Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Vuren De Lievelinge

Locatie met meerwaarde De Lievelinge in Vuren
MensNatuur

Bij de Lievelinge gaan ze ervoor om alles zo duurzaam en mensgericht mogelijk te doen. De locaties en accomodaties die je kunt huren zijn een prachtig voorbeeld van up-cycling. Er is ook een wikkelhuis, een tiny-house gemaakt van karton.

Verder wordt er voornamelijk vegetarisch gekookt, zijn er timers op de douche, een zonnedak, groene stroom en de ambitie om zo veel mogelijk CO2 neutraal en zonder gebruik van fossiele brandstoffen te doen.

De Lievelinge onderschrijft ook de 17 SDG’s van de Verenigde Naties. Ze willen zelf een voorbeeld zijn voor het initiatief SDG 18 ‘Self awareness & personal agency’. Er worden hiervoor diverse activiteiten georganiseerd, zoals verdiepingsweken rondom maatschappelijk verantwoorde thema’s en bewustwording.

En tot slot is de Lievelinge ook een sociale werkplaats voor mensen met een licht verstandelijke beperking en afstand tot de arbeidsmarkt. Er werkt dagelijks een groep jongeren aan de groenvoorziening.

Creatieve plek in het midden van het groene hart

De Lievelinge is corona-proof. Lees hier hoe je de Spiegeltent kunt huren in tijden van corona.

 

De Lievelinge  is het allerleukste en creatiefste kampeerterrein van Nederland. Deze unieke camping wordt steeds meer ontdekt als als evenementenlocatie voor zakelijke bijeenkomsten. Niet vreemd, want waar kun je nou beter even heerlijk ‘uit je box’ dan op dit festivalachtige terrein met al zijn circulaire en geupcyclede accomodaties?

De eigenaren van de Lievelinge hebben zich laten inspireren door festivals als Burning Man en de Parade. Het hele terrein heeft  een creatieve en vrije vibe. Een prachtige groene oase ver weg, in het midden van nergens en stiekem toch ook weer heel centraal.

Je eigen terrein

Je kunt voor jouw gezelschap een exclusief stukje van het terrein gebruiken. Bijvoorbeeld Neverland, met een originele Spiegeltent. Een prachtige nostalgische ruimte, heel geschikt voor een groter zakelijk evenement. En bij mooi weer kun je ook gebruik maken van het amfitheater, dat ook op Neverland ligt.

Of reserveer het Lievelinge hart, dat bestaat uit het middenterrein met een grote luifel, een buitenbar, kampvuurplaats en een zweefmolen. Dé plek voor een fleurige borrel, een buiten diner of ontspanningsmoment. En wat dacht je van je eigen privémeer in Verweggistan? Een groot terrein met eindeloze mogelijkheden, geschikt voor in-/outdoor en grote events.

Vergaderen bij de Lievelinge

Op het terrein vind je ook een aantal bijzondere en multifunctionele ruimtes die zich met liefde lenen voor trainingsdagen, brainstormsessies, groepsactiviteiten en inspiratiebijeenkomsten. Organiseer jouw bijeenkomst tussen de boomtoppen in de Boom Doom of de Bos Kapel. Of in een eigen kas aan het water, met privéstrandje. Inspiratie gegarandeerd!

Circulaire breakoutrooms of logies

Afgeschreven schoolbussen, de Too Cool for School, de Greyhound lijnbus uit Amerika, Dubbeldekker uit Londen; een paar voorbeelden die bij de Lievelinge een tweede leven hebben gekregen als accommodatie. Ze zijn perfect inzetbaar als unieke breakoutrooms, of om je gasten bij een meerdaags event in te laten overnachten. Of huur ze voor een dagje vergaderen. Nooit saai!

Culinaire hoogstandjes bij de Lievelinge

De Lievelinge staat er om bekend dat er waanzinnig lekker, op hoog niveau vegetarisch wordt gekookt. De smaakmakers koken met passie en op maat voor ieder event. Van shared dining tot feestelijk Food Truck Festijn en van Tessa’s ontbijt tot culinaire borrelplank. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame, biologische en streekproducten en natuurlijk de producten uit eigen moestuin. 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je de Lievelinge?

  • een creatievere plek dan dit vind je haast nergens
  • de hele bedrijfsvoering is duurzaam en sociaal
  • lekker buiten in de bossen, en toch heel centraal in het land gelegen
  • de mogelijkheden zijn eindeloos, bedenk het en hier kan het
  • er wordt waanzinnig lekker vegetarisch gekookt


Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaardeCamping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_2Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_3Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_4Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_5Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_6Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_7Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_8Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_9Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_10Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_11Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_12Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_13Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_14Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_15Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_16Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_17Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_18Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_19Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_20Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_21Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_22Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_24Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_25Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde_26Camping de lievelinge in vuren ook voor zakelijke bijeenkomsten met meerwaarde de dome in de boom

Adresgegevens

De Lievelinge
Haarweg 6
4214KL Vuren

Provincie Gelderland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Spiegeltent: 250 (normaal) / 80 (bij 1,5m)
Bedford Orpheum Amfitheater: 250 (normaal) / 80 (bij 1,5m)
Het Lievelinge Hart: 100 (normaal) / 33 (bij 1,5m)
Boom Dome: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
De Boskapel: 30 (normaal) / 10 (bij 1,5m)
De Kas: 12 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
De Greyhound: 10 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
Bonanza: 10 (normaal) / 4 (bij 1,5m)
Double Dutch: 6 (normaal) / 2 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. De Spiegeltent en Amfitheater voor € 1950,- per dagdeel, de Boom Dome voor € 300,- per dagdeel, lunch vanaf 17,50 p.p.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee