Donaties goede doelen 2020
0
0
7
6
0

Amsterdam Impact Hub

Locatie met meerwaarde Impact Hub in Amsterdam
MensNatuur

De Impact Hub brengt middelen en mensen samen om de wereld beter te maken. Als je hier binnenloopt voel je: hier wordt een nieuwe wereld vormgegeven. Het gebouw is een broedplaats voor 200 ondernemers en organisaties die werken aan duurzame initiatieven in Amsterdam en over de hele wereld. 

Binnen de internationaal verbonden impact hubs worden sociale innovaties groot. Kleine bedrijfjes houden er kantoor en komen via een ondernemerstraject tot wasdom. Denk aan de The Dutch Weedburger, de Yoni en de Binbang. 

'Where change goes to work - for a radically better world'

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum, mits dit heeft te maken met de corona-crisis. Lees hier de overige voorwaarden.

 

De Impact Hub is corona-proof. De zaalcapaciteit is aangepast aan de nieuwe situatie. Zie ook de eerste 8 foto's. Lees hier hoe zij dit hebben georganiseerd.

 

De Amsterdamse Impact Hub is gevestigd in een van de meest prachtige en historische gebouwen van de stad: die van het Koninklijke Instituut voor de Tropen. Naast de sociale impact is er dan ook de met historie doordrenkte omgeving die je event iets extra’s meegeeft. 

Innovatieve ondernemers

Er zijn diverse ruimten voor evenementen, waarbij het idee is dat de Impact Hub hier bij voorkeur ook iets inhoudelijks aan toevoegt. Je kunt bijvoorbeeld een inspiratie tour doen of sprekers uit de community boeken. Je bevindt je letterlijk tussen de innovatieve ondernemers. Veel opdrachtgevers komen hier dan ook graag om innovaties binnen hun eigen bedrijf uit te broeden met experts en stakeholders. Maar ook als die inhoudelijke connectie er niet is, is de Impact Hub een inspirerende plek voor je event.

Historische binnenplaats

De prachtige binnenplaats is op mooie dagen een weergaloze break-out room. Tel daarbij op dat het aan het Oosterpark ligt. Wat vrije tijd voor een wandeling op je event inplannen is aan te raden. De eventbezoeker die meer gesteld is op levendigheid steekt de weg over voor een wandeling over de Dappermarkt.

Plantaardig

De catering is heerlijk en zo veel mogelijk biologisch. Hiervoor werken ze vaak samen verschillende sociale en lokale cateraars die elk op een verschillende manier impact maken. Bijvoobeeld door alleen met lokale producten te werken of met mensen te werken die een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast is de catering geheel vegetarisch of zelfs vegan indien gewenst.  

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je bij Impact Hub?

  • sociale en duurzame impact in een historische omgeving
  • broedplaats voor innovatieve ondernemers
  • bijzondere catering
  • inspirerende zalen
  • prachtige binnnenplaats
  • op een mooie plek in Amsterdam


De zalen van de impact hub zijn aangepast aan 15 meter afstand 1De zalen van de impact hub zijn aangepast aan 15 meter afstand_2 1De zalen van de impact hub zijn aangepast aan 15 meter afstand_3 1De zalen van de impact hub zijn aangepast aan 15 meter afstand_4 1De zalen van de impact hub zijn aangepast aan 15 meter afstand_5 1De zalen van de impact hub zijn aangepast aan 15 meter afstand_6 1De zalen van de impact hub zijn aangepast aan 15 meter afstand_7 1De zalen van de impact hub zijn aangepast aan 15 meter afstand_8 1Amsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde overzichtImpact hub amsterdam locatie met meer waarden voor mens en natuur_2Amsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde receptieAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde zaalImpact hub amsterdam locatie met meer waarden voor mens en natuur 2Amsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde dicussieAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde buitenAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde vergaderenAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde zaal discussieAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde kantineAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde kantine2Amsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde brainstormAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde vergaderzaalAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde werktafels


Adresgegevens

Impact Hub
Linnaeusstraat 2 C
1092CK Amsterdam

Provincie Noord-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Plaza: 14 personen
Forum: 14 personen
Meeting Room Ollie: 8 personen
Meeting Room Somoho: 8 personen
Founders Room: 3 personen
Collab Room: 3 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur grootste zaal € 650,00 per dagdeel, lunch vanaf € 17,50 per persoon