Donaties goede doelen
0
3
0
7
8

Amsterdam De Ceuvel

Locatie met meerwaarde De Ceuvel in Amsterdam
Natuur

De Ceuvel is één van de meest duurzame unieke stedelijke experimenten in Europa. Eigenlijk is het een circulaire stad in het klein. De locatie bestaat uit een verzameling oude woonboten die zijn verbouwd tot duurzame werkplekken en verbonden door een steiger. Rondom de boten krijgen bodemreinigende planten vrij spel om de vervuilde grond te zuiveren.

De Ceuvel is niet alleen een ‘verboden tuin’ die na 10 jaar schoner wordt achtergelaten, maar ook een speeltuin voor duurzame technieken: door duurzame technologie te integreren wordt zo veel mogelijk zelf elektriciteit opgewekt en wordt afval verwerkt op innovatieve, nieuwe manieren.

Deze ‘Cleantech Playground’ heeft ook een educatieve functie. Door het laten zien van de diverse technieken willen ze zo veel mogelijk mensen kennis laten maken met kringlopen. Kunst en voorstellingen dragen hier ook aan bij: zo wordt de waarde van afval op een creatieve manier verteld.

'De circulaire principes zijn overal in doorgevoerd'

De Ceuvel is duurzame culturele oase op de oude NDSM werf in Amsterdam-Noord. Het is een plek voor kunstenaars, creatievelingen en groene ondernemers. Er hangt een heerlijke losse en inspirerende sfeer. Het hele terrein is opgezet volgens circulaire principes en die dragen ze ook zo veel mogelijk uit.

De gebouwen zijn gemaakt van oude woonboten. De loods & galerieruimte van WDSTCK ligt aan de achterkant van De Ceuvel en wordt met het terrein van De Ceuvel verbonden middels een pontonbrug. De inspirerende ruimte is zeer geschikt als plenaire zaal voor een gezelschap tot 125 man, maar kan ook voor kleinere groepen dienen als vergaderzaal (tot ongeveer 50 man) of workshopruimte.

Het Metabolic Lab ligt daar vlakbij en kun je huren als subruimte of voor kleine events, brainstorms en vergaderingen. Het Lab is een showcase voor duurzaamheidstechnieken en de circulaire economie. Je kunt voor je bijeenkomst rondleidingen, lezingen en workshops boeken over deze onderwerpen.

Na afloop kun je lunchen of dineren in het gezellige Café de Ceuvel, of je event door hen laten cateren. Alle producten zijn biologisch, duurzaam fairtrade of van lokale oorsprong. En heel erg lekker!!! 

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
De Ceuvel in AmsterdamDe Ceuvel in AmsterdamDe Ceuvel in AmsterdamDe Ceuvel in AmsterdamDe Ceuvel in AmsterdamDe Ceuvel in AmsterdamDe Ceuvel in AmsterdamDe Ceuvel in AmsterdamDe Ceuvel in AmsterdamDe Ceuvel in AmsterdamDe Ceuvel in AmsterdamDe Ceuvel in AmsterdamDe Ceuvel in Amsterdam


Adresgegevens

De Ceuvel
Korte Papaverweg 4
1032KB Amsterdam

Provincie Noord-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

De Galerie: 125 personen
Metabolic Lab: 35 personen
Serre van het café: 35 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Prijs Serre is €200,- , Metabolic Lab €375,- Galerie € 900,- per dagdeel, excl.BTW. Prijs vergaderarrangement per dagdeel is €11,75 (incl. BTW)