Donaties goede doelen
0
3
0
7
8

Amsterdam Eigen Regie Compagnie

Locatie met meerwaarde Eigen Regie Compagnie in Amsterdam
MensCultuur

Eigen Regie Compagnie is gevestigd in een stukje cultureel erfgoed: de oude scheepshelling op het NDSM terrein.

Ze ontwikkelen (creatieve) producties voor mensen en maatschappelijke organisaties die een andere koers willen varen. Dat doen ze onder meer voor 45 vrouwen  en de LHBTI-gemeenschap. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid willen ze een plek geven aan mensen, die het nodig hebben om een stap verder te maken in hun ontwikkeling. Ook bieden ze de locatie aan voor kleinschalige informele, creatieve afscheidsceremonies.

Een dikke plus voor cultuur en mens!

 

'Wij willen graag mensen verder helpen in hun ontwikkeling'

Ruig en creatief, dat mag je de locatie van Eigen Regie Compagnie gerust noemen. De ruimte van 75 vierkante meter is gevestigd in een oude scheepshelling, waarop tot de jaren ‘80 nog grote zeeschepen gerestaureerd werden. Inderdaad, op het NDSM-terrein in Amsterdam, waar nog lekker buiten de lijntjes gekleurd mag worden.

NDSM werf

De Eigen Regie Compagnie wil uit maatschappelijke betrokkenheid een plek aan mensen geven, die dat nodig hebben om een stap verder te maken in hun ontwikkeling. De locatie is daarom bij uitstek een plek waar het goed nadenken is over maatschappelijke thema’s en ontwikkeling van groepen in de samenleving. Daarbij helpen ze je ook graag: je boekt deze locatie altijd samen met begeleiding.

Afscheidsceremonie

De ruimte is heel geschikt voor coaching, workshops, vergaderingen en presentaties. Of voor een kleinschalige informele, creatieve afscheidsceremonie. Aan tafel zitten of werken kan tot 12 personen, theateropstelling tot ongeveer 25 mensen. Er is draadloos internet via glasvezel, diverse A/V apparatuur, plus een keuken en toilet. Er staat ook een kast vol spellen en interactief materiaal om in eigen regie met elkaar aan het werk te gaan.

Verder is het met lekker weer buiten aan het IJ en bovenop de helling heerlijk toeven. Lunch en catering zijn biologisch en altijd op aanvraag.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Eigen Regie Compagnie in AmsterdamEigen Regie Compagnie in AmsterdamEigen Regie Compagnie in AmsterdamEigen Regie Compagnie in AmsterdamEigen Regie Compagnie in AmsterdamEigen Regie Compagnie in AmsterdamEigen Regie Compagnie in AmsterdamEigen Regie Compagnie in AmsterdamEigen Regie Compagnie in AmsterdamEigen Regie Compagnie in AmsterdamEigen Regie Compagnie in AmsterdamEigen Regie Compagnie in Amsterdam


Adresgegevens

Eigen Regie Compagnie
NDSM-plein 90E
1033WB Amsterdam

Provincie Noord-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Hele ruimte: 25 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Offertes zijn altijd op maat gemaakt.

Bijzonderheden

Je kunt deze locatie alleen boeken met begeleiding. Bijvoorbeeld 'gastmensschap' verzorgd door Eigen Regiecompagnie, een trainingsacteur met locatie, coaching met locatie, trainer met locatie, receptie met locatie, optreden met locatie of een ceremonie met locatie.