Donaties goede doelen 2020
0
0
2
6
8

Amsterdam De Ceuvel

Locatie met meerwaarde De Ceuvel in Amsterdam
Natuur

De Ceuvel is één van de meest duurzame unieke stedelijke experimenten in Europa. Eigenlijk is het een circulaire stad in het klein. De locatie bestaat uit een verzameling oude woonboten die zijn verbouwd tot duurzame werkplekken en verbonden door een steiger. 

Naast eventlocatie en restaurant is de Ceuvel een speeltuin voor nieuwe duurzame technieken. Er wordt zo veel mogelijk zelf elektriciteit opgewekt en afval verwerkt op innovatieve, nieuwe manieren. Hiermee wil de Ceuvel zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met energie en afval kringlopen. Kunst en voorstellingen dragen hier ook aan bij: de waarde van afval wordt op een creatieve manier.

Deze ‘Cleantech Playground’ heeft ook een educatieve functie. Door het laten zien van de diverse technieken willen ze zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met kringlopen. Kunst en voorstellingen dragen hier ook aan bij: zo wordt de waarde van afval op een creatieve manier verteld.

'De circulaire principes zijn overal in doorgevoerd'

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de voorwaarden.

 

De Ceuvel is duurzame culturele oase op 5 minuten fietsafstand van de oude NDSM werf in Amsterdam-Noord. Het is een plek voor kunstenaars, creatievelingen en groene ondernemers. Er hangt een heerlijke losse en inspirerende sfeer. Het hele terrein is opgezet volgens circulaire principes en die dragen ze ook zo veel mogelijk uit.

Circulaire woonboten

De gebouwen zijn gemaakt van oude woonboten, met elkaar verbonden middels een meanderende steiger. Terwijl in 10 jaar deze ‘verboden tuin’ wordt gereinigd, kun jij in dit artistieke en duurzame decor een bijeenkomst organiseren. 

Metabolic Lab

Het Metabolic Lab ligt daar vlakbij en kun je huren als subruimte of voor kleine events, brainstorms en vergaderingen. Het Lab is een showcase voor duurzaamheidstechnieken en de circulaire economie. Zo is op het dak van Metabolic Lab een kas gebouwd waar gewassen in groeien die gebruikt worden in de keuken van het naastgelegen Café de Ceuvel. In de kas wordt gewerkt met een op maat gemaakt DIY aquaponics systeem en worden de on-site geproduceerde organische reststromen hergebruikt. Je kunt voor je bijeenkomst rondleidingen, lezingen en workshops boeken over deze onderwerpen.

Duurzame catering

Na afloop kun je lunchen of dineren in het gezellige Café de Ceuvel, of je event door hen laten cateren. Café de Ceuvel is een duurzaam restaurant en is daarom op zoek naar wat écht goed eten en drinken is. Dat gaat verder dan een labeltje waar ‘biologisch’ op staat. Ze werken samen met een hele reeks aan initiatieven die ervoor zorgen dat ieder bordje, biertje en drankje dat op tafel gezet wordt ervoor zorgt dat de wereld een beetje mooier wordt. 

Amsterdam Noord 

De Ceuvel vind je in het steeds populairder wordende Amsterdam-Noord, vlak bij de NDSM-werf. Een inspirerende plek met veel mogelijkheden. Je kunt er ook met de boot aankomen! In de zomer is het een echt paradijsje met een strandachtige sfeer: de Ceuvel heeft ruim tafels en stoelen buiten staan waar je heerlijk een drankje kunt drinken. 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je De Ceuvel?

  • inspirerende plek buiten de gebaande paden
  • plek voor kunstenaars, creatievelingen en groene ondernemers
  • showcase voor circulariteit
  • heerlijk en eerlijk eten
  • woonboten als eventruimtes
  • de NDSM werf is prima bereikbaar met het pontje vanaf Amsterdam CS
  • Je kunt er met de boot komen


Het gezellige cafe van de ceuvel amsterdam een duurzame locatie locatie met meerwaarde en circulairHet metabolic lab van de ceuvel amsterdam een duurzame locatie locatie met meerwaarde en circulairDe ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaarde terrasDe ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaarde duurzaamheidDe ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaarde terreinDe ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaardeDe ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaarde overzichtDe ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaarde hergebruikDe ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaarde hergebruik 2De ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaarde hergebruik vergaderenDe ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaarde vergaderenDe ceuvel amsterdam vanaf het water gezien een duurzame locatie locatie met meerwaarde en circulair


Adresgegevens

De Ceuvel
Korte Papaverweg 4
1032KB Amsterdam

Provincie Noord-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Metabolic Lab: 12

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Prijs Serre is €200,- , Metabolic Lab €375,- excl.BTW. Prijs vergaderarrangement per dagdeel is €11,75 (incl. BTW)

Rolstoeltoegankelijk

Gedeeltelijk, informeer bij de locatie

Opladen elektrische auto

Nee