Donaties goede doelen 2022
0
0
0
2
3

Klarenbeek MrGreen

Locatie met meerwaarde MrGreen in Klarenbeek
Natuur

MrGreen is het vergader- en werkconcept van Green.DNA. Ontstaan vanuit groene roots; de eerste locatie was van oorsprong een hoveniersbedrijf. 

Bij de bouw van de locaties stond duurzaamheid voorop. Het verhaal hoe uit noodzaak geboren oplossingen (doordat ambities groter waren dan het budget), hebben geleid tot de duurzame en innovatieve keuzes tijdens de bouw is bijzonder en inspirerend.

Toonbeeld van veerkracht, innovatie en duurzaamheid

Mr.Green is ambassadeur van het nieuwe werken. Hij is cool, classy & a bit bad azzy en sinds 2018 ‘the place to be’ als je wilt vergaderen als een pro. Hij biedt je het kantoor van de toekomst, een Boutique Office concept dat naadloos aansluit bij de behoefte van nu. 

Er is namelijk meer dan ooit, behoefte aan flexibiliteit en schaalbaarheid. Mr.Green biedt een werkdag met meer inspiratie, vitaliteit en werkplezier. Je hebt toegang tot een inspirerende omgeving vol flexibiliteit, service en mogelijkheden.

Landelijke omgeving

Het kantoorgebouw van Mr.Green in Klarenbeek is landelijk gelegen. Het doemt als het ware op vanuit het weiland, een spectaculair gezicht als je aan komt rijden. Je kunt kiezen uit vier verschilende meetingrooms, met elk een eigen sfeer.

Wordt het de Batcave voor het bespreken van tactieken of buiten de lijntjes kleuren in de Brown Paper Room?

Bij Mr.Green heb je een omgeving waarin jij en je gezeschap in hun kracht staan, waarin je alle tools tot je beschikking hebt om het beste uit je zelf te halen.Je vind er dynamiek, maar ook de rust en de ruimte om te doen wat je moet doen.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Mr.Green?

  • Prachtige landelijke locatie
  • Vergaderen in een bijzonder en duurzaam gebouw
  • Als je even weg van je thuiswerkplek of kantoor wilt zijn
  • De enorm stijlvolle vergaderruimtes

 Mr green meeting rooms locatie met meer waarde voor natuur_6Mr green meeting rooms locatie met meer waarde voor natuur_3Mr green meeting rooms locatie met meer waarde voor natuurMr green meeting rooms locatie met meer waarde voor natuur_2Klarenbeek veerkracht green dna duurzaamheid4Mr green meeting rooms locatie met meer waarde voor natuur_4Mr green meeting rooms locatie met meer waarde voor natuur_5Mr green meeting rooms locatie met meer waarde voor natuur_8Mr green meeting rooms locatie met meer waarde voor natuur_7Mr green meeting rooms locatie met meer waarde voor natuur_9Mr green meeting rooms locatie met meer waarde voor natuur_10Klarenbeek veerkracht green dna duurzaamheid6


Adresgegevens

MrGreen
Oudhuizerstraat 31
7382BS Klarenbeek

Provincie Gelderland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Mr.Green room: 8 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Skybox: 15 (normaal) / 12 (bij 1,5m)
Batcave: 12 (normaal) / 8 (bij 1,5m)
Brown Paper Room: 4 (normaal) / 2 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Prijzen van € 108,00 tot €342,00 per dagdeel.

Opladen elektrische auto

Nee