DONATIES GOEDE DOELEN
0
4
1
4
0
Mens, Natuur

blooming is begonnen als Volkshogeschool. Vlak na de oorlog was het belangrijk om mensen weer perspectief te geven. Inspiratie, ontspanning, ontwikkeling en groei waren hierin kernwoorden. blooming heeft die kern altijd bewaard.

De naam blooming verwijst naar het verlangen mensen en organisaties een omgeving te bieden waarin ze groeien en bloeien. Er wordt samengewerkt met Scorlewald, die mensen met een beperking dagbesteding biedt.

De organisatie wordt commercieel geleid maar heeft geen winstoogmerk. blooming wil een sociaal-maatschappelijke bijdrage leveren en werken aan een duurzame toekomst en dat doen ze op vrijwel alle manieren. De winst gaat naar Stichting blooming, die dat investeert in maatschappelijke projecten, samenwerking, de organisatie en eigen medewerkers.

'We willen hier onze gasten laten groeien en bloeien'
Bergen

Hotel blooming

Locatie met meerwaarde Hotel blooming in Bergen
Blooming hotel bergen mvo duurzaam hotel aan zee vijver en omgevingBlooming hotel bergen mvo duurzaam hotel aan zee vergaderzaalBlooming hotel bergen mvo duurzaam hotel aan zee lichte inrichtinBlooming hotel bergen mvo duurzaam hotel aan zee meetingBlooming hotel bergen mvo duurzaam hotel aan zee eten uit eigen tuin en kasBlooming hotel bergen mvo duurzaam hotel aan zee hotelkamerBlooming hotel bergen mvo duurzaam hotel aan zee in de duinenBlooming hotel bergen mvo duurzaam hotel aan zee natuurBlooming hotel bergen mvo duurzaam hotel aan zee sfeervolBlooming hotel bergen mvo duurzaam hotel aan zee zwembadBlooming hotel bergen mvo duurzaam hotel aan zee prachtig ingerichtBlooming hotel bergen mvo duurzaam hotel aan zee voorkant

Waarom boek je Blooming Hotel in Bergen?

  • het hotel heeft door de grondslag en filosofie een bijzondere, relaxte sfeer
  • de ligging is geweldig, midden in de natuur en vlakbij zee
  • het eten is er verukkelijk, veel komt uit de eigen biologische moestuin
  • een hele fijne plek voor een meerdaagse bijeenkomst.

 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan, dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.
Locatie met meerwaarde Hotel blooming in Bergen

blooming (ja, met kleine letter, want het betreft hier een werkwoord!) is een ideale trainings- en evenementenlocatie. Dat komt mede door de bijzondere ligging in een bos- en duingebied, dicht bij kunstenaarsdorp Bergen. Een kleine 6 kilometer van strand en zee moet je wel heel erg je best doen om niet meteen in de ontspanning modus te schieten.

De natuurlijke omgeving geeft ruimte aan de geest. En aan buitenactiviteiten in je programma. Van mountainbiken tot golfsurfen, yoga tot Tai Chi, alles is te organiseren.

De grote en kleine vergaderzalen van blooming

Er is een grote keus in zalen. De grootste zaal bergt 100 mensen in de theateropstelling, en is daarmee geschikt voor een middelgroot event. Maar er is ook ruime keus uit kleinere zalen waarin 24 of 60 mensen passen. In U-vorm zijn deze zalen geschikt voor 12 of 26 deelnemers. Een ideale grootte voor trainingen. Alle zalen hebben een smaakvolle, natuurlijke en kleurrijke inrichting. Vanuit alle zalen loop je zo het eigen, 11 hectare grote duingebied in: heerlijk! 

Ga lekker naar buiten bij blooming

Er zijn verschillende (3) terassen waar gasten gebruik van kunnen maken en die op zomerse dagen ideaal is als break-out. Deelnemers kunnen bij meerdaagse trainingen genieten van de luxe van natuurlijk slapen op een Coco-Mat matras in de fijn geoutilleerde kamers en van de uitstekende spa faciliteiten.

De blooming duurzame Dopper actie

blooming maakt serieus werk van duurzaamheid. Onder het motto ‘Het is uit met de PET’ krijgen alle zakelijke gasten bijvoorbeeld een Dopper in plaats van het geijkte plastic flesje met water.

Adresgegevens

Hotel blooming Duinweg 5 1861GL Bergen Provincie Noord-Holland

Zaalcapaciteit Hotel blooming

(theateropstelling)
idealist: 14 (normaal) / 5 (bij 1,5m)
baas: 6 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
wachter: 14 (normaal) / 5 (bij 1,5m)
denker: 10 (normaal) / 3 (bij 1,5m)
wachter: 24 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
danser & muze: 60 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
drager: 35 (normaal) / 12 (bij 1,5m)
spreker: 60 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
helper: 60 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
filosoof: 60 (normaal) / 20 (bij 1,5m)
boodschapper: 24 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
de regiseur: 100 (normaal) / 35 (bij 1,5m)

Prijsindicatie Hotel blooming

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur inbegrepen, 8-uurs vergaderarrangement komt op € 76,50 pp, een 12-uurs arrangement (met diner) komt op € 114,50 pp.

Opladen elektrische auto

Nee