Donaties goede doelen 2020
0
0
8
5
0

Boksum LOFT Alle Ruimte

Locatie met meerwaarde LOFT Alle Ruimte in Boksum
CultuurNatuur

LOFT Alle Ruimte was een gereformeerde kerk voordat het een prachtige evenementen- en vergaderplek werd. Door de kerk op deze manier te gebruiken, heeft het gebouw uit 1909 een mooie nieuwe bestemming gekregen voor bijzondere  bijeenkomsten. 

Loft betekent lucht in het Fries. Lucht was precies wat onderneemster Welmoed Kuiper nodig had toen ze besloot een kerk te kopen. Lucht én ruimte voor haar creativiteit. Loft in het Engels verwijst naar de grote open vrij in te delen ruimte in de voormalige gereformeerde kerk. 

De onderneemster werkt in LOFT met oog voor detail en duurzaamheid. In de catering, bedrijfsvoering en aankleding. De prachtige ruimtes zijn grotendeels ingericht met hergebruikte materialen. De vegetarische lunches zijn beroemd. Er wordt gewerkt aan een kas naast de kerk om eigen groenten en kruiden te verbouwen voor de lunch. 

 

'Bij LOFT heb je alle ruimte voor creativiteit'

In LOFT is 'the sky NOT the limit'. LOFT biedt eigen creatieve concepten aan, maar je kunt ook helemaal zelf bedenken hoe je de bijzondere binnen- en buitenruimtes wil inzetten. 

Vrij in te delen open ruimte

De grootste ruimte is Skip, waar je 10 bij 10 meter tot je beschikking hebt voor een gezelschap tot 50 mensen. De lichte sfeervolle ruimte doet in weinig meer aan de kerk van weleer denken. Toch vind je hier nog oude elementen zoal kerkbanken, een knipoog naar het verleden. Skip is een vrij in te delen ruimte die voor allerlei soorten bijeenkomsten geschikt is. Denk aan een presentatie, workshop, vergadering of een klein symposium. 

Er op los dromen

De ruimte Dream bevindt zich letterlijk in de top van de locatie, helemaal in de nok. Je kunt je er met maximaal 12 personen terugtrekken. De ruimte nodigt uit tot samen in alle rust nadenken en fantaseren. Pas als je helemaal bent uitgedroomd hoef je weer naar beneden: Dream beschikt over een eigen keuken, toilet en opgang. 

Loungen als break-out

Dan is er nog East. Een breakout ruimte voor Skip. Je kunt er loungen in een sfeervolle ruimte, voor een goed gesprek met de voeten omhoog, in de prachtige lichtinval door het glas-in-lood raam. Hier kun je prachtig de zon zien opkomen. Dat doe je hier maximaal met 12 mensen.

Naar buiten bij LOFT

Ook buiten valt er veel te beleven. Op steenworp afstand van Leeuwarden ben je helemaal buiten. Wandelen, buiten eten, dat is geweldig bij LOFT. Je vindt daar Fjoer, een houten gebouw in Finse stijl waar je met 12 mensen rond het vuur kunt zitten voor een goed gesprek. En Ierde, een soort Iglo, die plek biedt aan maximaal 12 personen.
Bij mooi weer kun je natuurlijk heerlijk buiten eten aan picknicktafels. Binnenkort komt een gedeelte van je eten uit de eigen kas van LOFT. 

Kookworkshop

LOFT heeft ruime keukenfaciliteiten, waardoor ook een kookworkshop als teambuiding mogelijk is. LOFT denkt graag mee over een bijzondere invulling van je catering. 

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je LOFT Alle ruimte

  • bijzondere concepten, ze denken graag mee over een bijzondere invulling 
  • een sfeervolle locatie voor je bijeenkomst
  • slechts 5 kilometer van Leeuwarden maar midden tussen de landerijen
  • creativiteit en duurzaamheid gaan hier hand in hand
  • door de locatie worden je gasten uitgenodigd net anders te gaan denken
  • (h)eerlijk eten, gedeeltelijk uit eigen kas
  • ook buiten faciliteiten, geschikt voor teambuilding


Loft in boxum locatie met meerwaarden voor cultuur in friesland_5 1Loft in boxum locatie met meerwaarden voor cultuur in friesland_2 1Loft in boxum locatie met meerwaarden voor cultuur in friesland 1Loft in boxum locatie met meerwaarden voor cultuur in friesland_3 1Loft in boxum locatie met meerwaarden voor cultuur in friesland_4 1Loft in boxum locatie met meerwaarden voor cultuur in friesland_10 1Loft in boxum locatie met meerwaarden voor cultuur in friesland_6 1Loft in boxum locatie met meerwaarden voor cultuur in friesland_7 1Loft in boxum locatie met meerwaarden voor cultuur in friesland_8 1Loft in boxum locatie met meerwaarden voor cultuur in friesland_9 1


Adresgegevens

LOFT Alle Ruimte
Oedsmawei 17
9031XN Boksum

Provincie Friesland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Dream: 12 personen
East: 12 personen
Skip: 50 personen
Fjoer (buiten): 12 personen
Ierde (buiten): 12 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. € 250,- per dagdeel grote zaal, kleinere ruimten €95,- per dagdeel, onbeperkt koffie/thee 100% vega biologische huisgemaakte lunch per persoon € 29.50

Bijzonderheden

LOFT heeft een fairtrade certificaat.

Rolstoeltoegankelijk

Gedeeltelijk, informeer bij de locatie