Donaties goede doelen 2020
0
0
6
1
8

Nieuwerkerk a/d IJssel Double Purpose

Locatie met meerwaarde Double Purpose in Nieuwerkerk a/d IJssel
MensNatuur

In de ideale wereld van Double Purpose zijn alle bedrijven winstgevend én leveren een positieve bijdrage aan de samenleving.

Ondernemen met een dubbel doel: een gezond bedrijf runnen én een positief effect hebben op de samenleving. Double Purpose ondersteunt bedrijven en organisaties om dit dubbele doel te realiseren door middel van advies, trainingen en workshops.

De vergaderruimte van Doubel Purpose staat vol met artikelen van de sociale ondernemingen die zij op weg hebben geholpen en waar zij mee samen werken (onder meer voor de catering).

Een dikke plus voor mens en natuur voor de ze impact hub.

'Impact, maar ook winst maken: een toekomstbestendige combinatie'

Ben je op zoek naar een functionele en bijzondere vergaderlocatie in de Randstad? Dan is de ruimte van Double Purpose vast wat voor jou.

Deze prettige vergaderzaal is onderdeel van de thuisbasis van het adviesbedrijf van Carolien Gadella-van Wersch. Met haar bedrijf helpt ze bedrijven op een gezonde manier impact te maken in de wereld. De ruimte is sfeervol ingericht, met oog voor sociaal ondernemerschap.

Praktisch en inspirerend

Je kunt met maximaal 15 personen vergaderen en een beamer en flipover zijn uiteraard aanwezig. Je kunt zowel per uur als per dagdeel huren. Je kunt je ook laten inspireren door een workshop of training door Carolien, of een gesprek met een sociaal ondernemer. Maak je bezoek extra bijzonder maken door producten van sociaal ondernemers aan te bieden zoals een Correctbook, koekjes van de Bakkerswerkplaats of catering van Fröbel.

Midden in de Randstad en vlakbij het station

Nieuwerkerk aan de IJssel ligt tussen Utrecht, Rotterdam en Den Haag in. Maar ook Amsterdam is maar een half uurtje met de trein. Het station is bovendien op loopafstand.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Double Purpose?

  • Omdat je iets hebt met sociaal ondernemerschap
  • Je zoekt een functionele vergaderruimte in het midden van de Randstad
  • Omdat je je wilt laten inspireren door de ideeen van Carolien
  • Omdat de deelnemers aan jouw bijeenkomst het liefste met de trein komen


Logo en naambord van vergaderruimte double purpose in nieuwerkerk aan de ijsselVergadertafel in vergaderruimte double purpose in nieuwerkerk aan de ijsselBijzondere artikelen in vergaderruimte double purpose in nieuwerkerk aan de ijsselKast met artikelen gemaakt door sociale ondernemers in vergaderruimte double purpose in nieuwerkerk aan de ijsselKast met artikelen gemaakt door sociale ondernemers in vergaderruimte double purpose in nieuwerkerk aan de ijsselKast tegen gele muur in vergaderruimte double purpose in nieuwerkerk aan de ijsselPraten en eten over sociaal ondernemen tijdens het dubbeldoeldiner bij double purpose in nieuwerkerk aan de ijsselDe voorgevel van vergaderruimte double purpose in nieuwerkerk aan de ijssel

Adresgegevens

Double Purpose
Raadhuisplein 4
2914KM Nieuwerkerk a/d IJssel

Provincie Zuid-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Vergaderzaal: 15 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Prijs per dagdeel € 225,-, lunch vanaf € 12,50 pp.