Donaties goede doelen 2020
0
0
7
5
9

Den Haag Humanity House

Locatie met meerwaarde Humanity House in Den Haag
Mens

De naam Humanity House staat voor ‘Huis voor menselijkheid’. De locatie biedt een plek om het verhaal achter rampen en conflicten in de wereld te horen, zien en beleven.

Voor ons is het moeilijk voor te stellen hoe het is om een ramp of conflict mee te maken, of om vluchteling te zijn. In het museum van het Humanity House kun je deze ervaring zelf beleven. Met tijdelijke tentoonstellingen en via de website komen de persoonlijke verhalen tot leven.

Daarbij is het ook een platform, een ontmoetingsplek voor mensen, organisaties en instanties die zich bezighouden met humanitaire thema’s. En brengen ze met het educatieprogramma wereldproblemen dichterbij kinderen en jong volwassenen.

Een hele dikke plus voor meerwaarde(n) op het gebied van mens!

Iedereen heeft recht op leven in vrede en vrijheid

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de voorwaarden.

 

Humanity House is corona-proof. De hiergenoemde zaalcapaciteit is aangepast aan de nieuwe situatie. Lees hier de maatregelen die Humanity House heeft genomen.

Het Humanity House is gevestigd in een monumentaal pand in hartje Den Haag. De combinatie van een pand met geschiedenis en een museum met een bijzonder verhaal maken het tot een unieke locatie. Daarbij is het ook nog heel erg sfeervol.

Authentieke events

De locatie beschikt over een intieme theaterzaal, een authentieke zolderruimte, een karakteristieke vergaderzaal en een gezellig café. De zalen zijn geschikt voor lezingen, workshops, teamsessies, filmvertoningen, borrels en diners tot 100 personen en zijn goed gefaciliteerd.

Biologische catering

Het Humanity House heeft een vaste cateraar die uitsluitend werkt met biologische, duurzame en seizoensproducten, maar een eigen cateraar inschakelen is ook mogelijk.

Raak je gasten bij het Humanity House

Je kunt je event nog meer betekenis geven door er een bezoek aan het museum aan te verbinden. Of doe de pubquiz en test je kennis over rampen en conflicten, vrede en veiligheid.

Het Humanity House is uitstekend bereikbaar met ov en eigen vervoer, parkeren bij de locatie is niet mogelijk.

Steun de Stichting Humanity House

Je kunt de Stichting Huminity House extra steunen. Zij zijn opgenomen als goed doel van Locaties met Meerwaarde(n). Boek je deze locatie, dan kun je een het geld dat hierbij vrij komt terug doneren aan het fonds (dit is niet verplicht, je mag het ook schenken aan een van onze andere goede doelen). 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Humanity House?

  • hartje Den Haag, goed bereikbaar met trein/tram
  • mooie theatersetting die intiem aanvoelt
  • kleinere zalen zijn authentiek en karakteristiek van sfeer
  • gasten worden geraakt door de verhalen van gevluchte mensen, daardoor ontstaat vaak een bijzondere sfeer 


Den haag humanity house meerwaarde voor mens mvo hal bij theaterzaalDen haag humanity house meerwaarde voor mens mvo theaterzaalDen haag humanity house meerwaarde voor mens mvo 18Den haag humanity house meerwaarde voor mens mvo terrasDen haag humanity house meerwaarde voor mens mvo theaterDen haag humanity house meerwaarde voor mens mvo 19Den haag humanity house meerwaarde voor mens mvo vergaderenDen haag humanity house meerwaarde voor mens mvo vergaderen3Den haag humanity house meerwaarde voor mens mvo vergaderen2Den haag humanity house meerwaarde voor mens mvo vergaderen4Den haag humanity house meerwaarde voor mens mvo vergaderen5Den haag humanity house meerwaarde voor mens mvo 4Den haag humanity house meerwaarde voor mens mvo 9Den haag humanity house meerwaarde voor mens mvo 11Den haag humanity house meerwaarde voor mens mvo 15Den haag humanity house meerwaarde voor mens mvo 10Den haag humanity house meerwaarde voor mens mvo 16Den haag humanity house meerwaarde voor mens mvo 17Den haag humanity house meerwaarde voor mens mvo 21


Adresgegevens

Humanity House
Prinsegracht 8
2512GA Den Haag

Provincie Zuid-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Genève Zaal + terras: 16 personen
Den Haag Zaal: 6 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Vanaf €45,- p.p. huur je met 15 personen al een hele dag een zaal incl. onbeperkt koffie, thee en een eenvoudige lunch.

Bijzonderheden

Locaties met Meerwaarde(n) steunt ook de Stichting Humanity House, dat zich inzet voor humanitaire thema's.

Rolstoeltoegankelijk

Ja