lekker duurzaam en lokaal eten
  • leeromgeving voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarktColour Kitchen Oudegracht in Utrecht Colour Kitchen Oudegracht in Utrecht Colour Kitchen Oudegracht in Utrecht Colour Kitchen Oudegracht in Utrecht Colour Kitchen Oudegracht in Utrecht Colour Kitchen Oudegracht in Utrecht Colour Kitchen Oudegracht in Utrecht Colour Kitchen Oudegracht in Utrecht Colour Kitchen Oudegracht in Utrecht Colour Kitchen Oudegracht in Utrecht


Adresgegevens

Colour Kitchen Oudegracht
Oudegracht 214
3511NS Utrecht

Provincie Utrecht

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Zaal Wijk 2: 75 personen
Restaurant: 70 personen
Bar: 60 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur € 125,00 per dagdeel, vergaderarrangement met lunch vanaf € 24,50