Donaties goede doelen
0
2
1
1
1

Den Haag Humanity House

Locatie met meerwaarde Humanity House in Den Haag
Mens

De naam Humanity House staat voor ‘Huis voor menselijkheid’. De locatie biedt een plek om het verhaal achter rampen en conflicten in de wereld te horen, zien en beleven.

Voor ons is het moeilijk voor te stellen hoe het is om een ramp of conflict mee te maken, of om vluchteling te zijn. In het museum van het Humanity House kun je deze ervaring zelf beleven. Met tijdelijke tentoonstellingen en via de website komen de persoonlijke verhalen tot leven.

Daarbij is het ook een platform, een ontmoetingsplek voor mensen, organisaties en instanties die zich bezighouden met humanitaire thema’s. En brengen ze met het educatieprogramma wereldproblemen dichterbij kinderen en jong volwassenen.

Een hele dikke plus voor meerwaarde(n) op het gebied van mens!

Iedereen heeft recht op leven in vrede en vrijheid

Het Humanity House is gevestigd in een monumentaal pand in hartje Den Haag. De combinatie van een pand met geschiedenis en een museum met een bijzonder verhaal maken het tot een unieke locatie. Daarbij is het ook nog heel erg sfeervol.

De locatie beschikt over een intieme theaterzaal, een authentieke zolderruimte, een karakteristieke vergaderzaal en een gezellig café. De zalen zijn geschikt voor lezingen, workshops, teamsessies, filmvertoningen, borrels en diners tot 100 personen en zijn goed gefaciliteerd.

Het Humanity House heeft een vaste cateraar die uitsluitend werkt met biologische, duurzame en seizoensproducten, maar een eigen cateraar inschakelen is ook mogelijk.

Je kunt je event nog meer betekenis geven door er een bezoek aan het museum aan te verbinden. Of doe de pubquiz en test je kennis over rampen en conflicten, vrede en veiligheid.

Het Humanity House is uitstekend bereikbaar met ov en eigen vervoer, parkeren bij de locatie is niet mogelijk.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund
Humanity House in Den HaagHumanity House in Den HaagHumanity House in Den HaagHumanity House in Den HaagHumanity House in Den HaagHumanity House in Den HaagHumanity House in Den HaagHumanity House in Den HaagHumanity House in Den HaagHumanity House in Den HaagHumanity House in Den HaagHumanity House in Den HaagHumanity House in Den HaagHumanity House in Den Haag


Adresgegevens

Humanity House
Prinsegracht 8
2512GA Den Haag

Provincie Zuid-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Genève Zaal: 100 personen
Den Haag Zaal: 40 personen
New York Zaal: 40 personen
Museum Café (met terras): 35 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Vanaf €45,- p.p. huur je met 15 personen al een hele dag een zaal incl. onbeperkt koffie, thee en een eenvoudige lunch.

Bijzonderheden

Locaties met Meerwaarde(n) steunt ook de Stichting Humanity House, dat zich inzet voor humanitaire thema's.