Donaties goede doelen
0
2
1
4
8

Den Haag Instock Den Haag

Locatie met meerwaarde Instock Den Haag in Den Haag
Natuur

Wist jij dat eenderde van al het voedsel wordt verspild? Wereldwijd is dat 1,3 miljard ton per jaar. Eten weggooien gebeurt in de gehele voedselketen. Instock brengt hier verandering in door te koken met reststromen.

Elke dag maken de koks nieuwe verrassende gerechten met producten die anders weg gegooid zouden worden. Denk hierbij aan groente en fruit met een schoonheidsfoutje, brood van een dag oud of vlees en vis simpelweg omdat er een overschot is.

Dat doen ze in hun restaurants en met hun foodtruck die je kunt inzetten op events. Daarbij ondernemen ze nog van alles om ons bewuster te maken van voedselverspilling en hoe dit te voorkomen. Heel veel smakelijke meerwaaarde(n) voor natuur!

‘We zetten voedselverspilling op de kaart’

Voor een sfeervolle locatie met een mooi verhaal moet je bij Instock zijn. Bij Instock zetten ze voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart.

In het restaurant creëren de koks de meest heerlijke gerechten. Zij stellen telkens weer een verrassend menu samen op basis van de oogst die er binnenkomt. Voedsel dat anders weg gegooid zou worden. Zo wordt een bruine banaan bijvoorbeeld bananenijs en een vierkante spruit ineens kimchi voor bij je burger. 

Naast het restaurant is er de Stockroom die je kunt huren voor allerlei evenementen: workshops, vergaderingen, brainstormsessies, private dining, enzovoort. Een mooier uitzicht krijg je niet: je kijkt uit over de Hofvijver en het torentje van de minister president. Het is een sfeervolle locatie met een hippe en gezellige inrichting en bevlogen medewerkers. Bij mooi weer kun je ook gebruik maken van het terras.

Je kunt er terecht binnen en buiten de reguliere openingstijden van Instock. Oftewel, 7 dagen in de week, van 08:30 tot 23:00 uur, met de mogelijkheid om langer door te gaan. Instock beschikt over een beamer, scherm en geluid, microfoon, flipover, stiften en eventueel een bar. 

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund
Instock Den Haag in Den HaagInstock Den Haag in Den HaagInstock Den Haag in Den HaagInstock Den Haag in Den HaagInstock Den Haag in Den HaagInstock Den Haag in Den HaagInstock Den Haag in Den HaagInstock Den Haag in Den HaagInstock Den Haag in Den Haag


Adresgegevens

Instock Den Haag
Buitenhof 36
2513AH Den Haag

Provincie Zuid-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Stockroom: 35 personen

Prijsindicatie

Je betaalt hetzelfde als wanneer je direct bij de locatie boekt. Instock werkt met een minimale besteding: overdag per dagdeel € 200,00 en voor de avond € 500,00