Donaties goede doelen 2020
0
0
6
1
8

Amsterdam Eigen Regie Compagnie

Locatie met meerwaarde Eigen Regie Compagnie in Amsterdam
MensCultuur

Eigen Regie Compagnie is gevestigd in een stukje cultureel erfgoed: de oude scheepshelling op het NDSM terrein.

Ze ontwikkelen (creatieve) producties voor mensen en maatschappelijke organisaties die een andere koers willen varen. Dat doen ze onder meer voor 45 vrouwen  en de LHBTI-gemeenschap. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid willen ze een plek geven aan mensen, die het nodig hebben om een stap verder te maken in hun ontwikkeling. Ook bieden ze de locatie aan voor kleinschalige informele, creatieve afscheidsceremonies.

Een dikke plus voor cultuur en mens!

 

'Wij willen graag mensen verder helpen in hun ontwikkeling'

Ruig en creatief, dat mag je de locatie van Eigen Regie Compagnie gerust noemen. De ruimte van 75 vierkante meter is gevestigd in een oude scheepshelling, waarop tot de jaren ‘80 nog grote zeeschepen gerestaureerd werden. Inderdaad, op het NDSM-terrein in Amsterdam, waar nog lekker buiten de lijntjes gekleurd mag worden.

NDSM werf

De Eigen Regie Compagnie wil uit maatschappelijke betrokkenheid een plek aan mensen geven, die dat nodig hebben om een stap verder te maken in hun ontwikkeling. De locatie is daarom bij uitstek een plek waar het goed nadenken is over maatschappelijke thema’s en ontwikkeling van groepen in de samenleving. De Eigen Regie Compagnie kan ook een trainingsacteur op deze locatie verzorgen, of personal coaching. 

Ambachtelijke locatie

De ruimte is heel geschikt voor coaching, workshops, vergaderingen en presentaties. Of voor een kleinschalige informele, creatieve afscheidsceremonie. Aan tafel zitten of werken kan tot 12 personen, theateropstelling tot ongeveer 25 mensen. Er is draadloos internet via glasvezel, diverse A/V apparatuur, plus een keuken en toilet. Er staat ook een kast vol spellen en interactief materiaal om in eigen regie met elkaar aan het werk te gaan.

Verder is het met lekker weer buiten aan het IJ en bovenop de helling heerlijk toeven. Lunch en catering zijn biologisch en altijd op aanvraag.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.Eigen regie ndsm mvo adres ndsmpleinEigen regie amsterdam overzicht ruimteEigen regie ndsm mvo adres ndsmplein2Eigen regie amsterdam vergadertafel 1Eigen regie amsterdam meerwaarde direct aan het ijEigen regie amsterdam plantenrek ercEigen regie amsterdam trainingsmaterialen 2Eigen regie amsterdam hotel op 50 meterEigen regie amsterdam proeverij en cateringEigen regie amsterdam zithoek op laag podiumEigen regie amsterdam zijkant ercEigen regie amsterdan dak helling


Adresgegevens

Eigen Regie Compagnie
NDSM-plein 90E
1033WB Amsterdam

Provincie Noord-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Hele ruimte: 25 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. € 350,- per dagdeel en € 600,- voor een dag van 8 uur. Maatwerk mogelijk.

Rolstoeltoegankelijk

Gedeeltelijk, informeer bij de locatie