Donaties goede doelen 2020
0
0
0
5
2

Klarenbeek Het Glazen Huis - Green.DNA

Locatie met meerwaarde Het Glazen Huis - Green.DNA in Klarenbeek
Natuur

Het Glazen Huis is een van de locaties van Green DNA. Ontstaan vanuit groene roots bedenkt, ontwerpt en bouwt Green DNA haar eigen locaties en eventconcepten. De organisatie durft eigenwijze keuzes te maken en is ondernemend.

Bij de bouw van de locaties stond duurzaamheid voorop. Het verhaal hoe uit noodzaak geboren oplossingen (doordat ambities groter waren dan het budget), hebben geleid tot de duurzame en innovatieve keuzes tijdens de bouw is bijzonder en inspirerend.

Vergaderlocatie het Glazen Huis is gebouwd in een voormalig bloemenkas. Een duurzame en innovatieve oplossing toen de gemeente geen toestemming gaf voor het afbreken van de kas ende nieuwbouw van een vergaderlocatie. 

 

Duurzaam vergaderen in een huiselijke setting

Het Glazen Huis wordt verbouwd tot Mr.Green. Deze informatie wordt binnenkort aangepast.

Het Glazen Huis is een unieke combinatie tussen glas en groen, zakelijk, functioneel en sfeervol. De vergaderlocatie is gebouwd in een voormalige bloemenkas en ligt tussen de weilanden in het groen. De ruimtes hebben allemaal veel daglicht.

De huiselijkheid van de verschillende ruimtes, samen met het weidse uitzicht over de landerijen maken van Het Glazen Huis een unieke plek, waar het onmogelijke mogelijk wordt. Het Glazen Huis is een vergaderlocatie waar bijzondere dingen gebeuren. Een plek waar de tijd stil staat en iedereen zich thuis voelt. Zomer of winter, binnen of buiten, in Het Glazen Huis sta je altijd in verbinding met de seizoenen.

Alle ruimtes zijn huiselijk ingericht met gezellige zitjes, houtkachels en houten tafels. In de Tuinkamer staat een grote ronde tafel, waar je wel met 24 personen aan kunt vergaderen. De tafel kan er ook uit, en dan is de ruimte geschikt tot maximaal 75 personen. Extra subruimtes zijn beschikbaar in De Vertraagde Tijd. 

Je kunt de tuin en omliggende landerijen ook betrekken bij je vergadering. Op zoek naar een inspirerende teambuilding, leiderschapstraining, workshop of invulling van een heisessie? Green.DNA biedt ook een verzameling inspirerende activiteiten in de buitenlucht, gericht op teambuilding en leiderschapsontwikkeling. 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

 Klarenbeek glazen huis green dna mvo1Klarenbeek glazen huis green dna mvo2Klarenbeek glazen huis green dna mvo6Klarenbeek glazen huis green dna mvo3Klarenbeek glazen huis green dna mvo4Klarenbeek glazen huis green dna mvo5Klarenbeek glazen huis green dna mvo7


Adresgegevens

Het Glazen Huis - Green.DNA
Oudhuizerstraat 31
7382BS Klarenbeek

Provincie Gelderland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Tuinkamer: 12 personen
Eetkamer: 12 personen
Herenkamer: 12 personen
Wintertuin: 12 personen
Lounge: 12 personen
Zitkamer: 12 personen

Prijsindicatie

n.t.b.