Donaties goede doelen 2020
0
0
6
1
8

Utrecht Instock Utrecht

Locatie met meerwaarde Instock Utrecht in Utrecht
Natuur

Wist jij dat eenderde van al het voedsel wordt verspild? Wereldwijd is dat 1,3 miljard ton per jaar. Eten weggooien gebeurt in de gehele voedselketen. Instock brengt hier verandering in door te koken met reststromen.

Elke dag maken de koks nieuwe verrassende gerechten met producten die anders weg gegooid zouden worden. Denk hierbij aan groente en fruit met een schoonheidsfoutje, brood van een dag oud of vlees en vis simpelweg omdat er een overschot is.

Dat doen ze in hun restaurants en met hun foodtruck die je kunt inzetten op events. Daarbij ondernemen ze nog van alles om ons bewuster te maken van voedselverspilling en hoe dit te voorkomen. Heel veel smakelijke meerwaaarde(n) voor natuur! 

'We zetten voedselverspilling op de kaart'

Voor een sfeervolle locatie met een mooi verhaal moet je bij Instock zijn. Bij Instock zetten ze voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart.

Heerlijk gered voedsel bij Instock

In het restaurant creëren de koks de meest heerlijke gerechten. Zij stellen telkens weer een verrassend menu samen op basis van de oogst die er binnenkomt. Voedsel dat anders weg gegooid zou worden. Zo wordt een bruine banaan bijvoorbeeld bananenijs en een vierkante spruit ineens kimchi voor bij je burger. 

Sfeervolle en industriële locatie

Naast het restaurant zijn er twee zalen die je kunt huren voor allerlei evenementen: workshops, vergaderingen, brainstormsessies, private dining, enzovoort. Het is een sfeervolle locatie met een hippe en gezellige inrichting en bevlogen medewerkers. Bij mooi weer kun je ook gebruik maken van het terras.

Op alle tijden welkom

Je kunt er terecht binnen en buiten de reguliere openingstijden van Instock. Oftewel, 7 dagen in de week, van 08:30 tot 23:00 uur, met de mogelijkheid om langer door te gaan. Instock beschikt over een beamer, scherm en geluid, microfoon, flipover, stiften en eventueel een bar. 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Instock Utrecht?

  • je betaalt geen huur voor de ruimte, alleen voor eten en drinken
  • voor kleinere bijeenkomsten waarmee je wilt inspireren
  • je eet gered voedsel waar heerlijk mee wordt gekookt
  • de ruimte is sfeervol, hip en industrieel ingericht
  • bij mooi weer kun je gebruik maken van het terras
  • binnen 10 minuten met de bus vanaf  Utrecht CS, 17 minuten lopen 


Instock utrecht foodwaste voedselverspilling mvo binnen2Instock utrecht foodwaste voedselverspilling mvo overzichtInstock utrecht foodwaste voedselverspilling mvo avondInstock utrecht foodwaste voedselverspilling mvo voedselverspillingInstock utrecht foodwaste voedselverspilling mvo binnenInstock utrecht foodwaste voedselverspilling mvo eten geredInstock utrecht foodwaste voedselverspilling mvo etenInstock utrecht foodwaste voedselverspilling mvo overzicht2Instock utrecht foodwaste voedselverspilling mvo tafelInstock utrecht foodwaste voedselverspilling mvo banner


Adresgegevens

Instock Utrecht
Vleutenseweg 382
3532HW Utrecht

Provincie Utrecht

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Grote Stockroom: 65 personen
Kleine Stockroom: 10 personen

Prijsindicatie

Je betaalt hetzelfde als wanneer je direct bij boekt bij de locatie. Instock werkt met een minimale besteding: overdag per dagdeel € 200,00 en voor de avond € 1250,00 .

Rolstoeltoegankelijk

Ja