Donaties goede doelen
0
1
7
3
5

Amsterdam Impact Hub

Locatie met meerwaarde Impact Hub in Amsterdam
Natuur

De Impact Hub brengt middelen en mensen samen om de wereld beter te maken. Als je hier binnenloopt voel je: hier wordt een nieuwe wereld vormgegeven. Het gebouw is een broedplaats voor 200 ondernemers en organisaties die werken aan duurzame initiatieven in Amsterdam en over de hele wereld. 

Binnen de internationaal verbonden impact hubs worden sociale innovaties groot. Kleine bedrijfjes houden er kantoor en komen via een ondernemerstraject tot wasdom. Denk aan de The Dutch Weedburger, de Yoni en de Binbang. 

'Where change goes to work - for a radically better world'

De Amsterdamse Impact Hub is gevestigd in een van de meest prachtige en historische gebouwen van de stad: die van het Koninklijke Instituut voor de Tropen. Naast de sociale impact is er dan ook de met historie doordrenkte omgeving die je event iets extra’s meegeeft. 

Er zijn diverse ruimten voor evenementen, waarbij het idee is dat de Impact Hub hier bij voorkeur ook iets inhoudelijks aan toevoegt. Je kunt bijvoorbeeld een inspiratie tour doen of sprekers uit de community boeken. Je bevindt je letterlijk tussen de innovatieve ondernemers. Veel opdrachtgevers komen hier dan ook graag om innovaties binnen hun eigen bedrijf uit te broeden met experts en stakeholders. Maar ook als die inhoudelijke connectie er niet is, is de Impact Hub een inspirerende plek voor je event.

De prachtige binnenplaats is op mooie dagen een weergaloze break-out room. Tel daarbij op dat het aan het Oosterpark ligt. Wat vrije tijd voor een wandeling op je event inplannen is aan te raden. De eventbezoeker die meer gesteld is op levendigheid steekt de weg over voor een wandeling over de Dappermarkt.

De catering is heerlijk en zo veel mogelijk biologisch. Instock verzorgt vaak de catering, zij maken iets heerlijks van voedsel dat anders zou worden weggegooid. 

Doordat jij hier een Locatie met Meerwaarde(n) vindt, 
kunnen wij goede doelen steunen

Vraag direct informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Na het versturen van het formulier ontvang je direct het telefoonnummer van de locatie.

Bekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeeldingBekijk afbeelding


Adresgegevens

Impact Hub
Linnaeusstraat 2 C
1092CK Amsterdam
Informatie/offerte aanvragen

Zaalcapaciteit

Plaza: 100 personen
Forum: 130 personen
Meeting Room Ollie: 40 personen
Meeting Room Somoho: 40 personen
Founders Room: 12 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur grootste zaal € 560,00 per dagdeel, lunch vanaf € 15,00 per persoon