Donaties goede doelen 2022
0
0
0
2
3

Amsterdam Instock Amsterdam

Locatie met meerwaarde Instock Amsterdam in Amsterdam
Natuur

Wist jij dat eenderde van al het voedsel wordt verspild? Wereldwijd is dat 1,3 miljard ton per jaar. Eten weggooien gebeurt in de gehele voedselketen. Instock brengt hier verandering in door te koken met reststromen.

Elke dag maken de koks nieuwe verrassende gerechten met producten die anders weg gegooid zouden worden. Denk hierbij aan groente en fruit met een schoonheidsfoutje, brood van een dag oud of vlees en vis simpelweg omdat er een overschot is.

Dat doen ze in hun restaurants en met hun foodtruck die je kunt inzetten op events. Daarbij ondernemen ze nog van alles om ons bewuster te maken van voedselverspilling en hoe dit te voorkomen. Heel veel smakelijke meerwaaarde(n) voor natuur!

‘We zetten voedselverspilling op de kaart’

Voor een sfeervolle locatie met een mooi verhaal moet je bij Instock zijn. Bij Instock zetten ze voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart.

Heerlijk gered voedsel

In het restaurant creëren de koks de meest heerlijke gerechten. Zij stellen telkens weer een verrassend menu samen op basis van de oogst die er binnenkomt. Voedsel dat anders weg gegooid zou worden. Zo wordt een bruine banaan bijvoorbeeld bananenijs en een vierkante spruit ineens kimchi voor bij je burger. 

Sfeervolle en industriële locatie

Naast het restaurant is er de Stockroom die je kunt huren voor allerlei evenementen: workshops, vergaderingen, brainstormsessies, private dining, enzovoort. Het is een sfeervolle locatie met een hippe en gezellige inrichting en bevlogen medewerkers. Bij mooi weer kun je ook gebruik maken van het terras.

Op alle tijden welkom

Je kunt er terecht binnen en buiten de reguliere openingstijden van Instock. Oftewel, 7 dagen in de week, van 08:30 tot 23:00 uur, met de mogelijkheid om langer door te gaan. Instock beschikt over een beamer, scherm en geluid, microfoon, flipover, stiften en eventueel een bar. 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Instock Amsterdam?

  • je betaalt geen huur voor de ruimte, alleen voor eten en drinken
  • voor kleinere bijeenkomsten waarmee je wilt inspireren
  • je eet gered voedsel waar heerlijk mee wordt gekookt
  • de ruimte is sfeervol, hip en industrieel ingericht
  • bij mooi weer kun je gebruik maken van het terras
  • Tram 7 (halte Eerste Coehoornstraat) stopt voor de deur


Instock amsterdam voedselverspilling mvo binnenInstock amsterdam voedselverspilling mvo overzichtInstock amsterdam voedselverspilling mvo restaurantInstock amsterdam voedselverspilling mvo foodInstock amsterdam voedselverspilling mvo geredInstock amsterdam voedselverspilling mvo bannerInstock amsterdam voedselverspilling mvo voorkantInstock amsterdam voedselverspilling mvo zaal


Adresgegevens

Instock Amsterdam
Czaar Peterstraat 21
1018NW Amsterdam

Provincie Noord-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Stockroom: 55 (normaal) / 18 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt hetzelfde als wanneer je direct bij de locatie boekt. Instock werkt met een minimale besteding: overdag per dagdeel € 200,00 en voor de avond € 750,00 .

Rolstoeltoegankelijk

Ja

Opladen elektrische auto

Nee