Donaties goede doelen
0
3
4
5
1

Amsterdam De Ceuvel

Locatie met meerwaarde De Ceuvel in Amsterdam
Natuur

De Ceuvel is één van de meest duurzame unieke stedelijke experimenten in Europa. Eigenlijk is het een circulaire stad in het klein. De locatie bestaat uit een verzameling oude woonboten die zijn verbouwd tot duurzame werkplekken en verbonden door een steiger. Rondom de boten krijgen bodemreinigende planten vrij spel om de vervuilde grond te zuiveren.

De Ceuvel is niet alleen een ‘verboden tuin’ die na 10 jaar schoner wordt achtergelaten, maar ook een speeltuin voor duurzame technieken: door duurzame technologie te integreren wordt zo veel mogelijk zelf elektriciteit opgewekt en wordt afval verwerkt op innovatieve, nieuwe manieren.

Deze ‘Cleantech Playground’ heeft ook een educatieve functie. Door het laten zien van de diverse technieken willen ze zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met kringlopen. Kunst en voorstellingen dragen hier ook aan bij: zo wordt de waarde van afval op een creatieve manier verteld.

'De circulaire principes zijn overal in doorgevoerd'

De Ceuvel is duurzame culturele oase op de oude NDSM werf in Amsterdam-Noord. Het is een plek voor kunstenaars, creatievelingen en groene ondernemers. Er hangt een heerlijke losse en inspirerende sfeer. Het hele terrein is opgezet volgens circulaire principes en die dragen ze ook zo veel mogelijk uit.

Circulaire woonboten

De gebouwen zijn gemaakt van oude woonboten, met elkaar verbonden middels een pontonbrug. 

Metabolic Lab

Het Metabolic Lab ligt daar vlakbij en kun je huren als subruimte of voor kleine events, brainstorms en vergaderingen. Het Lab is een showcase voor duurzaamheidstechnieken en de circulaire economie. Je kunt voor je bijeenkomst rondleidingen, lezingen en workshops boeken over deze onderwerpen.

Duurzame catering

Na afloop kun je lunchen of dineren in het gezellige Café de Ceuvel, of je event door hen laten cateren. Alle producten zijn biologisch, duurzaam fairtrade of van lokale oorsprong. En heel erg lekker!

Buitenruimte 

De Ceuvel heeft ruim tafels en stoelen buiten staan waar je heerlijk een drankje kunt drinken. 

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je De Ceuvel?

  • inspirerende plek buiten de gebaande paden
  • plek voor kunstenaars, creatievelingen en groene ondernemers
  • showcase voor circulariteit
  • woonboten als eventruimtes
  • de NDSM werf is prima bereikbaar met het pontje vanaf Amsterdam CS


De ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaarde terrasDe ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaarde duurzaamheidDe ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaardeDe ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaarde hergebruikDe ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaarde terreinDe ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaarde hergebruik 2De ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaarde hergebruik vergaderenDe ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaarde overzichtDe ceuvel amsterdam duurzame locatie locatie met meerwaarde vergaderen


Adresgegevens

De Ceuvel
Korte Papaverweg 4
1032KB Amsterdam

Provincie Noord-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Metabolic Lab: 35 personen
Serre van het café: 35 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Prijs Serre is €200,- , Metabolic Lab €375,- excl.BTW. Prijs vergaderarrangement per dagdeel is €11,75 (incl. BTW)

Rolstoeltoegankelijk

Gedeeltelijk, informeer bij de locatie