Donaties goede doelen 2020
0
0
0
3
8

Den Haag De Broodbrouwers

Locatie met meerwaarde De Broodbrouwers in Den Haag
MensCultuurNatuur

De droom van De Broodbrouwers is om zo veel mogelijk mensen met een zichtbare- of onzichtbare arbeidsbeperking aan een leuke, leerzame en betaalde baan te helpen.

Samen met goed getrainde jobcoaches begeleiden en ontwikkelen wij alle medewerkers naar een hoger niveau. De sociale doelstelling voor De Broodbrouwers is om zowel in de bistro als in de bakkerij meer dan 60 mensen met een arbeidsbeperking aan een betaalde baan helpen.

De Broodbrouwers voeren een duurzaam beleid op veel verschillende vlakken. In de bakkerij van Lekker Brood wordt er met 100% biologische grondstoffen op ambachtelijke wijze brood gebakken. In de bistro werken ze zo veel mogelijk met biologische en lokale producten. Zowel voor de bakkerij als de bistro is (voedsel)verspilling een ‘no go’ en wordt gestreefd naar een minimale CO2-uitstoot

'Bij De Broodbrouwers staan de mensen centraal'

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de voorwaarden.

 

De Broodbrouwers is corona-proof. De zaalcapaciteit is aangepast.

Een robuust historisch pand waarin vroeger een bier-koelhuis was gevestigd, de frisse ondernemers van Happy Tosti en de ervaren biologische bakker van Lekker Brood. Uit die mix van ingrediënten is De Broodbrouwers ontstaan. Een combinatie van bakkerij, horeca en evenementenlocatie die werk biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

In het pand herinneren kleine interieurgrapjes aan het verleden. Zo lopen er doorzichtige buizen van de voormalige koelzolder naar de bakkerij, waardoor nu grondstoffen van boven naar beneden worden vervoerd.  Een mooi schouwspel. Het historische pand is zo ver mogelijk verduurzaamd. Onder andere werkt men er gasloos.

Hippe looks

De Broodbrouwers ligt als sociale en duurzame locatie met hippe looks in een hoek van Den Haag waar je haar niet zo gauw verwacht: vlakbij station Hollands Spoor. Je kunt er binnenlopen om het heerlijkste biologische vers gebakken brood te kopen en om lekker te lunchen of koffie te drinken. Maar het is ook de plek voor kleinschalige evenementen met een bijzondere touch.

Kaasstengels

Denk bijvoorbeeld aan product- of boekpresentaties maar ook aan netwerkbijeenkomsten , waar je eventueel ook iets actiefs wil inbouwen. Weet je hoe snel je met een groep kaasstengels kunt maken bij wijze van break? Vast niet. Bij de Broodbrouwerij weten ze het wel. En zo hebben ze nog veel meer ideeën.  

Binnen of buiten

Je kunt je bijeenkomst binnen organiseren waar het altijd lekker naar vers gebakken brood ruikt doordat er dagelijks tot 14.00 uur in het souterrain wordt gebakken. Of buiten op het terras waar alle ruimte is om met een gezelschap van de zon te genieten zodra deze schijnt. 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je De  Broodbrouwers?

  • Duurzaam, cultureel historisch én sociaal ondernemen
  • Vlakbij NS station Hollands Spoor en uitvalswegen
  • Een verrassende locatie die nog weinig mensen kennen
  • Het lekkerste biologische brood wordt ter plekke gebakken
  • Veel ideeën om van je evenement een belevenis te maken


De broodbrouwers in den haag locatie met meerwaarde voor mens en natuur 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_2 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_3 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_4 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_5 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_6 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_7 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_8 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_9 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_10 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_11 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_12 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_13 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_14 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_15 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_16 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_17 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_18 1De broodbrouwers in den haag sociale locatie met meerwaarde voor mens en natuur_19 1De broodbrouwers in den haag locatie met meerwaarde voor mens en natuur_8 1De broodbrouwers in den haag locatie met meerwaarde voor mens en natuur_10 1

Adresgegevens

De Broodbrouwers
Dintelstraat 46
2515VJ Den Haag

Provincie Zuid-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Restaurant: 30 personen
Bakkerij: 15 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Vanaf € 42,50 p.p. huur je met 15 personen het restaurant af voor een dagdeel incl. onbeperkt koffie, thee en een heerlijke lunch of borrel.