Donaties goede doelen
0
2
1
1
1

Spijkenisse Innovatiekracht

Locatie met meerwaarde Innovatiekracht in Spijkenisse
Natuur

Innovatiekracht is een van de locaties van Green.DNA. Ontstaan vanuit groene roots (de eerste locatie was van oorsprong een hoveniersbedrijf) bedenkt, ontwerpt en bouwt Green DNA haar eigen locaties en eventconcepten. De organisatie durft eigenwijze keuzes te maken en is ondernemend.

Bij de bouw van de locaties stond duurzaamheid voorop. Het verhaal hoe uit noodzaak geboren oplossingen (doordat ambities groter waren dan het budget), hebben geleid tot de duurzame en innovatieve keuzes tijdens de bouw is bijzonder en inspirerend.

Zo heeft congreslocatie Innovatiekracht de duurzaamste vloerbedekking (de kunst van het weglaten), zijn de kroonluchters gemaakt van 1000 lege melkflessen, wordt het afvalwater gezuiverd en wordt het pand verwarmd met biomassa en gekoeld met water uit het kanaal.

Toonbeeld van veerkracht, innovatie en duurzaamheid

Het weidse uitzicht over het Rotterdamse Havengebied, het bijzondere, eigenhandig gebouwde pand en unieke ligging op een groene landtong, maken deze locatie een bijzondere plek voor je congres, beurs, congres of personeelsbijeenkomst.

Innovatiekracht ligt onder de rook van Rotterdam en de inrichting is een sfeervolle combinatie tussen industrieel en natuurlijk. De locatie ligt op een groene, goed bereikbare landtong van 4 hectare. Omringd door veldbloemen, en met uitzicht op het robuuste, Rotterdamse havengebied. Je hebt zes subzalen en de gehele landtong van 4 hectare exclusief tot je beschikking. Wat dacht je bijvoorbeeld van een event in festivalsfeer? Het kan hier allemaal.

Na binnenkomst, door toepasselijke containerdeuren, is de ontvangst warm en het weidse uitzicht van de grote zaal geweldig. Er is een professioneel lichtplafond, een line array geluidssysteem en een presentatiescherm van 20 x 5 meter, waarmee je spectaculaire presentaties kunt geven.

De industriële, maar toch natuurlijke congreslocatie is zelf ontworpen door eigenaar Sam Verwaijen en eigenhandig gebouwd met een groep vertrouwelingen. De constructie en materialen zijn zorgvuldig geselecteerd. Veelal natuurvriendelijke materialen en gerecyclede producten volgens het ‘cradle to cradle’ principe.  

Green DNA kan ook diverse inspirerende workshops en demontraties op het gebied van innovatie, verandering, teambuilding en leiderschap verzorgen.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund
Innovatiekracht in SpijkenisseInnovatiekracht in SpijkenisseInnovatiekracht in SpijkenisseInnovatiekracht in SpijkenisseInnovatiekracht in SpijkenisseInnovatiekracht in SpijkenisseInnovatiekracht in SpijkenisseInnovatiekracht in Spijkenisse


Adresgegevens

Innovatiekracht
Plaatweg 15
3202LB Spijkenisse

Provincie Zuid-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Waterzicht: 375 personen
Havenzicht: 90 personen
Brasserie: 54 personen
Oranjerie: 50 personen
Huiskamer: 90 personen
Raadkamer: 60 personen
Tuinzicht: 50 personen

Prijsindicatie

n.t.b.