Donaties goede doelen 2022
0
0
5
8
4

West-Terschelling Ieders Plak

Locatie met meerwaarde Ieders Plak in West-Terschelling
Mens

Op het prachtige eiland Terschelling is Ieders Plak een speeltuin voor iedereen die vanuit de eigen leiderschapsontwikkeling wil bijdragen aan een betere wereld.

Eigenaresse Mireille Wiegman heeft na een carrière als manager van complexe stedelijke en regionale vernieuwings- en samenwerkingsopgaven, de stad verruild voor het eiland.

Daar geeft ze mee invulling aan Springtij, een driedaags Forum op Terschelling. Een prominente en invloedrijke ontmoetingsplaats voor iedereen die zich inzet voor een duurzame toekomst van Nederland. De rest van het jaar biedt ze inspiratie en ontmoeting op Ieders Plak. In de visie van Ieders Plak begint het ontwikkelen van leiderschap dat nodig is in de 21ste eeuw met persoonlijke ontwikkeling.

'We dagen je uit om te ontdekken waar je voor gaat en staat'

Een plak is een laaggelegen natte duinvallei. Een plek voor schuilen, rusten, ontspannen. Dat is Ieders Plak ook. Een beschutte plek waar je je kunt bezinnen, laten voeden, opladen, je grenzen kunt verleggen. Voor iedereen. Individueel of samen. Je (her-)ontdekt je fonkeling, schittering, je ‘spark’. Van hieruit geef je glans aan jezelf en de wereld.

Natuurlijke evenementen

Ieders Plak heeft zowel een aantal grote ruimtes voor evenementen als kleinere vergaderruimtes. De ruimtes hebben een natuurlijke uitstraling.

Bos, zee en aarde

De Boszaal heeft een prachtig uitzicht op bomen en biedt ruimte aan 100 personen. Met dit uitzicht komt elk inzicht vanzelf. De Zeezaal is iets kleiner en biedt daglicht door de dakkoepels. Deze ruimte kan wat intiemer worden gemaakt met de juiste aankleding, er passen 85 mensen in. De Aardezaal is vooral interessant als je sport en beweging onderdeel wil maken van je event. Tenslotte begint elke vooruitgang met beweging! Ook hier heb je uitzicht op het bos.

Vergaderen en Individuele sessies

Naast evenementenruimtes zijn er 2 ruimtes van respectievelijk 22 en 10 m2 te huren voor kleine vergaderingen, een op een sessies of behandelingen. 

Kookstudio

Ieders Plak biedt ook een kookstudio waardoor je gezamenljik koken onderdeel van je event kunt maken. Voor de liefhebber is er ook een sauna. In het huiskamercafé staan lekkere banken om in te loungen. 

Het eilandgevoel

Het eiland Terschelling is een prachtige omgeving voor je evenement. Zodra je gasten met de boot het vaste land verlaten, ontstaat meteen ruimte voor nieuwe ervaringen. Er zijn overnachtingsmogelijkheden te over op het eiland, voor elk budget en iedere wens. De mensen van Ieders Plak kennen het eiland op hun duimpje en zorgen graag dat je gezelschap het eilandgevoel meteen te pakken krijgt.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Ieders Plak?

  • Omdat je wilt groeien en wil bijdragen aan een betere wereld
  • Het is een heerlijke én inspirerende plak voor iedereen
  • Voor het eilandgevoel
  • Omdat je een rustige locatie zoek met een natuurlijke uitstraling


Buiten brainstormen bij ieders plak in west terschellingBuiten vergaderen bij ieders plak in west terschellingDe grote zaal met publiek van ieders plak in west terschellingHorecaruimte van ieders plak in west terschellingIeders plak in west terschelling bij avondIeders plak in west terschelling regenboogKringgesprek bij ieders plak in west terschellingVergaderruimte met uitzicht bij ieders plak in west terschellingVergaderruimte van ieders plak in west terschellingVoorkant ieders plak in west terschelling bij avondGezellige ruimte bij ieders plak in west terschellingIeders plak in west terschelling


Adresgegevens

Ieders Plak
Sportlaan 9
8881EP West-Terschelling

Provincie Friesland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Eigen Plak klein: 6 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Eigen Plak groot: 10 (normaal) / 3 (bij 1,5m)
Aardezaal: 20 (normaal) / 6 (bij 1,5m)
Kookstudio: 14 (normaal) / 5 (bij 1,5m)
Zeezaal: 85 (normaal) / 28 (bij 1,5m)
Boszaal: 100 (normaal) / 35 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur van € 140,- tot € 315,- per dagdeel.

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee