Donaties goede doelen 2020
0
0
2
6
8

Arnhem De Vergaderie

Locatie met meerwaarde De Vergaderie in Arnhem
Cultuur

Een volledig vervallen Rijksmonument uit 1865 restaureren en in oude stijl herstellen, het bleek een geweldige klus. Maar ook een dankbare. De eigenaren vonden dat ze al dat moois niet voor zichzelf konden houden.

Zo ontstond De Vergaderie. Nog steeds komen de opbrengsten van de verhuur voor een deel ten goede aan het in originele staat brengen en houden van dit bijzondere pand.

Een dikke plus voor CULTUUR!

'Persoonlijk en intiem vergaderen in de sfeer van vroeger'

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de voorwaarden.

 

De Vergaderie is helemaal corona-proof. De capaciteit van beide ruimtes is aangepast, zie ook de foto's met de aangepaste opstelling.

Aan de rand van de binnenstad van Arnhem vind je dit bijzondere rijksmonument uit 1865. Wanneer je hier binnenstapt voel je grandeur van vroeger tijden. En daarmee ook de rust en het warme welkom. De locatie voelt als een 'thuis'.

De twee ruimtes van De Vergaderie

Het herenhuis heeft twee vergaderruimtes en een knusse stadstuin. In de sfeervolle Kamer en suite 1865 kun je tot 16 personen terecht. Een heerlijke plek voor een vergadering, boardroom meeting, training of heidag.
Vergaderruimte ‘Het Soete Rhijn’ bevindt zich in het souterrain van De Vergaderie. Een keuken van vóór grootmoederstijd. Met de openslaande deuren haal je daar op een mooie dag buiten binnen. Ofwel, een huiselijke vergaderruimte voor een klein gezelschap van maximaal 6 personen.

Veel persoonlijke aandacht

Ook al heb je maar één ruimte gehuurd, je hebt de locatie altijd voor jezelf. Zo garandeert gastvrouw Xandra Derks een optimale ervaring en kan ze echt service op maat verlenen. Zij staat de hele dag voor haar gasten klaar, gastvrijheid zit in haar genen!
Ook op het gebied van catering krijg je het neusje van de zalm: van versgemalen koffie tot Italiaanse lekkernijen, lekker belegde broodjes, gezonde maaltijdsalades en huisgemaakte soep. En dineren kan er uiteraard ook, Xandra regelt precies wat je wilt.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

 

Waarom boek je De Vergaderie?

  • prachtige sfeervolle locatie
  • de historie spat er vanaf
  • veel aandacht en service
  • heerlijke catering
  • kleinschalig en persoonlijk
  • een locatie met veel privacy
  • tevreden klanten (hoge score op Meeting Review)


De ruimtes van de vergaderie in arnhem zijn corona proof_2De ruimtes van de vergaderie in arnhem zijn corona proofDe vergaderie arnhem cultuur monument1De vergaderie arnhem cultuur monument2De vergaderie arnhem cultuur monument3De vergaderie arnhem cultuur monument4De vergaderie arnhem cultuur monument5De vergaderie arnhem cultuur monument6De vergaderie arnhem cultuur monument7De vergaderie arnhem cultuur monument8De vergaderie arnhem cultuur monument9De vergaderie arnhem cultuur monument10De vergaderie arnhem cultuur monument11De vergaderie arnhem cultuur monument12De vergaderie arnhem cultuur monument13De vergaderie arnhem cultuur monument14De vergaderie arnhem cultuur monument15De vergaderie arnhem cultuur monument xandra derks


Adresgegevens

De Vergaderie
Velperbuitensingel 20
6828CV Arnhem

Provincie Gelderland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Kamer en suite 1865: 14 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Het Soete Rhijn: 6 (normaal) / 4 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Huur grootste ruimte € 225,00 per dagdeel. Koffie- en theearrangement per dagdeel per persoon € 7,50, lunch € 15,00

Opladen elektrische auto

Ja