Donaties goede doelen 2022
0
0
4
8
1

Apeldoorn Plek

Locatie met meerwaarde Plek in Apeldoorn
Natuur

Plek bevindt zich op het voormalige Zwitsalterrein in het gebouw dat eerst het Laboratorium was. Het is een plek waar regionale partijen samen met anderen kunnen werken aan innovatie.

Met Plek wil men een bijdrage leveren aan nieuwe ontwikkelingen die de wereld prettiger en schoner maken.

De locatie zelf is helemaal circulair ingericht.

'Plek is warmte, gezelligheid en thuiskomen'

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de voorwaarden.

 

Plek is een warme, unieke én volledige circulaire locatie in Apeldoorn. Gehuisvest in een van de gebouwen op het voormalig Zwitsalterrein, dat nog volop in ontwikkeling is.

Bijzonder aan Plek zijn de intenties: letterlijk een plek bieden aan samenwerking en cocreatie, alles voor een mooiere en schonere wereld. Plek is een unieke en creatieve locatie.

Work in progress

Het Zwitsal terrein waarop Plek ligt, wordt langzaam maar zeker een evenemententerrein. Een organische ontwikkeling, waar Plek als laboratorium van de stad aan bijdraagt.

Vergaderen en events

Plek biedt meerdere soorten vergader- en inspiratieruimtes aan, startend vanaf 6 personen tot en met maximaal 80-100 personen (net welke opstelling je kiest).

Plek biedt een bijzondere sfeer en uitstraling en daarnaast is de omgeving van het Zwitsalterrein uniek. In de zomer is er een mooi terras waar ook borrels gehouden kunnen worden.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom kies je voor Plek Apeldoorn?

  • De fijne sfeer die er hangt en de bijzondere omgeving
  • Plek is helemaal circulair ingericht
  • De creatieve vibe die er hangt
  • Plek faciliteert jouw samenwerkingen en innovaties
  • Voor de centrale ligging en bereikbaarheid van Apeldoorn


Belhoekje bij vergaderlocatie plek in apeldoornBrainstormruimtebij vergaderlocatie plek in apeldoornCirculair brainstormen bij vergaderlocatie plek in apeldoornGrote centrale ruimte bij vergaderlocatie plek in apeldoornInvallend zonlicht op vergadertafel bij vergaderlocatie plek in apeldoornKleine vergaderzaal bij vergaderlocatie plek in apeldoornKrijtmuur bij vergaderlocatie plek in apeldoornLogo van vergaderlocatie plek in apeldoornStoelen aan de wand bij vergaderlocatie plek in apeldoornTheateropstelling bij vergaderlocatie plek in apeldoornGrote centrale ruimte van de andere kant bezien bij vergaderlocatie plek in apeldoornVergaderruimte bij vergaderlocatie plek in apeldoornVergadertafel bij vergaderlocatie plek in apeldoorn


Adresgegevens

Plek
Vlijtseweg A 128
7317AK Apeldoorn

Provincie Gelderland

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Coachplek: 3 (normaal) / 2 (bij 1,5m)
Praatplek: 12 (normaal) / 6 (bij 1,5m)
Speelplek: 12 (normaal) / 6 (bij 1,5m)
Werkplek: 50 (normaal) / 20 (bij 1,5m)

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Een vergaderplek is er al vanaf € 75,00 per dagdeel, zaalhuur van de grote ruimte € 300,00 per dagdeel, lunchen kan vanaf € 12,50 p.p.

Opladen elektrische auto

Ja