Donaties goede doelen
0
2
1
1
1

Zutphen De IJsselstroom

Locatie met meerwaarde De IJsselstroom in Zutphen
Cultuur

De IJsselstroom is een gemeentelijk monument, gebouwd in 1911 als stoomwasserij. Dit industrieel erfgoed kan behouden blijven omdat de eigenaren het prachtig hebben gerenoveerd en het nu verhuren als locatie voor kleinschalige conferenties, presentaties, vergaderingen of andere bijeenkomsten.

Zij willen ze de verhalen bewaren en doorvertellen over de geschiedenis van het pand en het gebied en wonen en werken in de uiterwaarden. Maar ook over thema’s als duurzaam restaureren en bouwen voor de toekomst.

Zo kan De IJsselstroom duurzaam behouden  blijven voor de toekomst.

'De IJsselstroom is bijna getransformeerd tot een energieneutraal pand'

In een prachtige omgeving, midden in de groene uiterwaarden van de IJssel bij Zutphen, staat een bijzonder pand: de IJsselstroom. Deze voormalige wasserij biedt een sfeervolle, exclusieve kleinschalige ruimte voor conferenties, seminars, vergaderingen of brainstormsessies. Het gebouw heeft een heerlijke sfeer. Het is een inspirerende plek, waar de energie stroomt.

De robuuste pure ruimte van De Wasserij is een unieke industriële ruimte, waar je in alle rust kunt vergaderen en die elke presentatie iets speciaals geeft. De IJsselkamer heeft door de grote glazen schuifpui een fabuleus uitzicht op de uiterwaarden. Licht en ruimte zorgen voor de nodige lucht en inspiratie. In de zomer kun je het terras betrekken bij je bijeenkomst. In de winter zorgen houtkachel en vloerverwarming voor een behaaglijk gevoel. Je kunt deze twee ruimtes ook schakelen.

Voor kleine bijeenkomsten kun je terecht in Het Voorhuis. Dat bestaat uit twee kamers en suite met aansluitend een open keuken. Groepen van maximaal 7 personen kunnen zich hier aan de vergadertafel zetten of op een heerlijke bank plaatsnemen. Het heeft een heerlijk huiselijke sfeer. Je kunt Het Voorhuis natuurlijk ook uitstekend gebruiken als breakoutroom en je kunt er ook logeren.

De catering is geheel op maat, je eet hier verukkelijk!  

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund
De IJsselstroom in ZutphenDe IJsselstroom in ZutphenDe IJsselstroom in ZutphenDe IJsselstroom in ZutphenDe IJsselstroom in ZutphenDe IJsselstroom in ZutphenDe IJsselstroom in ZutphenDe IJsselstroom in ZutphenDe IJsselstroom in ZutphenDe IJsselstroom in ZutphenDe IJsselstroom in ZutphenDe IJsselstroom in ZutphenDe IJsselstroom in ZutphenDe IJsselstroom in Zutphen


Adresgegevens

De IJsselstroom
Vliegendijk 16
7205CJ Zutphen

Provincie Gelderland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

De Wasserij: 60 personen
Voorhuis: 7 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur de Wasserij € 275,00 per dagdeel, Voorhuis € 125,00 per dagdeel, vergaderarrangement vanaf € 12,50 per persoon