Donaties goede doelen 2020
0
0
7
6
0

Zutphen De IJsselstroom

Locatie met meerwaarde De IJsselstroom in Zutphen
CultuurNatuur

De IJsselstroom is een gemeentelijk monument, gebouwd in 1911 als stoomwasserij. Dit industrieel erfgoed kan behouden blijven omdat de eigenaren het prachtig hebben gerenoveerd en het nu verhuren als locatie voor kleinschalige conferenties, presentaties, vergaderingen of andere bijeenkomsten.

Zij willen ze de verhalen bewaren en doorvertellen over de geschiedenis van het pand en het gebied en wonen en werken in de uiterwaarden. Maar ook over thema’s als duurzaam restaureren en bouwen voor de toekomst.

Zo kan De IJsselstroom duurzaam behouden blijven voor de toekomst.

'De IJsselstroom is getransformeerd tot een energieneutraal pand'

 

De IJsselstroom is coronaproof. Zie ook het filmpje met de nieuwe zaalopstellingen.

 

In een prachtige omgeving, midden in de groene uiterwaarden van de IJssel bij Zutphen, staat een bijzonder pand: de IJsselstroom. Deze voormalige wasserij biedt een sfeervolle, exclusieve kleinschalige ruimte voor conferenties, seminars, vergaderingen of brainstormsessies. Het gebouw heeft een heerlijke sfeer. Het is een inspirerende plek, waar de energie stroomt.

Industriële locatie

De robuuste pure ruimte van De Wasserij is een unieke industriële ruimte, waar je in alle rust kunt vergaderen en die elke presentatie iets speciaals geeft. Het achterste deel heeft door de grote glazen schuifpui een fabuleus uitzicht op de uiterwaarden. In de zomer kun je het terras betrekken bij je bijeenkomst.

Warme serene uitstraling

Daglicht en ruimte zorgen voor de nodige lucht en inspiratie. Het interieur is met zorg uitgezocht, overal waar je kijkt, is iets moois te zien. In de winter zorgen houtkachel en vloerverwarming voor een behaaglijk gevoel. Je kunt het achterste deel ook afsluiten van de rest door grote schuifdeuren, waardoor automatisch een breakoutruimte ontstaat.

Extra breakoutruimte

Wil je opsplitsen in verschillende groepen, dan kun je terecht in Het Voorhuis. Dat bestaat uit twee kamers en suite met aansluitend een open keuken. Groepen van maximaal 7 personen kunnen zich hier aan de vergadertafel zitten of op een heerlijke bank plaatsnemen. Het heeft een heerlijk huiselijke sfeer, je kunt er zelfs logeren. Het Voorhuis is trouwens ook los (zonder de Wasserij) te boeken.

De catering is geheel op maat, je eet hier verrukkelijk! Ook een 'walking' buitenlunch behoort tot de mogelijkheden; lekker even lopen langs de IJssel. Je kunt vrij parkeren en naar het station is maar 7 minuten fietsen. 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

 

Waarom boek je de IJsselstroom?

  • het is echt een ander soort locatie met een unieke sfeer
  • het is een inspirerend voorbeeld van het duurzaam restaureren van een oud pand
  • de industriële, loftachtige ruimte zorgen voor een inspiratievolle omgeving
  • het is een flexibele ruimte met veel verschillende soorten werkplekken
  • je hebt hier rust, ruimte en privacy
  • het is echt een buitenlocatie met heerlijk terras en prachtig uitzicht
  • je hebt deze locatie altijd voor jezelf


De ijsselstroom in zutphen locatie met meer waarden voor cultuur en natuur_5 1Buiten eten bij de ijsselstroom in zutphen locatie met meer waarden voor cultuur en natuur 1Zutphen de ijsselstroom cultuurhistorie mvo waterDe ijsselstroom in zutphen locatie met meer waarden voor cultuur en natuur_8 1De ijsselstroom in zutphen locatie met meer waarden voor cultuur en natuur 1De ijsselstroom in zutphen locatie met meer waarden voor cultuur en natuur_4 1De ijsselstroom in zutphen locatie met meer waarden voor cultuur en natuur_7 1Zutphen de ijsselstroom cultuurhistorie mvo donkerDe ijsselstroom in zutphen locatie met meer waarden voor cultuur en natuur_2 1De ijsselstroom in zutphen locatie met meer waarden voor cultuur en natuur_6 1De ijsselstroom in zutphen locatie met meer waarden voor cultuur en natuur_9 1De ijsselstroom in zutphen locatie met meer waarden voor cultuur en natuur_3 1De ijsselstroom in zutphen locatie met meer waarden voor cultuur en natuur_10 1De ijsselstroom in zutphen locatie met meer waarden voor cultuur en natuur voorkantZutphen de ijsselstroom cultuurhistorie mvo huiselijkZutphen de ijsselstroom cultuurhistorie mvo buiteneventZutphen de ijsselstroom cultuurhistorie mvoZutphen de ijsselstroom cultuurhistorie mvo huwelijkZutphen de ijsselstroom cultuurhistorie mvo mistZutphen de ijsselstroom cultuurhistorie mvo natuur


Adresgegevens

De IJsselstroom
Vliegendijk 16
7205CJ Zutphen

Provincie Gelderland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

De Wasserij: 60 personen
Voorhuis (niet alleen te boeken): 7 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur de Wasserij € 300,00 per dagdeel, Voorhuis € 300,00 per dag (ook los te huur), vergaderarrangement met lunch € 32,50 per persoon

Rolstoeltoegankelijk

Ja