Donaties goede doelen
0
3
4
5
0

Muiderberg Huis aan Zee

Locatie met meerwaarde Huis aan Zee in Muiderberg
Cultuur

Huis aan Zee is ook bekend als Flevorama en is erkend als rijksmonument vanwege de cultuur- en architectuurhistorische waarde. 

Onder meer de markante ligging van de villa en de gaafheid waarin het gebouw bewaard is gebleven als voorbeeld van een eclectisch bouwwerk uit de laatste jaren van de 19e eeuw speelden een rol bij de toewijzing tot rijksmonument.

De opbrengsten van de verhuur komen ten goede aan het in originele staat brengen en houden van dit bijzondere pand.

Een dikke plus voor CULTUUR.

Prachtige monumentale villa aan 'zee'

Huis aan Zee is een monumentale villa met een geweldige ligging. Het is gebouwd op een soort klif aan het strand, waar je uitkijkt over het IJsselmeer (vroeger de Zuiderzee). Een uitzicht dat nooit gaat vervelen. Het riante huis is omringd door diverse terrassen en een grote tuin, die veel mogelijkheden biedt.

Huis aan Zee is lang in gebruik geweest als woning en buitenverblijf. Nu kan je dit prachtige vrijstaande huis één of meerdere dagen huren voor allerlei soorten meetings. Een borrel, diner, brainstorm, kick off dagen, alles is mogelijk. Of het nou gaat om vergaderingen die vragen om rust en ruimte, of juist om bijeenkomsten met veel gezelligheid en doe-activiteiten; het wordt op maat voor je georganiseerd.

Huiselijke setting

Huis aan Zee is als een woning ingericht en dat maakt dat jouw gezelschap zich snel thuis voelt. Ontspannen doe je in de lekkere fauteuils bij de open haard. Of leg gezellig een biljartje in de kelder!
De standaard inrichting is een vergadertafel voor 12 personen een LED scherm op verrijdbare voet of een beamer en natuurlijk de oude vertrouwde flip-over. Maar wil je met meer personen terecht, dan kan dat ook. De inrichting wordt dan aan jouw wensen aangepast. Voor een zittende gelegenheid, zoals een vergadering, lunch of diner kun je met 52 personen terecht. Voor een receptie is het maximum aantal 75 personen.

Tuin en omgeving van Huis aan Zee

Huis aan Zee is omringd door een grote tuin, met veel gras. Bij mooi weer kun je dineren op één van de terassen. Maar een gezellige barbeque kan natuurlijk ook geregeld worden. De tuin is zelfs groot genoeg om een of meerdere foodtrucks neer te zetten. Voor je eigen minifestival! Het huis ligt aan het Muiderstrand en op steenworp afstand van het pitoreske dorpje Muiderberg.

Kookworkshop of sportief bezig zijn?

Huis aan Zee biedt een ruim aanbod aan sportieve en of culinaire activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop, oesterproeverij, whisky- of wijnproeverijen, een kickboks workshop, een ademhalingscoach, golf- of zeilclinic en kitesurf les. Op verzoek zorgen ze ook voor overnachten op of zeer nabij de locatie.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Huis aan Zee?

  • Prachtige monumentale villa met veel stijl en allure
  • Geweldige ligging op een 'klif' aan het strand
  • Veel buitenruimte en tal van mogelijkheden
  • Centraal gelegen, tussen het Gooi en Amsterdam, aan de A1
  • Inrichting en programma geheel op maat


Huis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique buiten eten bbqHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique buiten etenHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique buiten eten2Huis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique eten mjamHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique buiten eten barbequeHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique buiten eten bbq foodtruckHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique buiten eten ijselmeerHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique buiten eten strandHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique dineren etenHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique eten3Huis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique buiten eten strand open haardHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique dinerHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument biljartHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique dineren etenHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique dineren mediteraanHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique etenHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique eten2Huis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique woonkamerHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique eten4Huis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique monumentale villa2Huis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique serreHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chiqueuitzicht op strandHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique zeilen ijsselmeerHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chiqueuitzicht strand en ijsselmeerHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique vleugelHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument villaHuis aan zee muiderberg meerwaarde cultuur landhuis monument chique monumentale villa


Adresgegevens

Huis aan Zee
Nienhuis Ruijskade 1
1399GR Muiderberg

Provincie Noord-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Vergadertafel: 12 personen
Gehele huis voor diner: 52 personen
Gehele huis voor receptie: 75 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Je betaalt € 1250,- om de locatie de hele dag voor jezelf te gebruiken, vergaderarrangement €15,- pp, luxe lunch € 17,50 pp.