Donaties goede doelen
0
2
1
1
1

Bergen Landgoed Het Hof

Locatie met meerwaarde Landgoed Het Hof in Bergen
MensNatuur

Landgoed Het Hof Bergen is onderdeel van de blooming bedrijvengroep. Een deel van de bedrijfswinsten wordt via de blooming Stichting teruggegeven aan maatschappelijke projecten en onderwijsprojecten in de regio. Zo dragen zij bij aan een eerlijke, duurzame en maatschappelijk verantwoorde samenleving.

Het Landgoed werkt samen met Scorlewald, een antroposofische zorginstelling waar mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt wonen en werken. Medewerkers van Scorlewald verbouwen groenten, fruit en bloemen in de Hoftuin. Die producten  worden vervolgens gebruikt en verwerkt in gerechten van blooming hotel, blooming beach en Het Hof. Landgoed het Hof Bergen heeft de status van Rijksmonument. 
 

 

'Wij willen bijdragen aan een eerlijke en duurzame samenleving'

Landgoed Het Hof Bergen was vroeger een buitenplaats, waar verschillende vooraanstaande families hebben gewoond. Het dateert al uit de 17e eeuw. De tuin is vanwege een heel oud lanenpatroon, één van meest bijzondere en authentieke tuinen van Nederland. Een supersfeervolle historische plek voor je vergadering, strategische sessie en kleine events.

Verschillende vergaderzalen bij blooming Landgoed het Hof
Er zijn twee conferentiezalen (max 75 mensen in theateropstelling) en twee boardrooms waarin een grote ovale tafel staat. De ruimtes zijn stijlvol ingericht, passend bij de grandeur van het Landgoed.

Culinaire verwennerij ga je zelf koken bij blooming Landgoed het Hof
De moestuin speelt een belangrijke rol in de catering; er wordt biologisch gekweekt en de opbrengst van de tuin wordt direct in de keuken gebruikt. Je kunt je gasten laten verwennen met de top-gastronomie van Het Landgoed maar ook zelf aan het koken zetten. Het Hof opent dan haar tuin en keuken voor de kookschool. Een andere leuke optie is cocktails maken. Een professionele bartender van Shake Kings leert je hoe je de heerlijkste cocktails zelf kunt shaken. Na een korte uitleg over de geschiedenis van de cocktail, het gebruik van het cocktail gereedschap, alcohol en andere leuke weetjes ga je aan de slag. 

Sociaal maatschappelijke grondslag Landgoed Het Hof
Landgoed Het Hof Bergen wordt commercieel geleid maar heeft geen winstoogmerk. Men wil een sociaal-maatschappelijke bijdrage leveren en werken aan een duurzame toekomst, op vrijwel alle manieren. Dus bijvoorbeeld de inkoop, energievoorziening, afvalbeheer, personeelsbeleid en keuze van leveranciers gebeurt vanuit die filosofie. 

Organiseer je een meerdaagse bijeenkomst? Dan ga je natuurlijk lekker slapen in Hotel blooming!

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund
Landgoed Het Hof in BergenLandgoed Het Hof in BergenLandgoed Het Hof in BergenLandgoed Het Hof in BergenLandgoed Het Hof in BergenLandgoed Het Hof in BergenLandgoed Het Hof in BergenLandgoed Het Hof in BergenLandgoed Het Hof in BergenLandgoed Het Hof in BergenLandgoed Het Hof in Bergen


Adresgegevens

Landgoed Het Hof
Euwigelaan 1
1861CL Bergen

Provincie Noord-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

grote terts: 60 personen
kleine terts: 24 personen
kwint: 10 personen
harmonie: 10 personen
heerenkamer: 10 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur inbegrepen, Een 8- uurs kost op het Hof € 89,50. Aansluitend diner kan vanaf € 45,00 pp.