Donaties goede doelen 2020
0
0
1
5
7

Woerden MeetINoffice

Locatie met meerwaarde MeetINoffice in Woerden
MensNatuur

Een oud kantoorpand hergebruiken en compleet restylen tot event- en congreslocatie, dat is MeetINoffice. Het gebouw is dus eigenlijk al circulair. Alles wat ze hier doen, wordt bekeken door de bril van duurzaamheid. Zoals plafondplaten van gerecycled gepofte oude spijkerbroeken en het gebruik van duurzame installaties. 

Het streven is om in de toekomst geheel energieneutraal te zijn. De Kas is dat nu al.

In samenwerking met Fermwerk wordt er een werkplek geboden aan personen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ook een plus voor mens dus!

'We hebben een oud kantoorpand nieuw leven ingeblazen'

Je wordt een beetje op het verkeerde been gezet als je aankomt bij deze locatie. Je gaat naar binnen bij een -best wel lelijk- en tikkeltje ouderwets ogend jaren '80 kantoor. Maar eenmaal binnen wacht de verrassing. Het kantoorpand is op originele manier heringericht en boven op het dak staat een heuse kas. Deze sympathieke circulaire locatie ligt slechts op 10 minuten loopafstand van Woerden CS.

Duurzame kas op het dak van MeetINoffice
Bij het hergebruik van het oude kantoorpand is in alle opzichten rekening gehouden met duurzaamheid: Plafondplaten van gerecycled gepofte oude spijkerbroeken voor isolatie en akoestiek en steigerpijpen voor de tafels. Het gebouw heeft duurzame installaties, de kas is al helemaal energieneutraal. Er wordt gewerkt aan het realiseren van Aquaponics, voor het kweken van eigen forel. 

Congreszaal van MeetINoffice
De moderne en comfortabel ingerichte congresruimte is geschikt tot 200 personen. Deze beschikt over het unieke videoprojectiesysteem ‘Moods on demand’. Dit is een videowand van maar liefst 50 vierkante meter, wat echt een WOW effect heeft. Je kunt je gasten ook ontvangen in de KAS, bijvoorbeeld voor het informele deel van je bijeenkomst

Vergaderen en trainen bij MeetINoffice
De locatie beschikt over maar liefst 10 vergaderzalen. Perfect dus als je veel breakoutrooms nodig hebt voor je event. Maar je kunt er ook prima vergaderen of meerdaagse trainingsdagen organiseren. Alle vergaderruimtes zijn standaard voorzien van moderne audiovisuele middelen zoals beamers en flip-overs. De trainingsruimtes op de Bleek zijn subtiel gedecoreerd met een thema die geïnspireerd zijn op lokale producten, historie en locaties. De ruimtes op de Polanerbaan zijn neutraal gedecoreerd.

Heerlijk eten bij MeetINoffice
Al het eten bij MeetINoffice wordt vers en ter plekke bereid door het culinaire team van EET. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van ambachtelijke producten uit de regio. Zo worden hapjes uit onze eigen bakkerij en pannenkoekjes bereid met meel gemalen in de lokale molen. Kruiden en groenten komen natuurlijk uit de eigen KAS.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

 Foto congreszaal huisjesFoto tuin en kasFoto congreszaal van vorenFoto directiekamer 1Foto kas diner 17Foto kas overdag 3Foto kas vanaf tuinHamburger


Greenkey locatie

Adresgegevens

MeetINoffice
De Bleek 13
3447GV Woerden

Provincie Utrecht

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Moods theater: 200 personen
EET (restaurant): 200 personen
KAS: 200 personen
Vesting: 100 personen
Touw: 60 personen
Meel: 60 personen
Groene Hart: 60 personen
Kaas: 24 personen
Bleek: 12 personen
Gras: 12 personen
Bijenkorf: 12 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur Moods Theater 750,00 per dag of je betaalt per persoon. Bijvoorbeeld een 6 uurs arrangemet met lunch voor € 41,00 per persoon