Donaties goede doelen 2020
0
0
0
5
2

Utrecht The Colour Kitchen Oudegracht

Locatie met meerwaarde The Colour Kitchen Oudegracht in Utrecht
Mens

The Colour Kitchen geeft mensen een nieuwe kans op de arbeidsmarkt, door ze op te leiden voor een baan in de horeca. Dat doen ze goed, want maar liefst 60% van hun leerlingen stroomt door naar een vervolgopleiding of baan.

Een locatie met meerwaarden voor mens!

'Samen maken we het verschil'

Wil je een sfeervolle locatie voor je vergadering, teambuildingdag of workshop? Dan is The Colour Kitchen in hartje Utrecht precies wat je zoekt. Gelegen aan de Oudegracht, op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Locatie met een hart

The Colour Kitchen is een horeca concept met een groot maatschappelijk hart. Naast de grotere locatie in Zuilen, presenteren we je graag ook deze centraal gelegen plek. Ideaal voor de kleinere events met een ongedwongen sfeer waar uitstekende catering niet mag ontbreken. 

Inspirerend vergaderen bij Colour Kitchen

Restaurant, bar en (vergader)zaal zijn trendy en warm ingericht. De maaltijden worden bereid met lokale en duurzame ingrediënten. Van een verse broodjeslunch met kom soep tot uitgebreid diner met bijpassende wijnen voor 2 tot 150 personen. Ook een ambachtelijk buffet of walking dinner behoort tot de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid of een offerte aan >> dat kan ook voor meerdere locaties tegelijk! Bij elke aanvraag bij een Locatie met Meerwaarde(n) worden goede doelen gesteund.

Waarom boek je Colour Kitchen Oudegracht?

  • inspirerende locatie met sfeervolle ligging 
  • op loopafstand van Utrecht CS
  • trendy en warme inrichting
  • lekker duurzaam en lokaal eten
  • leeromgeving voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt


The colour kitchen oudegracht utrecht met meerwaarde voor mens_2The colour kitchen oudegracht utrecht met meerwaarde voor mens_11The colour kitchen oudegracht utrecht met meerwaarde voor mens_13The colour kitchen oudegracht utrecht met meerwaarde voor mens_4The colour kitchen oudegracht utrecht met meerwaarde voor mens_6The colour kitchen oudegracht utrecht met meerwaarde voor mens_7The colour kitchen oudegracht utrecht met meerwaarde voor mensThe colour kitchen oudegracht utrecht met meerwaarde voor mens_8The colour kitchen oudegracht utrecht met meerwaarde voor mens_9The colour kitchen oudegracht utrecht met meerwaarde voor mens_3The colour kitchen oudegracht utrecht met meerwaarde voor mens_10The colour kitchen oudegracht utrecht met meerwaarde voor mens_5The colour kitchen oudegracht utrecht met meerwaarde voor mens_12The colour kitchen oudegracht utrecht met meerwaarde voor mens_14


Adresgegevens

The Colour Kitchen Oudegracht
Oudegracht 214
3511NS Utrecht

Provincie Utrecht

Vraag vrijblijvend beschikbaarheid
of een offerte aan


BEL DE LOCATIE

NAAR DE WEBSITE VAN DE LOCATIE

Zaalcapaciteit (theateropstelling)

Zaal Wijk 2: 75 personen
Restaurant: 70 personen
Bar: 60 personen

Prijsindicatie

Je betaalt nooit meer dan wanneer je direct bij de locatie boekt. Zaalhuur € 125,00 per dagdeel, vergaderarrangement met lunch vanaf € 24,50