Donaties goede doelen
0
3
1
3
5

Amsterdam Impact Hub

Locatie met meerwaarde Impact Hub in Amsterdam
MensNatuur

De Impact Hub brengt middelen en mensen samen om de wereld beter te maken. Als je hier binnenloopt voel je: hier wordt een nieuwe wereld vormgegeven. Het gebouw is een broedplaats voor 200 ondernemers en organisaties die werken aan duurzame initiatieven in Amsterdam en over de hele wereld. 

Binnen de internationaal verbonden impact hubs worden sociale innovaties groot. Kleine bedrijfjes houden er kantoor en komen via een ondernemerstraject tot wasdom. Denk aan de The Dutch Weedburger, de Yoni en de Binbang. 

'Where change goes to work - for a radically better world'

De Amsterdamse Impact Hub is gevestigd in een van de meest prachtige en historische gebouwen van de stad: die van het Koninklijke Instituut voor de Tropen. Naast de sociale impact is er dan ook de met historie doordrenkte omgeving die je event iets extra’s meegeeft. 

Innovatieve ondernemers

Er zijn diverse ruimten voor evenementen, waarbij het idee is dat de Impact Hub hier bij voorkeur ook iets inhoudelijks aan toevoegt. Je kunt bijvoorbeeld een inspiratie tour doen of sprekers uit de community boeken. Je bevindt je letterlijk tussen de innovatieve ondernemers. Veel opdrachtgevers komen hier dan ook graag om innovaties binnen hun eigen bedrijf uit te broeden met experts en stakeholders. Maar ook als die inhoudelijke connectie er niet is, is de Impact Hub een inspirerende plek voor je event.

Historische binnenplaats

De prachtige binnenplaats is op mooie dagen een weergaloze break-out room. Tel daarbij op dat het aan het Oosterpark ligt. Wat vrije tijd voor een wandeling op je event inplannen is aan te raden. De eventbezoeker die meer gesteld is op levendigheid steekt de weg over voor een wandeling over de Dappermarkt.

Plantaardig

De catering is heerlijk en zo veel mogelijk biologisch. Voor de catering werken ze vaak samen met Deli-Caat, die vooral plantaardige maaltijden verzorgen. Of met Freud, die werken met mensen die te kampen hebben gehad met psychische problemen. 

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je bij Impact Hub?

  • sociale en duurzame impact in een historische omgeving
  • broedplaats voor innovatieve ondernemers
  • bijzondere catering
  • inspirerende zalen
  • prachtige binnnenplaats
  • op een mooie plek in Amsterdam


Amsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde overzichtAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde zaalAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde receptieAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde dicussieAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde vergaderenAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde buitenAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde inspiratie2Amsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde zaal discussieAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde kantineAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde inspiratieAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde inspiratie3Amsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde kantine2Amsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde vergaderingAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde brainstormAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde vergaderzaalAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde werktafelsAmsterdam impact hub mvo sociala impact meerwaarde zaal zw


Adresgegevens

Impact Hub
Linnaeusstraat 2 C
1092CK Amsterdam

Provincie Noord-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Plaza: 100 personen
Forum: 130 personen
Meeting Room Ollie: 40 personen
Meeting Room Somoho: 40 personen
Founders Room: 12 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur grootste zaal € 650,00 per dagdeel, lunch vanaf € 15,00 per persoon