Donaties goede doelen
0
1
7
3
5

Bunnik Fort bij Vechten

Locatie met meerwaarde Fort bij Vechten in Bunnik
CultuurNatuur

De verhuur van het Fort voor evenementen zorgt er mede voor dat dit unieke stukje cultuurhistorie in stand kan worden gehouden. De jaarlijkse evenementen trekken veel bezoekers.

Vaste bewoners zijn de vleermuizen die een aantal gebouwen gebruiken voor hun winterslaap. De combinatie van cultuur, geschiedenis en natuur geeft Fort bij Vechten meerwaarde(n).

 

'Door het Fort houden we de geschiedenis levend'

Dit sfeervolle, groene fort met zijn karaktervolle gebouwen is het op een na grootste fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Echt een bijzondere plek om een evenement te organiseren.

Ontvang je gasten bijvoorbeeld in de geheel gerenoveerde bunker. Fort Vechten ligt zeer centraal in het land, omringd door water en natuur. Het leent zich goed voor het toevoegen van diverse activiteiten, zoals een rondleiding of een zeskamp. Er is een uitgebreid creatief aanbod.

Museum
Absoulute aanrader en een toevoeging voor je event is het in 2015 geopende Waterliniemuseum bij Fort Vechten. Een echte belevenis, met interactieve tentoonstellingen, persoonlijke verhalen, spannende publieksactiviteiten en digitale media. De geschiedenis van de waterlinies, de Romeinen en de natuur op de forten komt tot leven. Dit museum is de bekroning van het Nationale Project Nieuwe Hollandse Waterlinie. 

Doordat jij hier een Locatie met Meerwaarde(n) vindt, 
kunnen wij goede doelen steunen

Vraag direct informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Na het versturen van het formulier ontvang je direct het telefoonnummer van de locatie.

Foto's onder meer van Cheesworks & Luuk Jonker

Bekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeelding


Adresgegevens

Fort bij Vechten
Marsdijk 2
3981HE Bunnik
Informatie/offerte aanvragen

Zaalcapaciteit

Auditorium: 165 personen
Barak Z: 100 personen
Reversezaal: 200 personen
Chambree 18: 40 personen
Chambree 23: 40 personen
Chambree 19: 35 personen
Chambree 20: 35 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur vanaf € 295,00, Auditorium € 800,00 per dagdeel, Reversezaal is € 995,00 per dag