Donaties goede doelen 2020
0
0
6
1
8

Amsterdam Nationale Opera & Ballet

Locatie met meerwaarde Nationale Opera & Ballet in Amsterdam
CultuurNatuur

Nationale Opera & Ballet is een van de grootste cultuurinstellingen van ons land.

Hier komen de ambachtelijke, artistieke en technische aspecten van de ballet- en operawereld bij elkaar. Nationale Opera & Ballet is de thuisbasis van een aantal gezelschappen en produceert kostuums en decors zelf. De voorstellingen gaan de hele wereld over.

Het is belangrijk dat deze -relatief kostbare- kunstvormen behouden blijven en bekend bij een groot publiek. Door projecten op het gebied van (jeugd)educatie en publieksparticipatie wordt de liefde voor opera en ballet doorgegeven. De opbengst uit verhuur van hun ruimtes draagt hier aan bij.

Je kunt het Nationale Opera & Ballet Fonds steunen. Het is een Stichting en daarom opgenomen als goed doel van Locaties met Meerwaarde(n). Boek je deze locatie, dan kun je een het geld dat hierbij vrij komt terug doneren aan het fonds (dit is niet verplicht, je mag het ook schenken aan een van onze andere goede doelen). 

'We willen deze prachtige kunstvormen behouden'

Welkom in een van de meest markante locaties van Amsterdam aan de Amstel: Nationale Opera & Ballet. Vanuit de foyers heb je een panoramisch uitzicht over een iconisch stukje Amsterdam, je kijkt zo van de Magere Brug tot de Munttoren. 

De rijke historie, kunst en cultuur is overal in het gebouw voelbaar. Stel je voor dat je hier jouw event kunt organiseren!

Diners, recepties en presentaties bij Nationale Opera & Ballet

Dat kan heel goed in een van de foyers op drie verschillende verdiepingen. Allemaal hebben ze dat prachtige uitzicht over de Amstel. Ze bieden genoeg ruimte voor een middelgroot event tot ongeveer 300 personen. Voor een receptie is er zelfs plaats tot 1600 gasten!
Maar ook voor intiemere en kleinere bijeenkomsten kun je hier terecht. Bijvoorbeeld in de VIP-room, waar onder andere het Koninklijk huis wordt ontvangen als zij het theater bezoeken. Die is heel geschikt voor boardroommeetings. Of op de entresol, die vaak wordt gebruikt om vooraf aan een voorstelling met een besloten groep te borrelen of te dineren.

Een theaterzaal met 1600 stoelen

Pak je het echt groots aan, dan is de Theaterzaal een optie. Reserveer deze lang van tevoren, want deze is primair bestemd voor de opera- of balletvoorstellingen. Je kunt jouw bijeenkomst ook met een voorstelling combineren, een unieke aanvulling op je event. Of reserveer een interessante rondleiding achter de schermen, dan kun je met eigen ogen zien waar de kostuums worden gemaakt en de artiesten zich voorbereiden op de voorstelling.

Parkeren en OV top geregeld

Op het gebied van catering is er van alles mogelijk. En omdat het theater alles in huis heeft, zijn de mogelijkheden op het gebied van licht en geluid eindeloos. Nationale Opera & Ballet beschikt over 400 parkeerplaatsen onder het theater is uitstekend bereikbaar met het OV.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.Waarom boek je Nationale Opera & Ballet?

  • fantastische unieke plek in hartje Amsterdam
  • cultureel, groots en met veel grandeur
  • de rondleiding en het bezoek zijn een unieke ervaring voor je bezoekers
  • historische omgeving
  • alles in huis, veel technische ondersteuning en faciliteiten
  • geen enkel probleem met parkeren en dat midden in het centrum van Amsterdam


Amsterdam nationale opera en ballet cultuur mvo entresol galaAmsterdam nationale opera en ballet cultuur mvo trap2Amsterdam nationale opera en ballet cultuur mvo auditoriumAmsterdam nationale opera en ballet cultuur mvo 3Amsterdam nationale opera en ballet cultuur mvo entresolAmsterdam nationale opera en ballet cultuur mvo koninklijke logeAmsterdam nationale opera en ballet cultuur mvo grachtengordel closeAmsterdam nationale opera en ballet cultuur mvo trapAmsterdam nationale opera en ballet cultuur mvo uitzichtAmsterdam nationale opera en ballet cultuur mvo trap3Amsterdam nationale opera en ballet cultuur mvo grachtengordel


Adresgegevens

Nationale Opera & Ballet
Amstel 3
1011PN Amsterdam

Provincie Noord-Holland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Theaterzaal: 1600 personen
Foyer - zaalniveau: 300 personen
Foyer 1e balkon: 150 personen
Foyer 2e balkon: 150 personen
Entresol: 120 personen
VIP-room: 30 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Prijs op aanvraag.

Rolstoeltoegankelijk

Ja