DONATIES GOEDE DOELEN
0
0
1
1
7
Natuur

Future House is precies wat de naam doet vermoeden: zo zouden alle gebouwen moeten worden gemaakt in de toekomst.

Van de bakstenen van gerecycled puinafval, tot de vintage meubels. Van het warmte systeem diep in de grond tot de prachtige feng shui tuin. Over elk duurzaam detail is nagedacht.

Als reminder staat de toekomststoel van Jan Terlouw, voorloper in circulair denken, altijd aangeschoven aan jouw vergadertafel.

'A positive mind shift in a future house'
Ulvenhout

Future House

Locatie met meerwaarde Future House in Ulvenhout
Brainstormen bij future house mmouse duurzame vergaderlocatie natuurBrainstormsessie bij future house mmouse duurzame vergaderlocatie natuurUlvenhout future house mmouse duurzame vergaderlocatie natuurOverleg op het terras bij future house mmouse duurzame vergaderlocatie natuurPlantenparadijs bij future house mmouse duurzame vergaderlocatie plantenUlvenhout future house mmouse duurzame vergaderlocatie plantenVergaderen bij future house ulvenhout duurzame vergaderlocatie natuurBloemen bij future house mmouse duurzame vergaderlocatie plantenVergaderopstelling future house mmouse duurzame vergaderlocatie natuurVintage inrichting van future house mmouse duurzame vergaderlocatie natuurEntree future house in ulvenhout mmouse duurzame vergaderlocatie natuur

Waarom boek je Future House?

  • Je zoekt een écht duurzame plek, waar over elk detail is nagedacht
  • Je wilt in alle rust jouw ideeën voor de toekomst verder vormgeven
  • Het is een heerlijke plek, met de bossen en een extra ruimte als break-out mogelijkheid
  • Goed bereikbaar in West-Brabant
Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Future House in Ulvenhout

Deze bijzondere locatie van MMousse ligt midden in de natuur van Brabant. Het innovatieve ontwerp waar de ontmoetingsruimte deel van uitmaakt, is radicaal duurzaam en met een scherp oog voor design gemaakt.

Hier kunnen jullie in alle rust aan de slag met eigen future ideas.

Bijzonder en uitgedacht ontwerp Future House

Over alles is nagedacht bij het ontwerpen van deze bijzondere locatie. Het gebouw is gemaakt van gerecyclede materialen en ook het meubilair is circulair. Zonder daarbij afbreuk te doen aan het design, want het ziet er allemaal prachtig uit.

Future House in de bossen

De ramen bieden een enorme hoeveelheid licht met aan alle kanten uitzicht op groen. Deze natuurlijke setting is een verademing tijdens jullie meeting. Je kunt gebruikmaken van de extra ruimte als break-out room. Het naastgelegen bos is altijd open voor een korte break of een wandeling. Bij mooi weer kun je ook in de tuin meeten.

Vlak bij Breda

MMousse Future House is makkelijk bereikbaar. Het ligt op steenworpafstand van Breda, vlakbij afslag 14 van de A58. Elkaar ontmoeten doe je daar op maat: er wordt meegedacht over de beste oplossingen die passen bij jullie meeting. Je kunt ook kiezen voor één van de MMousse packages of een op maat gemaakte Grow sessie. Bij het gastvrije Future House ben je echt even helemaal weg uit de dagelijkse drukte.

Adresgegevens

Future House Annevillelaan 127 4858RA Ulvenhout Provincie Noord-Brabant

Zaalcapaciteit Future House

(theateropstelling)
Multifunctionele ruimte: 14 (normaal) / 7 (bij 1,5m)
Breakout ruimte: 13 (normaal) / 6 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Future House

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. € 395,- per dagdeel (veel inbegrepen), lunch vanaf € 18,50 per persoon.

Bijzonderheden

Future House is te boeken van maart tot en met september. Omdat de tuin en het weldadige groen horen bij de totaalbeleving is de locatie alleen in deze periode beschikbaar. In de herfst en wintermaanden wordt de Future House voor andere doeleinden en eigen projecten gebruikt.

Opladen elektrische auto

Nee