Donaties goede doelen 2022
0
0
0
2
3

Zutphen Het Genietcafé

Locatie met meerwaarde Het Genietcafé in Zutphen
MensNatuur

Dit historische pand uit de 14e (!) eeuw is gered van verval door Het Genietcafé. Vele eeuwen vonden veel armen en behoeftigen er onderdak. Het pand heeft altijd een maatschappelijke bestemming gehad.

Met veel liefde wordt nu de historie van het pand bewaard en tegelijk een eigentijds horecaconcept gevoerd dat voor een gezonde exploitatie zorgt. Leerlingen en werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt vinden hier een leer- of werkplek. In de programmering van activiteiten in het pand is veel oog voor verbinding van mensen, inclusie en ruim baan voor cultuur.

Wat betreft duurzaamheid is het Genietcafé gezien de oudheid van het pand geen voorloper, maar wel een kickstarter. Een aanjager van allerlei duurzame ontwikkelingen in Zutphen, zoals deelauto’s en meer biologisch eten. 

Een dikke plus voor mens en cultuur!

Genieten op een van de mooiste plekjes van Zutphen

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de voorwaarden. 

 

Het Genietcafé is gevestigd in het oudste pand in Nederland dat nog echt in gebruik is. Sowieso is de historische kern van Zutphen prachtig, als je er nog nooit bent geweest, mis je echt iets. Dus ook als je eigenlijk niets hebt met het oosten van het land, overweeg dan hier eens je bijeenkomst te organiseren.

Rijksmonument

Het Genietcafé heeft zonder twijfel het mooiste terras in Zutphen. Gelegen aan een idyllisch hof waar je vanuit de zalen prachtig op uitkijkt. Ook binnen valt er trouwens veel moois te zien. Een pand dat zo oud is kent natuurlijk wat betreft luxe wat beperkingen, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de authentieke details die na de respectvolle renovatie in het oog springen.

Meerdere zalen in Het Genietcafé

Boven, op de eerste en tweede etage, van het Genietcafé zijn er meerdere ruimtes die je kunt boeken voor een vergaderarrangement, receptie, workshop, lezing, presentatie of andere bijeenkomst. DE zalen zijn stuk voor stuk erg sfeervol en hebben een mooie lichtinval. Ook het café zelf is af te huren voor bijvoorbeeld een receptie of tentoonstelling.

De catering is voor 80% biologisch en altijd zoveel mogelijk uit de streek. Het Genietcafé is goed bereikbaar, Zutphen heeft een treinstation. 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je het Genietcafé?

  • Prachtig authentiek Rijksmonument
  • Fijne sfeer omdat er veel oog is voor verbinding van mensen en inclusie
  • Veel aandacht voor cultuur
  • Fantastische ligging en dito terras
  • Zutphen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer


Binnentuin met beeld van locatie met meerwaarde het genietcafe in zutphenBinnentuin van locatie met meerwaarde het genietcafe in zutphenDoorkijkje naar locatie met meerwaarde het genietcafe in zutphenEntree van locatie met meerwaarde het genietcafe in zutphenGrote zaal van locatie met meerwaarde het genietcafe in zutphenKringopstelling in zaal van locatie met meerwaarde het genietcafe in zutphenLange vergadertafel bij locatie met meerwaarde het genietcafe in zutphenOverzicht avond van locatie met meerwaarde het genietcafe in zutphenRestaurant van locatie met meerwaarde het genietcafe in zutphenTerras van locatie met meerwaarde het genietcafe in zutphenZitje bij locatie met meerwaarde het genietcafe in zutphenZitje en meubels bij locatie met meerwaarde het genietcafe in zutphen

Adresgegevens

Het Genietcafé
Oude Bornhof - - -55
7201DX Zutphen

Provincie Gelderland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Kanunnik Borrozaal: 14 (normaal) / 6 (bij 1,5m)
Kroonkamer: 6 (normaal) / 3 (bij 1,5m)
Genietcafé: 14 (normaal) / 6 (bij 1,5m)
Spreekkamer: 3 (normaal) / 2 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Prijzen zijn per persoon en incl. btw. De Kroonkamer en de Kanunnik Borrozaal staan al tot je beschikking vanaf 6,95 per persoon, 3 uur incl. koffie en thee.

Bijzonderheden

De Kroonkamer is niet per lift bereikbaar, wel met een statige trap. Niet geschikt voor minder validen.

Opladen elektrische auto

Nee