Donaties goede doelen
0
1
9
2
8

Den Haag Locatie Zuiderpark

Locatie met meerwaarde Locatie Zuiderpark in Den Haag
MensCultuur

De ruimtes van deze locatie zijn van non- profit organisaties. Door deze te gebruiken draag je ook bij aan het succes van wat hier gebeurt.

Non-profit vereniging Jeugd & paard de Eendenkooi is eigenlijk een hele bijzondere manege: waar iedereen met alle taken meehelpt en de instructeurs op vrijwillige basis les geven. Zo is paardrijden iets wat je samen doet en tegelijkertijd betaalbaar en bereikbaar voor iedereen in de buurt.

Het Zuiderparktheater biedt ruimte aan (amateur)kunstbeoefening. Ook de theateractiviteiten versterken de cohesie tussen de inwoners van Den Haag en de buurtbewoners in Escamp.

De organisatie alles anderZ zet een deel van haar omzet in om met de paarden maatschappelijke projecten voor hulp behoevende doelgroepen te organiseren. Voor de catering werken ze samen met ‘de smaak van Laak’. Zij werken met mensen die in een leerwerktraject zitten. Zij worden gecoacht en begeleid naar werk.

Dat is dik drie keer meerwaarde(n) voor cultuur en mens!

Voor een (h)eerlijke buitenbeleving

Het ene moment sta je in de drukke stad, het volgende in een oase van rust. Het groene Zuiderpark van Den Haag om precies te zijn. Daar vind je Locatie Zuiderpark, een klein besloten eilandje met diverse binnen- en buitenruimtes (clubgebouw, rijhal, boerderij en veel groen), een openluchttheater en het park zelf. Het eilandje wordt bewoond door 10 paarden die ingezet worden voor paardrijlessen en meer… dus wanneer je ook nog van paarden houdt, dan ben je hier helemaal aan het juiste adres.

Deze inspirerende plekken zijn van verschillende non-profit organisaties. Wil je hier je event of vergadering laten plaatsvinden, dan wordt alles wat je nodig hebt perfect verzorgd door de organisatie alles anderZ. Met Locatie Zuiderpark boek je een plek met een sympathieke uitstraling, gecombineerd met professionele dienstverlening op maat!

Waar wil je jouw vergadering, brainstorm- of heissessie houden (vanaf 8 personen)? Organiseer dit in het informele vergadergebouw, goed verscholen tussen de bomen op het eiland, of ongedwongen in het gras in de gezonde buitenlucht. De overdekte open manegehal en de buitenruimtes zijn inzetbaar voor een event, maar ook voor diverse workshops met én zonder paarden.

Voor een groter evenement is het openluchttheater een unieke plek in Den Haag. Het is perfect geschikt voor allerlei soorten voorstellingen. Er is ruimte voor 1000 bezoekers, maar ook bij kleinere aantallen (vanaf 400) biedt de groene omgeving een unieke theatrale setting.

De locatie is vanaf de snelweg uitstekend bereikbaar maar ook met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Gratis parkeren kan op de Loevesteinnlaan.

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk!

Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund
Locatie Zuiderpark in Den HaagLocatie Zuiderpark in Den HaagLocatie Zuiderpark in Den HaagLocatie Zuiderpark in Den HaagLocatie Zuiderpark in Den HaagLocatie Zuiderpark in Den HaagLocatie Zuiderpark in Den HaagLocatie Zuiderpark in Den HaagLocatie Zuiderpark in Den HaagLocatie Zuiderpark in Den HaagLocatie Zuiderpark in Den HaagLocatie Zuiderpark in Den Haag


Adresgegevens

Locatie Zuiderpark
Marie Heinenweg 6
2533SX Den Haag

Provincie Zuid-Holland

INFORMATIE/OFFERTE AANVRAGEN

BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit

Clubgebouw: 60 personen
Trainingsruimte: 35 personen
Rijhal : 500 personen
Openluchttheater: 1000 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur 350 euro per dagdeel, lunch vanaf 20 euro per persoon