Donaties goede doelen 2020
0
0
0
2
0

Bunnik Fort bij Vechten

Locatie met meerwaarde Fort bij Vechten in Bunnik
CultuurNatuur

De verhuur van het Fort voor evenementen zorgt er mede voor dat dit unieke stukje cultuurhistorie in stand kan worden gehouden. De jaarlijkse evenementen trekken veel bezoekers.

Vaste bewoners zijn de vleermuizen die een aantal gebouwen gebruiken voor hun winterslaap. De combinatie van cultuur, geschiedenis en natuur geeft Fort bij Vechten meerwaarde(n).

 

'Door het Fort houden we de geschiedenis levend'

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de voorwaarden.

 

Dit sfeervolle, groene fort met zijn karaktervolle gebouwen is het op een na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Echt een bijzondere plek om een evenement te organiseren.

Centraal in het land

Ontvang je gasten bijvoorbeeld in de geheel gerenoveerde bunker. Fort Vechten ligt zeer centraal in het land, omringd door water en natuur. Het leent zich goed voor het toevoegen van diverse activiteiten, zoals een rondleiding of een zeskamp. Er is een uitgebreid activiteiten aanbod.

Waterlinie Museum

Absoulute aanrader en een toevoeging voor je event is het in 2015 geopende Waterliniemuseum bij Fort Vechten. Een echte belevenis, met interactieve tentoonstellingen, persoonlijke verhalen, spannende publieksactiviteiten en digitale media. De geschiedenis van de waterlinies, de Romeinen en de natuur op de forten komt tot leven. Dit museum is de bekroning van het Nationale Project Nieuwe Hollandse Waterlinie. 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Fort bij Vechten

  • unieke combinatie van cultuur en natuur
  • sfeervol gerestaureerde historische ruimtes en prachtige natuur 
  • ruim aanbod fortactiviteiten, van actief tot creatief
  • combinatie met waterlinie museum mogelijk
  • grote eigen parkeergelegenheid

Foto's onder meer van Cheesworks & Luuk JonkerFort bij vechten mvo locatie met meerwaarde luchtfoto 1Fort_6522Fort bij vechten mvo locatie met meerwaarde bunkerFort bij vechten locatie met meerwaarde event mvoFort bij vechten locatie met meerwaarde museum natuurFort bij vechten locatie met meerwaarde event vuurFort bij vechten locatie met meerwaarde museum event mvoFort bij vechten locatie met meerwaarde museum evenementFort bij vechten locatie met meerwaarde maquette cultuurFort bij vechten locatie met meerwaarde museum cultuurFort bij vechten locatie met meerwaarde event barFort bij vechten locatie met meerwaarde museum cultuur activiteitenFort bij vechten locatie met meerwaarde museum cultuur waterlinieFort bij vechten locatie met meerwaarde event restaurantFort bij vechten locatie met meerwaarde museum mvoFort bij vechten locatie met meerwaarde museum maquetteFort vechten2


Adresgegevens

Fort bij Vechten
Marsdijk 2
3981HE Bunnik

Provincie Utrecht

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Auditorium: 165 personen
Barak Z: 100 personen
Reversezaal: 200 personen
Chambree 18: 40 personen
Chambree 23: 40 personen
Chambree 19: 35 personen
Chambree 20: 35 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur vanaf € 295,00, Auditorium € 800,00 per dagdeel, Reversezaal is € 995,00 per dag

Rolstoeltoegankelijk

Ja