Donaties goede doelen 2020
0
0
8
3
3

Amersfoort Terminus de Onthaasting

Locatie met meerwaarde Terminus de Onthaasting in Amersfoort
Mens

Bij Terminus De Onthaasting werken mensen met een verstandelijke beperking. Van het opnemen van de bestelling tot serveren en van koken tot aan schoonmaken, werken in deze lunchroom annex vergaderlocatie is hun dagbesteding.

Ze doen dit onder de vleugels van de bevlogen bedrijfsleider die verantwoordelijk is voor de horeca en betrokken begeleiders van de 's Heerenloo, die de medewerkers helpen met alle andere zaken.

Elke dag opnieuw wordt hier hard gewerkt om het beste uit mensen te halen. De 15 medewerkers hebben allemaal zo hun favorieten taken en eigen specialiteiten. Ze doen er alles aan om hun gasten onbeperkt te laten genieten.

Een hele dikke plus voor mens voor deze locatie.

 

'Hier kun je onbeperkt onthaasten en vergaderen'

Deze locatie doet mee aan de actie 'Reserveren met Meerwaarden': verzet je event kosteloos tot 7 dagen voor de datum. Lees hier de voorwaarden.

De Onthaasting is corona-proof. Lees hier het corona vergaderarrangement.

Terminus De Onthaasting is een gezellige lunchroom met een apart te huren vergaderruimte op 2 minuten loopafstand van Station Amersfoort. Vergaderen bij De Onthaasting betekent dat je een rol mag spelen in deze warme en kleurrijke horecagelegenheid die een zinvolle dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking biedt, terwijl je van heerlijk eten en een tiptop vergaderlocatie kunt genieten.

Bijzondere medewerkers van de Onthaasting

Op allerlei plekken, zoals op de website en op de menukaart, vind je uitspraken van medewerkers. Kennis maken met hun heel eigen manier van kijken is onvermijdelijk. Dat maakt samenkomen bij De Onthaasting een bijzondere en inspirerende ervaring.

Vergaderen in Terminus de Onthaasting

De vergaderruimte is geschikt voor 2 tot 18 mensen. In theateropstelling kun je er met 25 personen terecht. Faciliteiten die aanwezig zijn, zijn onder meer een beamer en een flipover. Bij mooi weer is het terras buiten de ideale break-out.  De Onthaasting is op werkdagen overdag open, van 9.00 tot 17.00 uur. Er is voldoende parkeerruimte in de omgeving, onder andere in de P&R van het station of de nabijgelegen parkeergarage. Bereikbaarheid met de trein is haast onovertroffen.

Heerlijk lunchen bij de Onthaasting

De vergaderruimte is per dagdeel of voor een hele dag te reserveren waarbij consumpties op basis van nacalculatie afgerekend worden. Daarnaast zijn er arrangementen beschikbaar zoals een koffietafel, een buffet en een borrelarrangement. De 15 medewerkers van De Onthaasting werken niet allemaal elke dag. Een vergadering wordt zorgvuldig met hen ingepland en voorbereid. Daarom is het belangrijk minimaal 2 dagen van te voren je reservering te maken.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Terminus de Onthaasting in Amersfoort?

  • je kunt er heerlijk eten, van gebakje tot lunch
  • de sympathieke medewerkers maken jouw bezoek een bijzondere beleving
  • je beschikt over een eigen vergaderzaal met alle faciliteiten
  • steenworp afstand van NS station

Hoe werkt de Onthaasting?

De Onthaasting is een stichting en heeft een samenwerkingsverband met zorginstelling 's Heerenloo. In dienst van de stichting werken bedrijfsleider Mandy en haar collega Pieter. Zij zijn verantwoordelijk voor alles wat met de horeca te maken heeft. Vanuit 's Heerenloo werken Linda en Sanne er als werkbegeleiders.

De medewerkers hebben bij de Onthaasting een dagbestedingsplek midden in de samenleving. Om bij de Onthaasting te kunnen werken heb je een dagbestedingsindicatie nodig. Sommige medewerkers komen via een stage vanuit speciaal onderwijs. Anderen melden zich direct aan bij de 's Heerenloo. In de eerste drie maanden maakt de medewerker kennis met het horecavak en leren zij hoe ze met elkaar moet samenwerken. Dit kan nog best lastig zijn wanneer je allemaal een verschillende beperking hebt. Na de stageperiode stromen de leerlingen in bij de Onthaasting. 

Iedere medewerker krijgt een eigen zorgplan waarin zij samen met de begeleider, ouders/verwanten zijn of haar leerdoelen opstellen. Dit kan variëren van een lekkere cappuccino leren maken, strijken van de werkkleding, zelfstandig leren reizen, voor jezelf opkomen tot een gezond gerechtje leren koken zodat je thuis iedereen hiervan mee kunt laten genieten.

Zoals in ieder ander bedrijf hebben onze medewerkers ook rechten en plichten. Zo heeft iedereen een eigen vakantie kaart, kunnen vakanties niet gelijk tijdig opgenomen worden maar in overleg met de begeleiding, hebben de medewerkers vergaderingen met elkaar over de dingen die zij tegen komen tijdens het werk. De onthaasting amersfoort meerwaarde voor mens mvo vlak bij stationDe onthaasting amersfoort meerwaarde voor mens mvo restaurant voorkantDe onthaasting amersfoort meerwaarde voor mens mvo terrasDe onthaasting amersfoort meerwaarde voor mens mvo vlak bij station vergaderzaalDe onthaasting amersfoort meerwaarde voor mens mvo restaurantDe onthaasting amersfoort meerwaarde voor mens mvo bijzondere medewerkersDe onthaasting amersfoort meerwaarde voor mens mvo gezonde snacksDe onthaasting amersfoort meerwaarde voor mens mvo kinderstoelDe onthaasting amersfoort meerwaarde voor mens mvo bijzondere medewerkers logoDe onthaasting amersfoort meerwaarde voor mens mvo vlak bij station entree


Adresgegevens

Terminus de Onthaasting
Stationsstraat 42a
3811MK Amersfoort

Provincie Utrecht

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Vergaderzaal: 8 personen

Prijsindicatie

Je betaalt niet meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur € 110,00 per dagdeel, beamer 27,50 per dagdeel, lunch vanaf € 12,50 per persoon